KISS - Europa 2013

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Mike Stanley
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: KISS - Europa 2013

Post autor: Mike Stanley »

Running Free 84 pisze:Chciałbym zobaczyć i zastanawiam się nad tą Pragą, mimo, że uwielbiam Ironów, to zamiast 8 i 9 koncertu Ironów wolę zobaczyć tylko 8-my Ironów i pierwszy KISS.

I zaznaczam, mi chodzi o muzykę, to zespół od którego zacząłem słuchać muzykę jako taką, Detroit Rock City, God of Thunder-to są bardzo mocne rzeczy, jeszcze jakby tak coś z Creatures of the Night walneli, świetny album
To masz szczęście bo pewnie usłysz War Machine i Love It Loud, bo już to grają a ta trasa się właściwie zaczęła :-)
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Pablo1919 »

Kurde nigdzie nie można już dostać biletów pod scenę. A zobaczyć tych gigantów stojących dosłownie kilka metrów ode mnie to by było mega przeżycie. Myślałem że na allegro będzie już masa biletów wystawiona bo tak zawsze było jak ktoś fajny grał w O2 w Pradze, a tu nikt nie opyla. Jedynie na viagogo.pl są bilety po 400zł po scenę + ich śmieszne dodatkowe opłaty razem wychodzi 513zł! A taką sumę będę skłonny zapłacić jedynie w akcie skrajnej desperacji. Na razie poczekam licząc na cud.

No w sumie zawsze można jechać bez biletu do Pragi. Później zrobić akcję z filmu Detroit Rock City, czyli podrzucić swój portfel jakiemuś osiłkowi który będzie miał bilet pod scenę, później pójść dać samemu sobie po ryju, a gdy będą wpuszczać powiedzieć ochronie że koleś mnie pobił i ukradł mój portfel i bilet :)
Awatar użytkownika
DeJMIeN Wielki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: DeJMIeN Wielki »

Już chyba z dobry miesiąc temu "stani u podia" czy jak to się zwie był wyprzedany.

Nie pod sceną, ale chociaż zobaczysz ! :razz: Co z kolei mi się w tym roku nie zdarzy :neutral: ale pocieszam się jakoś dwoma Maidenami
Mike Stanley
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Mike Stanley »

Oni mogą dorzucić jakiejś miejscówki pod sceną - często tak robią w O2. Także warto polować.
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Kupował ktoś kiedyś na aukro.cz?
Awatar użytkownika
masarenka
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: masarenka »

Ja nie, ale skoro gość wysyła za granicę i nie ma negatywnych komentarzy, to na Twoim miejscu bym się nie zastanawiał ;-)
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Chyba kupię. Kissów trzeba zobaczyć z bliska :)
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Zwłaszcza ze rzucają morze kostek :) Ostatnio nawet na jednej stałem..ale Pepik mi sie rzucił pod glany i w uczciwej walce wygrał ;-) heh
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Hell yeah! Dziś dostałem bilecik na stani u podia ;-)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Jakby kto miał na zbyciu bilet na stani u podia, to proszę o PW
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
ODPOWIEDZ