Ok. Nie widzę potrzeby rozwalania kolejnego tematu, bo to i tak nic nie zmieni. Kto narzekał do tej pory, będzie narzekał dalej, a kto ma przyjść na koncert, ten przyjdzie. Normalka. Taka polska mentalność, że płacz i narzekanie na pierwszym miejscu
10/05/2012 - Metallica - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/05/2012 - Metallica - Sonisphere Festival - Warszawa
Dobra... widzę, że doskonale orientujesz się w temacie organizacji koncertów i pewnie sam byś to wszystko lepiej ogarnął
Zresztą nie Ty pierwszy i nie ostatni... tylko szkoda, że nikt nie jest taki szybki do organizowania czegokolwiek 
Ok. Nie widzę potrzeby rozwalania kolejnego tematu, bo to i tak nic nie zmieni. Kto narzekał do tej pory, będzie narzekał dalej, a kto ma przyjść na koncert, ten przyjdzie. Normalka. Taka polska mentalność, że płacz i narzekanie na pierwszym miejscu
www.MetalSide.pl
Soloist pisze:PS II: zaczniemy kręcić nosem, jak im przyjdzie do głowy ogrywać Load'a czy St. Anger
Serio ZACZNIEMY ? Ja też? Ale czemu, Load to mój ulubiony album Mety i jeden z ulubionych albumów w ogóle
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Albo "Lulu". Btw, a może ten special guest to Luluś Trzcina?Soloist pisze:zaczniemy kręcić nosem, jak im przyjdzie do głowy ogrywać Load'a czy St. Anger
Przyznam, że ciekawi mnie na co się Lars zdecyduje jeśli chodzi o setlist. Bo One nie grają tylko jak się James pomyli i zacznie Fade To BlackSoloist pisze:Po za kawałkami z B.A. możemy przecież liczyć na 6 do 8 innych kawałków. Boicie się, że nie zagrają Masterki, Fade To Black czy Seek & Destroy? ...ciężko w to uwierzyć.
(...)
zaczniemy kręcić nosem, jak im przyjdzie do głowy ogrywać Load'a czy St. Anger
Co do drugiej części- bardziej bym chciał usłyszeć Load w całości niż BA. A że St. Anger uwielbiam to także chciałbym coś z tego albumu na koncercie. A i z Lulu chętnie coś bym wybrał.
Przepraszam za offtop, jest on spowodowany tym, że się jaram koncertem jak dziecko
Prawie +1Kuki91 pisze:Soloist pisze:PS II: zaczniemy kręcić nosem, jak im przyjdzie do głowy ogrywać Load'a czy St. Anger
Serio ZACZNIEMY ? Ja też? Ale czemu, Load to mój ulubiony album Mety i jeden z ulubionych albumów w ogóle
Load uwielbiam i bardzo bym chciał usłyszeć na żywo takie kawałki, jak Until It Sleeps, Hero Of A Day, Bleeding Me, Cure, Mama Said, czy THE OUTLAW TORN
Mnie osobiście wykonanie całego Black Albumu bardzo cieszy. Dojdzie 6 kawałków do kolekcji, których jeszcze nie słyszałem live.
Do tego Master, Seek, One na 100%, pewnie także Creeping lub Bellz. Byłoby super, gdyby zagrali Ktulu.
Sugerujesz, że powinienem zorganizować koncert Metaliki? ;0gumbyy pisze:Dobra... widzę, że doskonale orientujesz się w temacie organizacji koncertów i pewnie sam byś to wszystko lepiej ogarnąłZresztą nie Ty pierwszy i nie ostatni... tylko szkoda, że nikt nie jest taki szybki do organizowania czegokolwiek
Każdy ma prawo do krytyki tego, co mu się nie podoba, chwalenia tego co mu się podoba. Niby rzecz oczywista, ale nie tylko Ty, nie wiedzieć czemu, nie chcesz tego przyjąć. Trudno. Jednak "polskiej mentalności", cokolwiek przez to rozumiesz, bym w to nie mieszałgumbyy pisze:Kto narzekał do tej pory, będzie narzekał dalej, a kto ma przyjść na koncert, ten przyjdzie. Normalka. Taka polska mentalność, że płacz i narzekanie na pierwszym miejscu
A ja jaram się właśnie BA, dla mnie to płyta bez słabszych momentów, nawet NEM w końcu polubiłem. Nie liczę jednak na jakieś niestandardowe kawałki w pozostałej części setu.masarenka pisze:Co do drugiej części- bardziej bym chciał usłyszeć Load w całości niż BA. A że St. Anger uwielbiam to także chciałbym coś z tego albumu na koncercie. A i z Lulu chętnie coś bym wybrał.
Przepraszam za offtop, jest on spowodowany tym, że się jaram koncertem jak dziecko
Niech dorzucą jeszcze Mastera, Harvester of sorrow i Welcome home, byłbym szczęśliwy:P No i jeszcze na bis to co zawsze 
Mi to się The Cult do tego składu marzy.
Jesli już piszemy posty życzeniowe, to i ja pozwolę sobie na coś od siebie. Moim marzeniem jest... Black Sabbath. Oczywiście nie będę pisał o realności takiego układu (nie koniecznie Meta headlinerem). Także pozostanie to tylko sferze marzeń. Wiemy, że BYĆMOŻE Europę odwiedza Van Halen i przyznam szczerze, że byłby to doskonały support. Dwie wielkie pieczenie na jednym ogniu. Tutaj też realność takiego staffu, wątpliwa. Jest jedna kapela, choć mniej popularna w Polsce, ale która wzbudza mój wielki entuzjazm... to Testament! Nie koliduje z Metą jako gwiazdą, a grają muzę, która obudzi trupa. Na żywca nie widziałem nigdy (a pragnę zobaczyć) Fates Warning, choć to mało prawdopodobne, a i muza bardziej na halę. Bardzo popularne w Polsce jest Budgie. Ostatni raz widziałem ich w 2003, a i Metallica zdradzała nie raz, że uwielbiają muzykę Budgie. Na żywca zobaczyłbym też: Annihilator, Cannibal Corpose, Alice'a Coopera, Faith No More, Extreme (Nuno rulezzz), Korn, Manowar, Otep, Overkill, Savatage, Symphony X... co do realności ocenicie sami.
Ostatnio zmieniony ndz lut 05, 2012 11:59 am przez Soloist, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

VAN HALEN, TESTAMENT, ALICE COOPER - gdyby któryś z nich, byłoby sielsko anielsko...

Skąd wiesz, że VH odwiedzą EU.... ? Nic o tym nie słyszałem, jakieś źródło, jakby co!?
Proponuje na tym skończyć ten śmieszny wishlist
VAN Halen Tour Dates:
May 09 - Calgary, AB - Scotiabank Saddledome
May 11 - Edmonton, AB - Rexall Place
Dziękuje, dobranoc
niestety VH w tym czasie ma tour po Kanadzie
Także odpada, ale Alice i testament mają wtedy wolne... zapraszamy.
http://www.ultimate-guitar.com/news/upc ... plans.html
jakieś plany były widać. Nic nie jest wykluczone.
yankes... więcej luzu.
http://www.ultimate-guitar.com/news/upc ... plans.html
jakieś plany były widać. Nic nie jest wykluczone.
yankes... więcej luzu.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Niestety to tylko moje wishful thinking...RALF pisze:Skąd wiesz, że VH odwiedzą EU.... ? Nic o tym nie słyszałem, jakieś źródło, jakby co!?
Ja chcę Alicję !! 
Ja chcę Lou Reeda!!!!!
Ale nie wszyscy lubią nu.... ;] i myślę że nie przyszło by dużo ludzi na Slipknota, na Metę tak.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

A ja chce snu, bo sie spilem:p dobranoc:)