Tanie płyty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Tanie płyty
ten album chyba nigdy nie był specjalnie drogi, też go za grosze kupiłem
w Poznanskim MM za 19 złociszy widziałem dużo albumów Motorhead (nie pamiętam jakie, 1916 na pewno), Judas Priest, RATM, oprócz tego wszystkie albumy QOTSA poza debiutem który kosztuje chyba 28. Do tego Megadeth- System has Failed i Monster Magnet- Superjudge po 19.
zostały jakieś niedobitki, wystawiam ostatni raz, potem zwijam kram
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1919613
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1919613
w MM jest teraz masa płyt za 19zł. właściwie dla każdego coś się znajdzie. od radiohead przez ratm po slayera. ja tam głupawki dostałem i przez pół godziny próbowałem sobie wytłumaczyć że nie muszę kupować od razu 12 płyt
naprawdę polecam się wybrać.
Pewnie RiB bo już od pewnego czasu tak chodziInvader pisze:co np?po slayera.
na pewno south of heaven i undispited. nie wiem jak inne bo nie szukałem na półce slayera, te dwie były na ekspozycji.
dokładnie, np. piękne Outside Bowiego leży po takiej cenie.Matek pisze:naprawdę polecam się wybrać.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Też polecam się wybrać, chociaż przecenione płyty są (chyba) inne dla każdego sklepu. Ja np. ostatnio nabyłem 2 albumy Iced Earth po 9,90 za sztukęMatek pisze:w MM jest teraz masa płyt za 19zł
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Te, Matek- w Dominikańskiej masz te Slayery? Bom był i nie widział ich wcale. A oprócz tego to raczej nic nowego nie ma na ekspozycji za 19.90- standardy czyli PJ Harvey, Radiohead, AiC, Soundgarden, Ozzy i coś tam jeszcze. Chyba że masz na myśli Saturna i mnie zaskoczysz, bo tam nie byłemMatek pisze:w MM jest teraz masa płyt za 19zł. właściwie dla każdego coś się znajdzie. od radiohead przez ratm po slayera. ja tam głupawki dostałem i przez pół godziny próbowałem sobie wytłumaczyć że nie muszę kupować od razu 12 płytnaprawdę polecam się wybrać.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
nie. mam na myśli MM. tylko na bielanach. wczoraj byłem w dominikańskiej po tego bowiego co slayer pisał bo przeoczyłem i był za 29
i też mam wrażenie że mało tego było.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

A coś jeszcze ciekawego, czego w Dominikańskiej nie ma? Bo żeby się odpalić na ten koniec świata to muszę dużo motywacji znaleźć 
Są płyty Can. Tzn były, bo je kupiłem : D
Matek pisze:i był za 29
Dziwne, parę dni temu brałem jeszcze i wydawało mi się, że to płytka w tej ofercie po 20zł. Coś chcą na święta przyciąć.
a ostatnio też w saturnie widziałem za 19.
też w takich ładnych cenach?voivod pisze:Są płyty Can. Tzn były, bo je kupiłem : D
Future Days i Soon Over Babaluma po 49,99, ale że w ogóle były to się bardzo zdziwiłem, bo do tej pory tego zespołu to może ze dwa razy widziałem że gdzieś Tago Mago leżało.
co ja Ci mogę powiedzieć na temat 'czegoś ciekawego'? ;> myślę, że na inne półki patrzymypanzerschreck pisze:A coś jeszcze ciekawego, czego w Dominikańskiej nie ma? Bo żeby się odpalić na ten koniec świata to muszę dużo motywacji znaleźć
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

No już nie przesadzaj
Kupiłem w życiu trochę grunge'u
Chodziło mi szczególnie o to co jest na wystawce innego niż w Dominikańskiej.
no to grunge cały jest po 20zł wszędzie 
Miła przecena na koniec roku w Earache http://www.earache.com/webstore/index.php/cPath/773
m.in. GODFLESH, SCORN, ENTOMBED
m.in. GODFLESH, SCORN, ENTOMBED
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

"In Utero" w MM w Dominikańskiej za 19.90. Z innych rzeczy godnych uwagi, to też kilka albumów Tangerine Dream w tej cenie.