Koncert - Marilyn Manson, Berlin 6.11.2015

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Cagenator
-#Prowler
-#Prowler

Koncert - Marilyn Manson, Berlin 6.11.2015

Post autor: Cagenator »

Chciałabym rozpocząć temat głośnym komunikatem, iż odkupię dwa bilety na ten koncert!

Bardzo proszę o pomoc, ponieważ bardzo mi na tym zależy!
Dziękuje ;)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Koncert - Marilyn Manson, Berlin 6.11.2015

Post autor: krusejder »

to on(o) jeszcze żyje?

.. i gra koncerty ??
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

krusejder pisze:to on(o) jeszcze żyje?

.. i gra koncerty ??
ON nie ono żyje, gra koncerty. Powiem więcej - nagrał jedną z najlepszych płyt 2015 roku.
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

tomtomala pisze: ON nie ono żyje, gra koncerty. Powiem więcej - nagrał jedną z najlepszych płyt 2015 roku.
Dokładnie. The Pale Emperor to powrót do formy i jedna z lepszych płyt tego roku, więc nie do końca rozumiem po co z niego szydzisz krusejder?
IgorW
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: IgorW »

Płyty nie słyszałem, ale w czerwcu widziałem na żywo i koncert miał bardzo dobre momenty. Do rewelacji brakowało, ale naszła mnie ochota na osobny występ MM (tamten odbywał się w ramach festiwalu).
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

FaithNoMore pisze:
tomtomala pisze: ON nie ono żyje, gra koncerty. Powiem więcej - nagrał jedną z najlepszych płyt 2015 roku.
Dokładnie. The Pale Emperor to powrót do formy i jedna z lepszych płyt tego roku, więc nie do końca rozumiem po co z niego szydzisz krusejder?
Bo pamiętam go z czasów, gdy był fatalny. Ale dopuszczam możliwość, że teraz jest inaczej. (Np. nowy Ghost jest OK, pierwsze były cieniutkie). Więc ja z takich dyskusji mogę coś wynieść ;)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

krusejder pisze: Bo pamiętam go z czasów, gdy był fatalny. Ale dopuszczam możliwość, że teraz jest inaczej. (Np. nowy Ghost jest OK, pierwsze były cieniutkie). Więc ja z takich dyskusji mogę coś wynieść ;)
Lepiej nie oceniać książki po okładce. :wink: Manson po serii słabszych płyt wrócił z materiałem na naprawdę wysokim poziomie. Dorównującym do jego najlepszych płyt z końca lat 90.
ODPOWIEDZ