Info z marca. Było na forum już dawno. I tak, to prawda. W przypadku Bruca nikogo to nie powinno dziwićAce pisze:gadamy tu o planach na 2015...
a co myslicie o 2016?
http://www.rollingstone.c...rcraft-20140327
prawda li to?
Nowy album w 2015
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowy album w 2015
podejrzewałem, że mogło być - i szukałem - nie znalazłem - poszukam lepiej i poczytam
dzieki za info
dzieki za info
The lover of life's not a sinner.
Pojawiły sie ploteczki odnośnie 2015 roku.
Megadeth ogłosiło ze będzie koncertować z dużym brytyjskim metalowym zespołem w Stanach i Ameryce Południowej w sierpniu 2015
Megadeth ogłosiło ze będzie koncertować z dużym brytyjskim metalowym zespołem w Stanach i Ameryce Południowej w sierpniu 2015
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Nowa płyta Iron Maiden? - kartka świąteczna zespołu dyskretnie zapowiada płytę i trasę koncertową?
Nowa płyta Iron Maiden ukaże się w 2015 roku? Póki co to jedynie przypuszczenia, ale podparte na mocnych przesłankach. Jak wiemy fanklub Iron Maiden to jeden z najprężniej działających i najlepiej zorganizowanych na świecie. Zespół docenia ich zaangażowanie i co roku przesyła kartki świąteczne z życzeniami. W tym roku również, ale kartka przynosi też pewien ukryty przekaz.
Na pocztówce widzimy ulubieńca fanów - Eddiego. To co jednak wzbudza największe nadzieje fanów to sama zawartość oraz dwa symboliczne znaki na grafice. W kartce obok podpisów członków zespołu czytamy: Eddie ma świąteczny prezent dla wszystkich, którzy w tym roku byli NAPRAWDĘ NIEGRZECZNI! Nie możecie go jednak otworzyć przed 2015. To jednak jeszcze o niczym nie świadczy prawda? Dopóki nie przyjrzymy się samej grafice świątecznej kartki od Iron Maiden.
Na samej grafice widzimy Eddiego przy tajemniczym domku z wojownikami ninja na dachu. Najważniejsze są jednak znaki. Na domku do którego wchodzi Eddie widnieje podpis "Studio". Natomiast drogowskaz po prawej stronie wskazuje "Uroton 51". Co to może znaczyć? Wystarczy przestawić litery, żeby wyszło z tego "On Tour 15". Czy zespół szykuje nowy album i trasę na 2015 rok? Najwyższy czas, ostatnim albumem Iron Maiden pozostaje wydane w 2010 roku The Final Frontier. Spójrzcie jeszcze raz na kartkę świąteczną i oceńcie sami czy podejrzenia członków fanklubu są słuszne.
Nowa płyta Iron Maiden ukaże się w 2015 roku? Póki co to jedynie przypuszczenia, ale podparte na mocnych przesłankach. Jak wiemy fanklub Iron Maiden to jeden z najprężniej działających i najlepiej zorganizowanych na świecie. Zespół docenia ich zaangażowanie i co roku przesyła kartki świąteczne z życzeniami. W tym roku również, ale kartka przynosi też pewien ukryty przekaz.
Na pocztówce widzimy ulubieńca fanów - Eddiego. To co jednak wzbudza największe nadzieje fanów to sama zawartość oraz dwa symboliczne znaki na grafice. W kartce obok podpisów członków zespołu czytamy: Eddie ma świąteczny prezent dla wszystkich, którzy w tym roku byli NAPRAWDĘ NIEGRZECZNI! Nie możecie go jednak otworzyć przed 2015. To jednak jeszcze o niczym nie świadczy prawda? Dopóki nie przyjrzymy się samej grafice świątecznej kartki od Iron Maiden.
Na samej grafice widzimy Eddiego przy tajemniczym domku z wojownikami ninja na dachu. Najważniejsze są jednak znaki. Na domku do którego wchodzi Eddie widnieje podpis "Studio". Natomiast drogowskaz po prawej stronie wskazuje "Uroton 51". Co to może znaczyć? Wystarczy przestawić litery, żeby wyszło z tego "On Tour 15". Czy zespół szykuje nowy album i trasę na 2015 rok? Najwyższy czas, ostatnim albumem Iron Maiden pozostaje wydane w 2010 roku The Final Frontier. Spójrzcie jeszcze raz na kartkę świąteczną i oceńcie sami czy podejrzenia członków fanklubu są słuszne.
-
Deleted User 1499
http://www.eskarock.pl/eska_rock_news/1 ... wa_zdjecia
Daniel Wardziński 25.12.2014 (12:12) - I wszystko
Daniel Wardziński 25.12.2014 (12:12) - I wszystko
-
Deleted User 4783
a ja z innej beczki, ale też o nowym wydawnictwie. Myślicie, że w 2015 wyjdzie DVD z tegorocznej trasy? Jeśli miałbym obstawiać jakiś koncert nadający się, to chyba Rock am Ring, co myślicie w tej kwestii? Nie widziałem żadnego info na ten temat.
https://www.youtube.com/watch?v=KIqRzJOEv8o
https://www.youtube.com/watch?v=KIqRzJOEv8o
Może na początku roku (luty/marzec) wyjdzie DVD z Donington 2013 a płyta dopiero we wrześniu. Coś mi się nie chce wierzyć w premierę nowego albumuna wiosnę.
To wtedy chyba nie robiliby zamieszania z ta kartka swiateczna
Po za tym chyba warto zamknac juz temat ME po 3 latach i ruszyc z nowa plyta!
Po za tym chyba warto zamknac juz temat ME po 3 latach i ruszyc z nowa plyta!
Porównując Donington 2013 i Rock am Ring 2014 moim zdaniem muzycznie lepiej wypadł koncert na Rock am Ring, więc ja wolałbym tamten koncert, ale cokolwiek wyjdzie z tej trasy - będę zadowolony.

Mnie też nie, ja obstawiałbym sierpień. Nie wiem czemu, przeczucieRALF pisze:Coś mi się nie chce wierzyć w premierę nowego albumuna wiosnę.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli mieliby wydać DVD/CD z Download 2013 to zrobiliby to przy okazji tegorocznej trasy po Europie - byłaby to doskonała okazja do promocji wydawnictwa i zwiększenia jego sprzedaży. Skoro tego nie zrobili to obawiam się, że plany premiery tego DVD zostały wstrzymane, a koncert ujrzy światło dziennie na ich emeryturze. Podobnie sytuacja wyglądała z DVD z trasy AMOLAD - również wycofano się z jego premiery, chociaż zarówno album jak i CD były już zmiksowane przez Kevina Shrileya.
To już tylko możemy na płytę czekać,,,
I mysle ze nie beda czekac az do lata 
Ja sądzę, że pierwsze newsy dotrą do nas w styczniu.
W grudniu juz raczej na pewno nie
Ja obstawiam, ze wszystkiego juz dowiemy sie w 2015 roku
Ja obstawiam, ze wszystkiego juz dowiemy sie w 2015 roku
No, to na bank. Pytanie - jak długo jeszcze bedziemy musieli czekać...
thekingcrimson pisze:Nowa płyta Iron Maiden? - kartka świąteczna zespołu dyskretnie zapowiada płytę i trasę koncertową?
Obrazek
Swoją droga jak poprzestawialem litery to mi wyszło "No Tour 15"
-
Deleted User 5490
wydra77 pisze:Swoją droga jak poprzestawialem litery to mi wyszło "No Tour 15"
No nie krakajcie! 
-
Deleted User 1499
Nie straszcie RalfaPierre Dolinski pisze:wydra77 pisze:Swoją droga jak poprzestawialem litery to mi wyszło "No Tour 15"Też miałem podobne skojarzenia.