03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
RidingOntheWind
- -#Trooper

Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Lepiej byłoby to zrobić na rynku miejskim.
Można zrobić akcję by ludzie na trybunach przy Red and the Black zaczęli grać w karty.
Można zrobić akcję by ludzie na trybunach przy Red and the Black zaczęli grać w karty.
-
Deleted User 5490
Jakoś z Niemcami nie mają tego problemu i nie boją się przedobrzyć.Papa pisze:I podejrzewam, że właśnie to może być przyczyną - podczas ostatniej trasy odwiedzili nas zaskakująco wiele razy. Możliwe, że obawiają się, że przedobrzą i drugi koncert nie wypali frekwencyjnie przez zwyczajne przejedzeniem się zespołem u nas. A tak to zagrają stadion raz a dobrze, który spokojnie zastąpi im drugi występ pod względem $$$.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Super wiadomości! Czekam na potwierdzenie, oraz sprzedaż biletów. Jeżeli ktoś wygra FTTB i nie będzie wiedział kogo ze sobą zabrać oferuję swoją osobę za odpowiednią ilość trooperów/innych fantów

Co do ilości koncertów to wydaje mi się, że w 2016 zrobią jeden stadion, a w 2017 dwie hale (północ południe).
Co do ilości koncertów to wydaje mi się, że w 2016 zrobią jeden stadion, a w 2017 dwie hale (północ południe).
Dwa koncerty = dwa razy skasowana gaża za występ. Jeden koncert = jedna gaża. A frekwencja to problem organizatora, a nie zespołuPapa pisze:I podejrzewam, że właśnie to może być przyczyną - podczas ostatniej trasy odwiedzili nas zaskakująco wiele razy. Możliwe, że obawiają się, że przedobrzą i drugi koncert nie wypali frekwencyjnie przez zwyczajne przejedzeniem się zespołem u nas. A tak to zagrają stadion raz a dobrze, który spokojnie zastąpi im drugi występ pod względem $$$.
www.MetalSide.pl
Wystarczy, że przyjdziesz wcześniej pod bramkę, a na pewno znajdzie się ktoś, kto Ci podaruje wejściówkę. Ale spoko, chętnie przyjmę czteropak Troopera, jeśli wygram.hipcio_stg pisze:Super wiadomości! Czekam na potwierdzenie, oraz sprzedaż biletów. Jeżeli ktoś wygra FTTB i nie będzie wiedział kogo ze sobą zabrać oferuję swoją osobę za odpowiednią ilość trooperów/innych fantów![]()
-
RidingOntheWind
- -#Trooper

na The Red and Black ludzie powinni grać w gry karciane!
- dostoevsky
- -#Assassin

Powtarzasz się.RidingOntheWind pisze:na The Red and Black ludzie powinni grać w gry karciane!
Racja, nie pomyślałem o gaży. Człowiek uczy się całe życie.gumbyy pisze:Dwa koncerty = dwa razy skasowana gaża za występ. Jeden koncert = jedna gaża. A frekwencja to problem organizatora, a nie zespołu
Dokładnie - ma tak ustalić imprezy, żeby frekwencja była ok. Jeżeli LN ogłosi np. wokół terminu koncertu Maiden Soni z Metą jako headem, to świadczyć będzie o tym, że w ich dziale planowania i marketingu pracują debile 
Cóż, nie wiem w takim razie, o czym myślał dział planowania organizując ten koncert dzień po Black Sabbath. W każdym razie, będę na obu, taki weekend to marzenie dla mnie.RALF pisze:Dokładnie - ma tak ustalić imprezy, żeby frekwencja była ok. Jeżeli LN ogłosi np. wokół terminu koncertu Maiden Soni z Metą jako headem, to świadczyć będzie o tym, że w ich dziale planowania i marketingu pracują debile
Może rzeczywiście stwierdzą potem, że w 2017 jeszcze dałoby radę halę zrobić i przyjadą wtedy do Krakowa, albo nawet Gdańsk-Kraków. Zależy jakie plany zespołu, ale idę o zakład, że trasa albumowa w 2017 również wróci na parę koncertów do Europy, może ta zapowiadana halówka na Wyspach + kilka wybranych miejsc na kontynencie.
To jest bardzo prawdopodobne. Generalnie w 2017 USA/Kanada i UK + kilka krajów europejskich.
Trzeba się cieszyć tym co jest
Halówka może będzie w O2 w Pradze.
- JoxerTeaman
- -#Wrathchild

Czy bilety na ten gig wyprzedadzą się dość szybko, trzeba będzie od razu kupować bilet na GC, czy można poczekać? Ja wiem że to trochę wróżenie z fusów, ale jak myślicie?
Raczej wątpię, w Poznaniu było ok. 25 tys. we Wrocławiu wchodzi ponad 30 spokojnie, także nawet jeśli "niedzielni fani" (w tym przypadku dosłownieJoxerTeaman pisze:Czy bilety na ten gig wyprzedadzą się dość szybko, trzeba będzie od razu kupować bilet na GC, czy można poczekać? Ja wiem że to trochę wróżenie z fusów, ale jak myślicie?
żebyś się drogi kolego jutro nie zdziwiłMr. M pisze:...prawdopodobieństwo wyprzedania całego stadionu stawiam na równi ze zdobyciem przez Korwina w jutrzejszych wyborach ponad 5%
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jak dodamy do tego meandry twórczości Ghost, mamy dodatkową kontrowersję.Mr. M pisze:Dla większości nic, ale zawsze może znaleźć się ktoś, kto oprotestuje, że to w "Dzień Święty"...FaithNoMore pisze:Co dziwnego jest w graniu w niedzielę?Koncerty nie odbywają się tylko w piątek i sobotę, ale także w inne dni tygodnia.
Teoretycznie te koncerty nie kolidują ze sobą. BS jest wysprzedany, więc taki IM może być dla wielu osób opcją na pocieszenie. Ogólnie to dziwi mnie to, że wiele osób uważa się za "mądrzejszych" od firmy która robi te koncerty. Skoro ciągle je robią i ściągają największe gwiazdy to znaczy, że ich na to stać. A skoro stać, to wykonują dobrze swoją robotę, czyli zarabiają na nichPapa pisze:Cóż, nie wiem w takim razie, o czym myślał dział planowania organizując ten koncert dzień po Black Sabbath.
Miejsca (biletów) jest zdecydowanie więcej niż fanów było na ostatnich koncertach, więc można spokojnie poczekać. Co najwyżej mogą skończyć się bilety GC, czy GC EE ale reszta będzie długo dostępna.JoxerTeaman pisze:Czy bilety na ten gig wyprzedadzą się dość szybko, trzeba będzie od razu kupować bilet na GC, czy można poczekać? Ja wiem że to trochę wróżenie z fusów, ale jak myślicie?
www.MetalSide.pl
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Live Nation wyjątkowo robi ten koncert we Wrocławiu, bo w 2016 roku od połowy czerwca do połowy lipca Narodowy będzie zamknięty na szczyt NATO, który tam się będzie odbywał od 8 do 9 lipca.
Ja również podpinam się pod prośbę oczywiście w zamian za troopery, pierwszy raz chce kupić golden circle i spróbować swoich sił blisko sceny, a zarazem spełnić największe marzenie:) Czekamy na oficjalne potwierdzenie jutro, wtedy będzie można skakać z radości !hipcio_stg pisze:Super wiadomości! Czekam na potwierdzenie, oraz sprzedaż biletów. Jeżeli ktoś wygra FTTB i nie będzie wiedział kogo ze sobą zabrać oferuję swoją osobę za odpowiednią ilość trooperów/innych fantów![]()