Nowy album w 2015
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowy album w 2015
Myślę, że będzie kontynuacja stylu, wątpię by Panowie na siłę ustalali, że chcą więcej takich czy innych kawałków. Po prostu mają w tym okresie swój określony styl i podejrzewam, że będzie podobnie do FF.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

normalnie urwalo mi jaja.......sory ale inaczej sie nie da......wyqrwisty kawalek !!!!!!!!!!
Skasowałem komentarz z wcześniej bo trochę spoiler zrobiłem
No, ale gdyby taka była płyta to było by spoko
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
mysle ze numer smialo moglby znalesc sie na Chemical Wedding albo Accident.......przebojowy,z jajem,jak bedzie taka plyta cala to chyba do Czestochowy popierdziele na pielgrzymke i to na kolanach 
HAHAHA, ale się dałem nabrać
Trochę mocniejszy Bruce z AMOLAD jak nic! 
Bystrzacha
Kiepski trolling
Myślałem, że sporo osób na forum zna Attick Demons
Swoją drogą, serio bylibyście szczęśliwi gdyby tak brzmiała nowa płyta? Bo ja niezbyt.
jaja robicie....prima aprilis 1 kwietnia
a numer jest naprawde zacny
No wlasnie czy tak mialaby brzmiec nowa plyta Maiden?
osobiscie nie mam zastrzezen 
Zdecydowanie nie. Nie jest to złe, nawet w sumie mi się podoba, ale ciągle na zasadzie ciekawostki i dobrej podróbki Iron Maiden, a nie czegoś co by przewyższało nagrania Maiden.
A co do Attick Demons, to z tego co pamiętam na tej płycie był fajny numer The Flame of Eternal Knowledge, solo było bardzo w stylu Smitha. Ale jak pisałem - to ciągle tylko, albo aż dobra podróbka.
A co do Attick Demons, to z tego co pamiętam na tej płycie był fajny numer The Flame of Eternal Knowledge, solo było bardzo w stylu Smitha. Ale jak pisałem - to ciągle tylko, albo aż dobra podróbka.
To podróbka klasycznego IM, w zasadzie - kalka do pożygania. Mam nadzieję, że taka płyta nie będzie 
Ten numer jest 10x lepszy od wszystkich numerów (prócz Wild Wind) z ostatniej płyty IM ....Dejavu pisze:Kiepski trollingMyślałem, że sporo osób na forum zna Attick Demons
Swoją drogą, serio bylibyście szczęśliwi gdyby tak brzmiała nowa płyta? Bo ja niezbyt.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- likipiki
- -#Lord of the flies

Chłopowi trzeba przyznać, że dobrze podrabia Bruce'a. Dopiero w refrenie brzmi jak nie Dickinson.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ciekawy tekst w komentarzach, że to podobieństwo jest jak wokali Michaela Kiskego i Geoffa Tate'a. Chyba jednak większe.
Spodziewałem się, że sporo osób będzie takiego zdania. Dla mnie to taki kwadratowy heavy metal, do bólu przewidywalny ale... hm, właśnie tego oczekuje pewnie z połowa fanów Iron Maiden, więc jak pisałem - zdziwienia nie ma.krusejder pisze: Ten numer jest 10x lepszy od wszystkich numerów (prócz Wild Wind) z ostatniej płyty IM ....
-
Deleted User 1499
krusejder pisze:
Ten numer jest 10x lepszy od wszystkich numerów (prócz Wild Wind) z ostatniej płyty IM ....
No, mnie też zadziwia taka opinia. Ja już 100 X wolę to pseudoprogresywne granie z TFF niż bezmyślne kopiowanie tego, co było na "Killers" albo "TNOTB".