Wiecej sie nie odzywam
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Ty też nie. Całe Twoje gadanie to zapewne, być może, etc.Bo nie masz żadnych argumentów.

Twoim zdaniem jest to artystka dość marnej reputacji. Madonna nie jest moją bajką ale doceniam fakt jaki ma wpływ na muzykę pop. Nie wybieram się na koncert ale nie mam nic przeciwko, że ten temat tutaj jest.ZłapanyWCzasie pisze:Wam starczy pojazd bo artystce o dość marnej reputacji
tomtomala pisze:Dział z koncertami to jeden wielki poligon dla Ciebie by wypisywać tony głupot.
Idealnie ujęte.tomtomala pisze:A jak się Tobie zarzuca, że banialuki wypisujesz to od razu pojawia się argument, że Ciebie atakują.
problem z tym ze cały polski heavy metal można spuścić w kiblu. jeszcze "smak ciszy" ewentualnie daje rade. od biedy. ale ja tam wole ligę mistrzow zamiast okręgówki.michalhusta pisze:voivod pisze:Turbo nie.No co ty!? To przecież herezja tak mówić....a krążek "Kawaleria Szatana"? Przecież to jeden z największych dorobków polskiego Heavy Metalu!
Tak samo można podsumować Michaela Jacksona czy Michała Wiśniewskiego. Muzyka metalowa sama w sobie nie jest najwyższych lotów, jeśli więc nie zrobi sobie bariery od jeszcze większego kiczu, musi się w nim rozpłynąć i utracić tożsamość.tomtomala pisze: Proponuję byś osiągnął w życiu tyle ile Madonna to pogadamy.

A tymczasem gówniarze z Iron Maiden, Saxon, Kiss, Alice Cooper nie mają tak spiętych pośladów jak wasz duet i strzelają sobie fotki z Lady Gagą.krusejder pisze:Dlatego właśnie metalowcy ze starej szkoły tacy jak ja czy ZwCz prezentują niechęć do takiego popiku.
widman pisze:Jak tak czytam Twoje wypowiedzi Voivod to mnie po prostu ogarnia jakaś rozpacz. Dlaczego sądzisz, że cały polski heavy metal należy spuścić w kiblu??
ja tam wole ligę mistrzow zamiast okręgówki.