To masz szczęście bo pewnie usłysz War Machine i Love It Loud, bo już to grają a ta trasa się właściwie zaczęła :-)Running Free 84 pisze:Chciałbym zobaczyć i zastanawiam się nad tą Pragą, mimo, że uwielbiam Ironów, to zamiast 8 i 9 koncertu Ironów wolę zobaczyć tylko 8-my Ironów i pierwszy KISS.
I zaznaczam, mi chodzi o muzykę, to zespół od którego zacząłem słuchać muzykę jako taką, Detroit Rock City, God of Thunder-to są bardzo mocne rzeczy, jeszcze jakby tak coś z Creatures of the Night walneli, świetny album
KISS - Europa 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Re: KISS - Europa 2013
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Kurde nigdzie nie można już dostać biletów pod scenę. A zobaczyć tych gigantów stojących dosłownie kilka metrów ode mnie to by było mega przeżycie. Myślałem że na allegro będzie już masa biletów wystawiona bo tak zawsze było jak ktoś fajny grał w O2 w Pradze, a tu nikt nie opyla. Jedynie na viagogo.pl są bilety po 400zł po scenę + ich śmieszne dodatkowe opłaty razem wychodzi 513zł! A taką sumę będę skłonny zapłacić jedynie w akcie skrajnej desperacji. Na razie poczekam licząc na cud.
No w sumie zawsze można jechać bez biletu do Pragi. Później zrobić akcję z filmu Detroit Rock City, czyli podrzucić swój portfel jakiemuś osiłkowi który będzie miał bilet pod scenę, później pójść dać samemu sobie po ryju, a gdy będą wpuszczać powiedzieć ochronie że koleś mnie pobił i ukradł mój portfel i bilet
No w sumie zawsze można jechać bez biletu do Pragi. Później zrobić akcję z filmu Detroit Rock City, czyli podrzucić swój portfel jakiemuś osiłkowi który będzie miał bilet pod scenę, później pójść dać samemu sobie po ryju, a gdy będą wpuszczać powiedzieć ochronie że koleś mnie pobił i ukradł mój portfel i bilet
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Już chyba z dobry miesiąc temu "stani u podia" czy jak to się zwie był wyprzedany.
Nie pod sceną, ale chociaż zobaczysz !
Co z kolei mi się w tym roku nie zdarzy
ale pocieszam się jakoś dwoma Maidenami
Nie pod sceną, ale chociaż zobaczysz !
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Oni mogą dorzucić jakiejś miejscówki pod sceną - często tak robią w O2. Także warto polować.
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Kupował ktoś kiedyś na aukro.cz?
Ja nie, ale skoro gość wysyła za granicę i nie ma negatywnych komentarzy, to na Twoim miejscu bym się nie zastanawiał 
Chyba kupię. Kissów trzeba zobaczyć z bliska 
-
Deleted User 4876
Zwłaszcza ze rzucają morze kostek
Ostatnio nawet na jednej stałem..ale Pepik mi sie rzucił pod glany i w uczciwej walce wygrał
heh
Hell yeah! Dziś dostałem bilecik na stani u podia 
Jakby kto miał na zbyciu bilet na stani u podia, to proszę o PW
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...