Nowy album w 2015
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowy album w 2015
Czasem zaglądam do tego tematu kiedy widzę, że ktoś napisał coś nowego i zawsze myślę sobie "o, może tym razem jakiś konkret". A później się okazuje, że jednak kolejne domysły. Jaki ja jestem naiwny 
Wiadomo, ze poki co tylko domysly 
No przecież do końca maja jest oczekiwanie na wynik badaniaBudziol pisze:Alez wstrzymuja jakikolwiek news.
Moim zdaniem wiedzac ze Bruce wraca do zdrowia, Stefek z Rodem opracowuja dokladna strategie premiery nowej plyty i w maju rusza naprawde z grubej rury
www.MetalSide.pl
No tak. Niemniej jakąś strategię promocji nowego albumu już też pewnie mają...
no jutro maj 
-
Deleted User 2259
No właśnie miałem pisać, ciekawe czy zajadą już jutro, choć szczerze wydaje mi się, że może z początkiem przyszłego/jeszcze przyszłego tygodnia 
Toc miało być pod koniec maja 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
-
Deleted User 2259
No to wszystko jasne, pozostaje czekać w takim razie.
Tak, ale jesli Bruce szybciej dochodzi do formy to kto wie jak jego stan zdrowia, badania itd. Oby zdrowko dopisywalo i pozostalo sie skupic na premierze nowej plyty 
Dokładnie a jak jest lada tydzień pokażą badania. Miejmy zatem nadzieję, że nowotwór został zniszczony i teraz będą wszyscy mogli skupić się tylko na muzyce!
Swoją drogą to całkiem szybko zleciał ten czas do maja
A wieści spodziewam się w pierwszej połowie miesiąca.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Znowu się nabrałem 
Spoko, spoko... mamy maj!
Prawie polowa majai zeby tak nic?
cisza, ani slowka 
Już się cieszyłem a tu wiadomość, że newsa nie maBudziol pisze:Prawie polowa majai zeby tak nic?cisza, ani slowka
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
No, czuję że jeśli w tym roku miałaby ukazać się nowa płyta (o ile), to może we wrześniu czy październiku. Równie dobrze premiera może odbyć się na początku 2016 razem ze startem trasy... Oczywiście - jeśli Bruce wydobrzeje i o tym ca jakieś 2 tygodnie powinno być wiadomo..
Bardzo ta choroba Brucea im plany pokrzyżowała, kto wie czy nawet nie na jakiś rok. Jeżeli rzeczywiście nowy album miałby się ukazać np. w marcu 2016, to jeszcze w tym roku powinni wydać DVD/CD z jakimś ekstra koncertem, dla podtrzymania zainteresowania...
Bardzo ta choroba Brucea im plany pokrzyżowała, kto wie czy nawet nie na jakiś rok. Jeżeli rzeczywiście nowy album miałby się ukazać np. w marcu 2016, to jeszcze w tym roku powinni wydać DVD/CD z jakimś ekstra koncertem, dla podtrzymania zainteresowania...
Po roku wydawac plyte to juz mozna by od.nowa nagrywac bo artyscie sie odwidzi i polowe nagralby jeszcze raz inaczej.
Moj "news" z pelną premedytacja
Moj "news" z pelną premedytacja
To fakt, po ogromnym sukcesie ostatniej trasy, wielkim sukcesie "Troopera", kilkuletnich oczekiwaniach na nowy album - kolejnym ruchem powinna być premiera tegoż + wielka trasa na 40lecie istnienia formacji. Niestety, los spłatał im figla, jakich mało. Wszystko zależy od rokowań, codo dalszej kariery Brucea. Jeśli po tomografie okaże się, że jest ok, to 3-4 miesiące rekonwalescencji i w tym momencie płyta jest pewna a i pod koniec roku mogą zagrać halowe koncerty np. w EU. Natomiast (o zgrozo) jeśli rokowania będą pesymistyczne - to nie wiadomo kiedy i CZY Bruce wróci na estradę, bo trasy to dla niego byłby prawdziwy koszmar. W tym wypadku Rod może albo zwlekać z albumem albo... równie dobrze wydać go w tym roku i zapowiedzieć, jako "pożegnalny". Jeśli Scorpions mogą wydawać "pożegnalne płyty", to czemu nie IM?!
Jak powiedzieli w kwietniu "pod koniec maja" wszystko powinno być już jasne.
Jak powiedzieli w kwietniu "pod koniec maja" wszystko powinno być już jasne.