01/08/2012 - Madonna - Warszawa

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: 01/08/2012 - Madonna - Warszawa

Post autor: Kuki91 »

Obrazek

Wiecej sie nie odzywam
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Bo nie masz żadnych argumentów.

Ja też się nie odzywam, bo nie będe karmił tego tematu.

Dziwię się ,tym którzy by od najgorszych wyzwali w obronie kogoś kto na to nie zasługuje, bardziej bym się angażował w obronę postaci z gry komputerowej ,ale nie moja sprawa.

Wiadomo za to,że starsze osoby tu nigdy nie będą pisać bo w głowie im się nie mieści taki temat
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Dużo racji! To media kształtują opinię i gusta. Madonna przyjeżdża - robi się szum, jest jej wszędzie pełno a ludzie lubią sensację.

Jednak sądzę, że jest to rockowo - metalowe forum... NIE!????

DOBRA, za miesiąc na Dniach Pabianic wystąpi kapela Dobrzanie, kto jedzie ;-)
:mryellow:
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Bo nie masz żadnych argumentów.
Ty też nie. Całe Twoje gadanie to zapewne, być może, etc.

Proponuję byś osiągnął w życiu tyle ile Madonna to pogadamy. Najłatwiej się siedzi z dupą w domu, krytykuje wszystko i wszystkich a samemu zero pomysłu na cokolwiek.

Zobaczymy jak Tobie wyjdzie ten zlot, ilu ludzi przyjdzie, jakie będą atrakcje. Po przeczytaniu Twoich przemyśleń na całym forum, to myślę, że będzie taki balet, że nawet BBC przyjedzie bo TVN to będzie za mały pikuś.
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Przepraszam ale widzę w obrońcach tego tematu jakąś manię prześladowczą ,to przykre, bo ja tu zawsze o użytkownikach forum wypowiadałem się z szacunkiem , nie wiem co by ktoś musiał napisać (słynny post o rzucaniu w Blaze'a piwem) bym jakoś kogoś skrytykował.

Wam starczy pojazd bo artystce o dość marnej reputacji i to od człowieka ,który jednak troszkę w tym heavy-metalu siedzi . I to jak agresywnie , wyp...alaj z tematu , nie rozumiem tego, coś jej zawdzięczacie ,coś co można porównać z tym ile ludzie zawdzięczają zespołom heavy-metalowym , rockowym?
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

ale jaki problem, nie lubisz, nie szanujesz pani M, nie wybierasz się to po kiego się wypowiadać i trolić ?? Ja lubie IM, Mete, SLayera, Dimmu, ale i Madonna, P. Colins, Elton. ostatnio nawet Rihana.. i co mam się z tego powodu pociąć ?? Nie mam prawa tu zaglądać..? kurde dział koncert na Sanktuarium ma własnie ten urok ze o ważnych wydarzeniach mozna się tu dowiedzieć ( a takim na pewno jest koncert Madonny).
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Ja mam to gdzieś (tzn ten temat)
Dla niektórych może być to szok i mnie to nie dziwi. Bardziej niż sam temat piszę tu o reakcji na jego krytykę. Sam przyznasz dość agresywną i histeryczną.
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

ZłapanyWCzasie pisze:Wam starczy pojazd bo artystce o dość marnej reputacji
Twoim zdaniem jest to artystka dość marnej reputacji. Madonna nie jest moją bajką ale doceniam fakt jaki ma wpływ na muzykę pop. Nie wybieram się na koncert ale nie mam nic przeciwko, że ten temat tutaj jest.

Ty krytykujesz wszystko co jest na tym forum. Dział z koncertami to jeden wielki poligon dla Ciebie by wypisywać tony głupot. Jeszcze przed chwilą wrzucałeś na Coldplay. Wyluzuj. Heavy metal to nie wszystko. A jak się Tobie zarzuca, że banialuki wypisujesz to od razu pojawia się argument, że Ciebie atakują.
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

tomtomala pisze:Dział z koncertami to jeden wielki poligon dla Ciebie by wypisywać tony głupot.
tomtomala pisze:A jak się Tobie zarzuca, że banialuki wypisujesz to od razu pojawia się argument, że Ciebie atakują.
Idealnie ujęte.

A co do samego koncertu, to fajnie, że sprowadzają gwiazdy takiego formatu na nowy stadion, niech się dzieje, oby tak dalej i więcej :)
kabanos
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: kabanos »

Madonna nagrywała chórki w jakimś z kawałków Ozziego (czy tam w jakimś kawałku gdzie Ozzy śpiewał) w latach 80-tych, więc coś ją łączy z metalem :D
tomak1986
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: tomak1986 »

Cieszę się, że przyjeżdżają do Polski artyści tego formatu i ostatnio nawet frekwencja była bardzo wysoka, chociaż ciężko nie przyznać , że to wydarzenie niezwykle intensywnie promowano.
voivod
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: voivod »

michalhusta pisze:
voivod pisze:Turbo nie.
:shock: No co ty!? To przecież herezja tak mówić....a krążek "Kawaleria Szatana"? Przecież to jeden z największych dorobków polskiego Heavy Metalu!
problem z tym ze cały polski heavy metal można spuścić w kiblu. jeszcze "smak ciszy" ewentualnie daje rade. od biedy. ale ja tam wole ligę mistrzow zamiast okręgówki.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

tomtomala pisze: Proponuję byś osiągnął w życiu tyle ile Madonna to pogadamy.
Tak samo można podsumować Michaela Jacksona czy Michała Wiśniewskiego. Muzyka metalowa sama w sobie nie jest najwyższych lotów, jeśli więc nie zrobi sobie bariery od jeszcze większego kiczu, musi się w nim rozpłynąć i utracić tożsamość.

Dlatego właśnie metalowcy ze starej szkoły tacy jak ja czy ZwCz prezentują niechęć do takiego popiku.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

Obrazek
I nie pierdziel nic o metalowcach ze starej szkoły. Bo tym prawdziwym nawet sznurówki w bialych adidaskach nie mógłbyś zawiązać.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Co za biblijne porównanie, katecheta byłby z Ciebie dumny :D

A coś na temat ?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

Występ w rocznicę wybuchu Powstania Warszawskiego. Kolejna prowokacja.
voivod
-#Long distance runner
-#Long distance runner

krusejder pisze:Dlatego właśnie metalowcy ze starej szkoły tacy jak ja czy ZwCz prezentują niechęć do takiego popiku.
A tymczasem gówniarze z Iron Maiden, Saxon, Kiss, Alice Cooper nie mają tak spiętych pośladów jak wasz duet i strzelają sobie fotki z Lady Gagą.
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Jak tak czytam Twoje wypowiedzi Voivod to mnie po prostu ogarnia jakaś rozpacz. Dlaczego sądzisz, że cały polski heavy metal należy spuścić w kiblu?? Były i są dobre kapele. Kompletna bzdura.

A na temat - ja to generalnie Wam powiem, że jakbym był pijany to bym może i poszedł, ale płacić tyle siana na Madonne to w moim przypadku masakra bo kompletnie nie moje życie, więc na grzyba mam sobie psuć humor. Bywam na wielu koncertach i każdy może sobie jeździć na co chce, Madonna tak jak i Shakira, U2 czy tam Lady GaGa ma po prostu dobry show, za który się płaci, ale trzeba to lubić. Generalnie jak to mówią - "raz w pupe to nie ped**" :)

Kwestie muzyczne są na drugim miejscu, bo to po prostu ładnie wyprodukowana muzyczka. 100x bardziej wolałbym się wybrać na koncert Tiny Turner niż na Madonnę. Ale kwestia uszu i gustu ja tam wole się w domu katować konkretami, bo dla mnie to generalnie pomiędzy nowymi koncertami Iron Maiden z Madonną mogę postawić znak =.

pozdro
voivod
-#Long distance runner
-#Long distance runner

widman pisze:Jak tak czytam Twoje wypowiedzi Voivod to mnie po prostu ogarnia jakaś rozpacz. Dlaczego sądzisz, że cały polski heavy metal należy spuścić w kiblu??
ja tam wole ligę mistrzow zamiast okręgówki.
tomak1986
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: tomak1986 »

@Voivod Dobre, bo nie z Polski? Ciekawy tok myślenia... W sumie dość typowy dla części Polaków.
ODPOWIEDZ