Oczywiście że trudno, chodziło mi o ogólne zafascynowanie fragmentem a nie ocenę albumu czy coś bo wiadomo że to jak na razie niemożliweRALF pisze:No dobrze, ale przyznasz, że na podstawie takiego skrawka o całym albumie trudno cokolwiek powiedzieć.
The Book Of Souls - zapowiedź nowej płyty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Book Of Souls
Dobrze, że coś jest - może dostaniemy jeszcze jakieś próbki, np. jedną na tydzień?
Myslę że teraz to poczekamy z dwa tygodnie na cokolwiek więcej
Może wyciekną jakieś 30-to sekundowe sample wszystkich utworów jak było to przed premierą TFF

Wiesz, ja bym tego nie chciał. Bo trudno cokolwiek na tej podstawie o muzie powiedzieć. Już wolę czekać cierpliwie na album. Będę go miał z EMP 07 września.
Wytrzymasz te 3 dni po premierze? 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dobra, wszystko fajnie, ale to jest fragment KTÓREGO numeru tak w ogóle?
Czy może patrzę, a nie widzę?
Będę musiał, nie ma bata!!!
Większość stawia, że speed of light. Potwierdzenia nie ma.Zakkahletz pisze:Dobra, wszystko fajnie, ale to jest fragment KTÓREGO numeru tak w ogóle?Czy może patrzę, a nie widzę?
Warner Norway ogłosił przedwcześnie pre-order singla, którym jest SOL, więc prawdopodobnie to właśnie ten numer. Skoro już udostępnili zajawkę, to powinni niedługo rozwiać wątpliwości odnośnie singla.
Może w poniedziałek?
RALF znając Ciebie z czytania wielu postów jestem w stanie postawić piwo na zakład-jest bat, że nie wytrzymaszRALF pisze:Będę musiał, nie ma bata!!!
Twardo idę w ciemno, że fragment, który dostaliśmy to nie Speed Of Light i nie fragment singlaMichał pisze:Większość stawia, że speed of light. Potwierdzenia nie ma.Zakkahletz pisze:Dobra, wszystko fajnie, ale to jest fragment KTÓREGO numeru tak w ogóle?Czy może patrzę, a nie widzę?
Stawiasz, że specjalnie jakiś fragmencik skomponowany do tego krótkiego promo?brezdi pisze: Twardo idę w ciemno, że fragment, który dostaliśmy to nie Speed Of Light i nie fragment singlaWszystko na to wskazuje, ale ja czuje na przekór
Nie, nie - to na pewno fragment albumuMichał pisze:Stawiasz, że specjalnie jakiś fragmencik skomponowany do tego krótkiego promo?brezdi pisze: Twardo idę w ciemno, że fragment, który dostaliśmy to nie Speed Of Light i nie fragment singlaWszystko na to wskazuje, ale ja czuje na przekór
Już się doczekać nie mogę bo to pierwszy album odkąd fanem jestem 
To niedługoMichał pisze:Już się doczekać nie mogę bo to pierwszy album odkąd fanem jestem
Fanem, że zacząłem się interesować bardziej zespołem i zacząłem czytać (wtedy tylko czytać) to forum to 2012r. Miałem 14 lat.
2013 - pierwszy koncert, 2014 - drugi i czekam na razie na więcej
2013 - pierwszy koncert, 2014 - drugi i czekam na razie na więcej
Ja posłucham pewnie dzień przed premierą :8 Ale i tak pewnie w tym okresie będzie już w sieci

"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
jArO pisze:Myslę że teraz to poczekamy z dwa tygodnie na cokolwiek więcejMoże wyciekną jakieś 30-to sekundowe sample wszystkich utworów jak było to przed premierą TFF
![]()
A moze dlatego usuneli wywiad z Janem. Bo jesli beda zajawki 30sek, singiel to zupelnie cos innego niz mowil :-D
-
Deleted User 5800
Fragment brzmi bardzo dobrze, a nawet (choć to pewnie jakaś autosugestia) czuć w tym klimat prekolumbijskich zabytków