Może to rzeczywiście będzie Lou Reed?
10/05/2012 - Metallica - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Re: 10/05/2012 - Metallica - Sonisphere Festival - Warszawa
Nie róbmy offtopa, dyskusje o Metallica & Lou Reed w temacie o Metallice, tutaj porozmyślajmy jeszcze o możliwych 'wielkich gwiazdach'.
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No, a do każdego biletu na GC dołączony pojemniczek kefiru lub pomidor.Mike Stanley pisze:Nie róbmy offtopa, dyskusje o Metallica & Lou Reed w temacie o Metallice, tutaj porozmyślajmy jeszcze o możliwych 'wielkich gwiazdach'.
Jakby zzagrali 20 kawałków, to zajebiście 
To bym może pojechał, nie dla tego szitu, który nagrał z metą, ale mógłby zagrać koncert jako lou reedtomek665 pisze:Oby tylko tym gosciem nie byl Lou Reed
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Koncerty Mety mają 18utworową setlistę, raz im wyjdzie 1h50m, raz 2h15m, Lars jak ją układa, to nie patrzy na zegarekKuki91 pisze:Ale BA ma krótsze kawałki, a oni graja ok 2h, zatem mogą dobić nawet do 20 wg mnie
Jak w 2006 roku grali w Europie całego Mastera, setlista miała 19 kawałków.masarenka pisze:Koncerty Mety mają 18utworową setlistę, raz im wyjdzie 1h50m, raz 2h15m, Lars jak ją układa, to nie patrzy na zegarekKuki91 pisze:Ale BA ma krótsze kawałki, a oni graja ok 2h, zatem mogą dobić nawet do 20 wg mnie.
Jak nie spojrzeć Master to czasowo i ilościowo 2/3 Czarnucha, liczę więc na dłuższe koncerty w tym roku
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...

Porażka jak dla mnie. Nie mam nic do MH, ale zapowiadanie ich jako wielkiego gościa i to, że tegoroczna edycja przyćmi poprzednie jest śmieszne.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

+1yankes pisze:Porażka jak dla mnie. Nie mam nic do MH, ale zapowiadanie ich jako wielkiego gościa i to, że tegoroczna edycja przyćmi poprzednie jest śmieszne.
I tak lepiej, niż przed rokiem...
MH mają w Polsce wielu fanów....
MH mają w Polsce wielu fanów....
No i dla mnie super. Jako gośc specjalny dostaną pewnie 1h więc z 7 piosenek wyjdzie 
Prawda. Zapomniałem o tym.yankes pisze: Jak w 2006 roku grali w Europie całego Mastera, setlista miała 19 kawałków.Myślę, że i teraz może być 19-20.
Zgadzam się w 100%.yankes pisze:(...)zapowiadanie ich jako wielkiego gościa i to, że tegoroczna edycja przyćmi poprzednie jest śmieszne.
+1Zakkahletz pisze:+1yankes pisze:Porażka jak dla mnie. Nie mam nic do MH, ale zapowiadanie ich jako wielkiego gościa i to, że tegoroczna edycja przyćmi poprzednie jest śmieszne.
Czyli na klepisko mogę nie wchodzić przed 20:30
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ale w większości chyba pokrywający się z fanami Mety (takie mam wrażenie)...RALF pisze:MH mają w Polsce wielu fanów....
Ogólnie wolę nie komentować tego "gościa specjalnego", ale mam nadzieję, że na Woodstocku dostaną możliwość zagrania pełnego setu, bo patrząc na poprzednie edycje, jak Motorhead czy Slayer dostali tylko godzinę, to na Sonisphere nie liczyłbym na więcej...
Machine Head
To teraz spokojnie mogę olać ten festiwal 
A czemu mieliby dostać ? Na całej trasie Metalliki są supportem, więc tu niech się cieszą, że grają na lepszym statusie i dla większej publiczności.Mr. M pisze:Ogólnie wolę nie komentować tego "gościa specjalnego", ale mam nadzieję, że na Woodstocku dostaną możliwość zagrania pełnego setu, bo patrząc na poprzednie edycje, jak Motorhead czy Slayer dostali tylko godzinę, to na Sonisphere nie liczyłbym na więcej...RALF pisze:MH mają w Polsce wielu fanów....
Co jest złego w Machine Head? Nie przesadzajcie. Bardzo dobra kapela, dobra ostatnia płyta (na forum były ahy i ochy), a teraz narzekanie. Nie kumam tego.
Strasznie żałuję, że mnie nie będzie bo skład BLS, MH i Meta jest niesamowity.
Strasznie żałuję, że mnie nie będzie bo skład BLS, MH i Meta jest niesamowity.
Nic nie jest złego, ale większość z nas spodziewała się większej nazwy, adekwatnej do szumnych zapowiedzi. A dostaliśmy zespół supportujący Mete na całej trasie, w dodatku który będzie można zobaczyć w Polszy jeszcze dwa razy. Nic dziwnego, że ludzie są rozczarowani.tomtomala pisze:Co jest złego w Machine Head? Nie przesadzajcie. Bardzo dobra kapela, dobra ostatnia płyta (na forum były ahy i ochy), a teraz narzekanie. Nie kumam tego.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

W pełni się zgadzam. BLS i GOJIRA ratują sytuację, a ten dziś ogłoszony "gość specjalny" to żenua (tzn. nie sam zespół, tylko sposób jego ogłoszenia).IgorW pisze:Nic nie jest złego, ale większość z nas spodziewała się większej nazwy, adekwatnej do szumnych zapowiedzi. A dostaliśmy zespół supportujący Mete na całej trasie, w dodatku który będzie można zobaczyć w Polszy jeszcze dwa razy. Nic dziwnego, że ludzie są rozczarowani.tomtomala pisze:Co jest złego w Machine Head? Nie przesadzajcie. Bardzo dobra kapela, dobra ostatnia płyta (na forum były ahy i ochy), a teraz narzekanie. Nie kumam tego.
No ale to można było wykoncypować już od jakiegoś czasu. Zresztą parę osób pisało, że MH zagra.
Nastawianie się na VH, KISS czy Black Sabbath to od początku było mrzonką i każdy rozsądnie myślący to wiedział.
Zapowiedzi zapowiedziami. Robię całe swoje życie w marketingu i wiem, że dobry slogan to pół sukcesu. A co mieli napisać? Ze będzie to najgorsza edycja Sonisphere ever? Kaman! Więcej dystansu i chłodnego myślenia. Nie ma się co podpalać jak ktoś rzuci nazwę kapeli z kapelusza.
Nastawianie się na VH, KISS czy Black Sabbath to od początku było mrzonką i każdy rozsądnie myślący to wiedział.
Zapowiedzi zapowiedziami. Robię całe swoje życie w marketingu i wiem, że dobry slogan to pół sukcesu. A co mieli napisać? Ze będzie to najgorsza edycja Sonisphere ever? Kaman! Więcej dystansu i chłodnego myślenia. Nie ma się co podpalać jak ktoś rzuci nazwę kapeli z kapelusza.