Nowy album w 2015
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowy album w 2015
Na jakieś konkrety to chyba sobie jeszcze z miesiąc poczekamy, może rzeczywiście postanowili popracować nad albumem na max.
2 err, 3 Minutes To Midnight :-/
Chyba, rzeczywiście w poniedziałek zostanie podane jakieś info
Ja sądzę, że to na 99.9% niestety tylko nawiązanie do dzisiejszego przesunięcia wskazówki na tym Zegarze Zagłady.
Ciekawe co będzie pierwsze: koniec świata, czy nowa płyta Maiden
?
Mimo wszystko ja cierpliwie czekam
Ciekawe co będzie pierwsze: koniec świata, czy nowa płyta Maiden
Mimo wszystko ja cierpliwie czekam
Na Tweecie info o nowych modelach gitar z sygnaturą Harrisa i Murraya.
nic nowego nie wiadomo? bo słucham własnie frontier'a i chcę więcej 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Na profilu FB byłego technicznego Maiden Loopy World był wczoraj taki wpis Big News Coming Soon! Sądzę, że w lutym już coś powiedzą, może podadzą jakiś zarys planów na ten rok. To może być celowe działanie - takie wyczekiwanie, napięcie uwagi fanów, by nagle rzucić nowy album na rynek. To w rzeczy samej może być ich ostatni album...
ostatni album akurat na 40-lecie zespołu. to by miało ręce i nogi.
-
Deleted User 2259
Istnieją zespoły które mają więcej na liczniku a i albumy ciągle wydają.
Taaa, tylko czy te albumy kogoś jeszcze obchodzą. Wiecie metal to nie jest jakiś estradowy kabarat, że można go grać z AUTENTYCZNYM zaangażowaniem i PRZYZWOJCIE bez względu na wiek... Jak dziś słyszę i widzę Osbournea to jest mi przykro, nie chcę doczekać czasów, kiedy tak stetryczeją Bruce i Co.
Oczywiście - bez złośliwości. Zgadza się, ot SCORPIONSI dają radę, więc może, może. Tylko jak to Nicko przeżyje?!
Oczywiście - bez złośliwości. Zgadza się, ot SCORPIONSI dają radę, więc może, może. Tylko jak to Nicko przeżyje?!
Ozzy to od 40 lat wciąga i pije wszystkie co się da (lub nie) więc nie można od niego dużo oczekiwać, wiele ludzi na jego miejscu już by zaliczyło dawno zgona -w sensie dosłownymRALF pisze:Jak dziś słyszę i widzę Osbournea to jest mi przykro, nie chcę doczekać czasów, kiedy tak stetryczeją Bruce i Co.
Chociaż z drugiej strony na Sotnes'ów to takie rzeczy działają konserwująco
A Ironi to tak stosunkowo zdrowy tryb życia prowadza jak na rockmanów, także spodziewam się że będą grać dokąd im się będzie chciało, a do kiedy bedzie się im się chciało to kto wie ?
Scorpionsi? Czasem w tym roku nie grają 3ciego aboslutnie ostatniego koncertu w Polsce? Idealny przykład na to że niektórym zespołom ciężko jest definitywnie zakończyć karierę
Dalej grają u nas w tym roku Judasi- trasa pożegnalna ponoć już była.... w 2011
AC/DC nie ogłaszało końca kariery ale ludzie mówili że ich już raczej się nie zobaczy i co? Zobaczyć to cięzko bilety do kupienia
Zobaczycie będzie ME pt. 4
Ja to o tej emeryturze Iron Maiden czytam i słyszę chyba od 2008 roku, od trasy Somewhere Back in Time. O ile jakieś nieprzewidziane nieszczęścia zdrowotne się komuś z nich nie przydarzą, to na pewno pograją jeszcze trochę 
-
Deleted User 6661
Prędzej wywiną orła na scenie niż zejdą z niej sami dobrowolnie. Ja liczę jeszcze na 2 pełnowymiarowe albumy. Ostatnio trochę optymizmu w tej kwestii dostałem.
Jak wczesniej czekaliśmy 4 lata na album, teraz 5, to wypada na to że następce następcy frontiera poznamy za 10 lat
a wątpię czy tyle pociągną. Chociaż może mile nas zaskoczą
. lecz chyba wolałbym dostać jeden album, ale porządny (nawet w stylu amolada), niż cos robionego później na siłę
- Saimon1995
- -#Moderator

+1Mikojaski pisze:Jak wczesniej czekaliśmy 4 lata na album, teraz 5, to wypada na to że następce następcy frontiera poznamy za 10 lata wątpię czy tyle pociągną. Chociaż może mile nas zaskoczą
. lecz chyba wolałbym dostać jeden album, ale porządny (nawet w stylu amolada), niż cos robionego później na siłę
Niech grają i tworzą nową muzykę jak najdłużej... Też wolę jeden dopieszczony album niż kilka mniej udanych. Muszą wiedzieć, kiedy ze sceny zejść, jak śpiewał klasyk. Sądzę, że panowie poniżej swojego poziomu nie zejdą.
Od albumu "Dance of death" mam stale obawy, jaki to będzie następny nowy materiał. Ale na szczęście muzycy jak dotąd się jakoś tam obronili. Wybitne płyty nie powstały, lecz są na dobrym poziomie. Pamiętam, jak - bodajże - przed debiutem "Final frontier" (a może "A matter..." jednak?) wypuszczono w internet taki skrócony przekrój wszystkich nowych utworów (chyba po 20 czy 30 sekund) - kiedy tylko to usłyszałem to lekko zaskoczony byłem myśląc sobie mniej więcej: "co to do cholery ma być"? A gdy później słuchałem już całość to te niespokojne myśli odpłynęły.
Teraz liczę mocno na to, że Ironi po raz kolejny uraczą nas dobrym materiałem. Nie wyobrażam sobie po prostu od nich gniota. Oby się to sprawdziło.
Teraz liczę mocno na to, że Ironi po raz kolejny uraczą nas dobrym materiałem. Nie wyobrażam sobie po prostu od nich gniota. Oby się to sprawdziło.
"Still my heart calculate and pray"
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Czekam aż pojawi się na półce. Jak przesłucham ze 100 razy to dam znać czy album jest na poziomie czy ssie.
-
Deleted User 6661
Wierzę w to, że po jego usłyszeniu rozdziawisz japę z zachwytu jeszcze bardziej niż koleś z Twojego awataru 
Niestety, póki co kompletnie NIC nie wiemy o planach wydawniczych Irons 
Liczę na zwartą, szybką płytę w stylu Numbera, 7th Sona czy nawet No Prayera - 8 - 10 strzałów, max. 50 min. i do domu 
powstanie takiej płyty uważam za mocno wątpliwe, ale zobaczymy