Ale Łódź mimo wszystko za mną chodzi. Gdyby to był jakiś inny zespół, gdzie set jest niespodzianką, to bym się pewnie nie zastanawiał, a tak widzieć dokładnie to samo dzień po dniu jakoś mnie nie kręci specjalnie... No ale się zobaczy, jak się odkujemy po świętach i będą jeszcze Goldeny, to może i do Łodzi obrócimy.
03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Niby do Łodzi znacznie bliżej, ale w Gdańsku spędzę jeszcze kilka dni nad Bałtykiem z małżonką, oby tylko pogoda dopisała
Maiden+wakacje to zdecydowanie ciekawa propozycja.
Ale Łódź mimo wszystko za mną chodzi. Gdyby to był jakiś inny zespół, gdzie set jest niespodzianką, to bym się pewnie nie zastanawiał, a tak widzieć dokładnie to samo dzień po dniu jakoś mnie nie kręci specjalnie... No ale się zobaczy, jak się odkujemy po świętach i będą jeszcze Goldeny, to może i do Łodzi obrócimy.
Z Gdańska nad Bałtyk jest dobre kilkadziesiąt kilometrów - bez samochodu nawet nie ma co się wybieraćMr.Hankey pisze:w Gdańsku spędzę jeszcze kilka dni nad Bałtykiem z małżonką
M.
W Bstoku bez problemu w Empiku kupiłem GC.
- Charlottte
- -#Charlotte

Kraków - ponoć GC EE wyprzedane
better watch out,
cos I'm the Assassin
Plotki albo brak profesjonalizmu. Pula jest jedna, centralna. Skoro na tą chwilę są dostępne na eventim.pl (GCEE na oba koncerty), to powinny być w każdym punkcie.Charlottte pisze:Kraków - ponoć GC EE wyprzedane
M.
- Charlottte
- -#Charlotte

być może , taka informację dostałam w Empiku .Plotki albo brak profesjonalizmu.
better watch out,
cos I'm the Assassin
Bilety będą dostępne jeszcze długo, na płytę pewnie do samego koncertu
Nie podniecajcie się tak 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja dziś kupowałem, na oba koncerty wyprzedano już około 9,000 - nie ma jeszcze najmniejszej reklamy. Tak, czy inaczej - pustek raczej nie będzie...
GC będą dokładali, póki ludzie nie przestaną kupować, zawsze można powiększyć strefę...
GC będą dokładali, póki ludzie nie przestaną kupować, zawsze można powiększyć strefę...
to jest czyste chamstwo, żeby nie doszło do tego, że GC będzie większe niż normalna płyta 
Chcą zarobić i tyle... 
Info masz z punktu sprzedaży takich jak empik czy kontaktowałeś się Livenation ?RALF pisze:na oba koncerty wyprzedano już około 9,000
Dajcie spokój z tym szacowaniem ile już poszło i ile jeszcze pójdzie... Pamietam przed poprzednimi koncertami to gadanie i 99% z tej wiedzy z "pewnych źródeł" okazywało się być wierutnymi bzdurami 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Wiesz mi akurat zależy na tym bo bilet kupie dopiero w późniejszym terminie i chciałbym wiedzieć czy do tego momentu nie bedzie sold outEmilio pisze:Dajcie spokój z tym szacowaniem ile już poszło i ile jeszcze pójdzie...
Info mam z LN. Nie ma prawa by nie poszły, to jeszcze 7 miechów!
-
Deleted User 4876
a ja tam mówie ze poszło juz milion pincet sto dziewiencet... z pewnego zródła info :-D
Chodzi mi jedynie aby starczyło do styczniaRALF pisze:Info mam z LN. Nie ma prawa by nie poszły, to jeszcze 7 miechów!
u koniów na pewno będzie
U koników zawsze będą! A GC to LN rozszerzą ile się da... 
W Bydgoszczy również w żadnym z empików nie było GCEE w dniu startu sprzedaży więc możesz nie mieć racji.beaviso pisze:Plotki albo brak profesjonalizmu. Pula jest jedna, centralna. Skoro na tą chwilę są dostępne na eventim.pl (GCEE na oba koncerty), to powinny być w każdym punkcie.Charlottte pisze:Kraków - ponoć GC EE wyprzedane
M.
Z czym? Wygląda na przypadek braku profesjonalizmu. Trzy bydgoskie empiki są na liście punktów sprzedaży Eventim. Więc jeśli nie ma w nich biletów, to znaczy że ktoś dał dupy, a nie że bilety są wykupione.vyrus pisze:W Bydgoszczy również w żadnym z empików nie było GCEE w dniu startu sprzedaży więc możesz nie mieć racji.beaviso pisze:Plotki albo brak profesjonalizmu. Pula jest jedna, centralna. Skoro na tą chwilę są dostępne na eventim.pl (GCEE na oba koncerty), to powinny być w każdym punkcie.Charlottte pisze:Kraków - ponoć GC EE wyprzedane
M.
M.