Tak jest:Budziol pisze:Kwestia chwil juz sa foty CD, ksiazeczki
http://www.ironmaiden666.com.br/2015/08 ... fotos.html
Czyli ta okrągła grafika z okładki brytyjskiego MH trafiła na krążki, tak jak niektórzy przypuszczali. Świetnie to wygląda.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Tak jest:Budziol pisze:Kwestia chwil juz sa foty CD, ksiazeczki
Pisząc oldschool miałem na myśli discmana , w dobie dzisiejszych fajansiarskich mp3 itd zapomniałem o jego istnieniu. Ja generalnie robię to samo tyle że płyta kręci się w wieży , choć na słuchawkach jest chyba najlepsza magia.wojteq pisze:Nosekcjazwlok pisze:Serio :-D taki oldschool ?Wolę w ten sposób, na spokojnie, na kanapie i przeglądając książeczkę załączoną do płyty, śledzić słowa itd.
Pewnie potem w praktyce już będę używać Spotify, jak się album pojawi.

O właśnie, też to chciałem napisać. Wygląda na to, że płyta wycieknie wcześniej niż z Wickerem zakładaliśmy.WICKER MAN pisze:Jeszcze jedna ciekawostka - zdjęcia CD to wydanie z USA o czym świadczy nazwa wytwórni na krążku - BMG, a nie Warner.
Nie, to było w poniedziałek 9 sierpnia, wieczorem.Frost No pisze:Z tego co pamietam Final Frontier wyciekl 10.08 premiera byla 13.08 .

Światowa (w tym u nas). W niektórych krajach była już 13 w piątek, także 4 dni przed wyciekł. Teraz mamy tylko 7, także rzeczywiście lada chwila może być leak.WICKER MAN pisze:Dokładnie - a premiera była w poniedziałek 16 sierpnia.

W Anglii już wiedzą jak wygląda nowe wideo, mieli premierę o 15, u nas strefa czasowa +1 i zawsze trzeba czekać godzinkę dłużej
Rzeczywiście w japońską środę, ale dopiero 18WICKER MAN pisze:W Japonii Frontier miał premierę, zdaje się, ok. 11 sierpnia...

To autentyk sprzed premiery teledysku TFF, ale nie wskazuję autora.PanPrezes pisze:Ktoś tak naprawdę błysnął intelektem, czy sobie robicie jaja?
To jadostoevsky pisze:Czyli ta okrągła grafika z okładki brytyjskiego MH trafiła na krążki, tak jak niektórzy przypuszczali. Świetnie to wygląda.