17/08/2012 - Made in Japan 40 lat później - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: 17/08/2012 - Made in Japan 40 lat później - Warszawa
Nie mogę się nadziwić porównaniom z materiałem ogrywanym przez filharmoników. Gdzie Krym, gdzie Rzym...? ;0
Abstrahując od całej dyskusji, ja życzę udanego koncertu, jakbym był z Warszawy to bym pewnie wpadł
Odnoszę się jedynie do kwestii promocji przez takie wydarzenie. No, ale więcej już tu nic nie dodam, EOT.
Abstrahując od całej dyskusji, ja życzę udanego koncertu, jakbym był z Warszawy to bym pewnie wpadł
Parę razy w życiu widziałem Purpli i powiem, że żaden z tych występów nie podobał mi się tak bardzo jak wczorajszy koncert kol. Ekseptiona i jego ekipyEkseption pisze:Purple niestety stali sie kalką samych siebie - przede wszystkim w ostatnim okresie, kiedy od 2005 roku sa niemal wylacznie trasie. Zachowawcza setlista, brak nowych nagran - dopiero ostatnio sie cos ruszylo (m.in Hard Lovin man, the Mule na koncertach, wejscie do studia). Ale nie da sie ukryc, ze ten zespol napedza nostalgia fanow z kompozycjami z lat 70. Z "Ery Morse'a" graja 1-2 numery! A to juz przeciez 4 plyty materiału. Po odejsciu Blackmore'a a potem Lorda Gillan przejal stery - stad na przyklad tak dluga przerwa pomiedzy plytami (ostatnia w 2005 roku) - otwarcie przyznawal ze mu sie nie chce nagrywac.
Mam nadzieję, że jeszcze nieraz zagracie nam te piosenki. Najlepiej w tym samym składzie, bowiem nie zmienia się zwycięskiego składu
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Rzeczywiście było świetnie !
wrzuć krus jakiś filmik
bo chłopaki zagrali sama esencję Purplikrusejder pisze:żaden z tych występów nie podobał mi się tak bardzo jak wczorajszy koncert kol. Ekseptiona i jego ekipy
wrzuć krus jakiś filmik
Smoke on the water http://www.youtube.com/watch?v=zoF5HDAf3so
Na moim koncie YT będzie też dziś Black Night i Lazy
Na moim koncie YT będzie też dziś Black Night i Lazy
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Cześć,
dziękujemy za udział i wsparcie, a krusejderowi za "kamerowanie".
Staraliśmy sie pograc troche "tamtych" Purpli i mysle, ze jak na te warunki wyszlo nam co najmniej ciekawie - juz teraz moge napisac, ze konieczna byla zmiana skladu na 10 dni przed koncertem z powodu nieodpowiadzialnosci dwoch muzykow zespolu Echo, ktorzy od miesiecy zapowiadali swoj udzial, a w efekcie mocno sie obrazili i jak dzieci po prostu zwineli manatki, stawiajac - przynajmnej na chwile - cale wydarzenie pod znakiem zapytania. Ale duch Jona najwyrazniej czuwal i udalo sie to połatać:)
Lazy
Dzięki raz jeszcze.
dziękujemy za udział i wsparcie, a krusejderowi za "kamerowanie".
Staraliśmy sie pograc troche "tamtych" Purpli i mysle, ze jak na te warunki wyszlo nam co najmniej ciekawie - juz teraz moge napisac, ze konieczna byla zmiana skladu na 10 dni przed koncertem z powodu nieodpowiadzialnosci dwoch muzykow zespolu Echo, ktorzy od miesiecy zapowiadali swoj udzial, a w efekcie mocno sie obrazili i jak dzieci po prostu zwineli manatki, stawiajac - przynajmnej na chwile - cale wydarzenie pod znakiem zapytania. Ale duch Jona najwyrazniej czuwal i udalo sie to połatać:)
Lazy
Dzięki raz jeszcze.