Bardzo proszę o pomoc, ponieważ bardzo mi na tym zależy!
Dziękuje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
ON nie ono żyje, gra koncerty. Powiem więcej - nagrał jedną z najlepszych płyt 2015 roku.krusejder pisze:to on(o) jeszcze żyje?
.. i gra koncerty ??

Dokładnie. The Pale Emperor to powrót do formy i jedna z lepszych płyt tego roku, więc nie do końca rozumiem po co z niego szydzisz krusejder?tomtomala pisze: ON nie ono żyje, gra koncerty. Powiem więcej - nagrał jedną z najlepszych płyt 2015 roku.
Bo pamiętam go z czasów, gdy był fatalny. Ale dopuszczam możliwość, że teraz jest inaczej. (Np. nowy Ghost jest OK, pierwsze były cieniutkie). Więc ja z takich dyskusji mogę coś wynieśćFaithNoMore pisze:Dokładnie. The Pale Emperor to powrót do formy i jedna z lepszych płyt tego roku, więc nie do końca rozumiem po co z niego szydzisz krusejder?tomtomala pisze: ON nie ono żyje, gra koncerty. Powiem więcej - nagrał jedną z najlepszych płyt 2015 roku.

Lepiej nie oceniać książki po okładce.krusejder pisze: Bo pamiętam go z czasów, gdy był fatalny. Ale dopuszczam możliwość, że teraz jest inaczej. (Np. nowy Ghost jest OK, pierwsze były cieniutkie). Więc ja z takich dyskusji mogę coś wynieść