MAM JUŻ BILET
31/05/2016 - Iron Maiden - Berlin
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 31/05/2016 - Iron Maiden - Berlin
tralala!! tzn. chciałem napisać: no k***wa!
MAM JUŻ BILET
MAM JUŻ BILET
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
A ja mam caly czas wolne dwie miejscowki w hotelu w Berlinie po taniosci 
-
Deleted User 1499
Kuźwa nie ma nikt 2 biletów na sprzedania ? Nie wybacze se że tyle czasu były dostępne a ja nie kupiłem...
Zgłaszam się na jedną i może zorganizuję jeszcze osobę na drugą, jak nikt jej nie wyprzedzi.Budziol pisze:A ja mam caly czas wolne dwie miejscowki w hotelu w Berlinie po taniosci
Nb. wziąłem dziś z luxexpress bilety na Berlin. Przejazd w obie strony 53 zł
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Taniej niz plbus 
Kumpel się dziś obudził w sprawie Berlina. Czy znajdzie gdzies bilety poniżej 100 euro? Jakby ktoś z Was miał link do czegoś za 100, niewiele więcej, to prosiłbym o info
-
Deleted User 1499
Ciężko będzie, ja polowałem z odkąd się skończyły i ... Jade na Kowno. Na Fansale.de jest za 185eur ...
Cuda się zdarzają ... Mnie pomógł w pewnej chwili Zygi i nie zastanawiałem się ani minuty, kupując mój bilecik
Mysle, ze zawsze dostanie na miejscu pod amfi
-
Deleted User 1499
Lecieć w ciemno ? W sumie daleko nie mam.
Leć, zawsze jakas przygodasekcjazwlok pisze:Lecieć w ciemno ? W sumie daleko nie mam.
Dla podróżujących PolskimBusem: udostępniono dzisiaj nowy kalendarz obejmujący datę berlińskiego koncertu. Rezerwujcie póki tanie biety 
Za zeta mozna bylo upolowac :-)
-
Deleted User 4876
dokładnie :-) Ja na Sabbs w Walbuhne KTW-BER-WRO za 4 plna pojadę 
Są dwa/trzy bilety do łyknięcia na ten koncert. Cena 85 euro+ wysyłka rejestrowana z zagranicy, więc całość około 100 euro za sztukę.
Jeżeli ktoś by chciał kupić niech da znać, źródło bardzo pewne, mogę pośredniczyć w transakcji.
Jeżeli ktoś by chciał kupić niech da znać, źródło bardzo pewne, mogę pośredniczyć w transakcji.
Ja wchodzę w 1 bilet i mysle ze lepiej zrobić 1 wysyłkę do Polski
-
Deleted User 1499
Ja też wziąłem 2 sztuki , przyfarciło się 
Biletów tych co napisałem już nie ma, także kto do mnie pisał w tej sprawie to je dostanie, a kto nie pisał, to sobie poogląda zdjęcia z Berlina 
-
Deleted User 1499
Pany
Ktoś z was był tam autem ? Jak wygląda miejsce z parkowaniem ?
Ktoś z was był tam autem ? Jak wygląda miejsce z parkowaniem ?
Witajcie, apropo koncertu w Berlinie mam drobne ogłoszenie, jeżeli można: (mam nadzieję że nie będzie to zbyt duży offtop)
szukam 3 chętnych osób na wspólny przejazd na koncert (jestem ze Szczecina). Niestety firma z którą jeździłem do tej pory nie organizuje już takich wyjazdów, a bus na 7 osób to koszt około 850 zł. Jedzie nas 4, bo ja z kumplem na Ironów, a dwie osoby na Roda Stewarta, który jest w ten sam dzień w Mercedes-Benz Arenie w Berlinie. Szukam trzech chętnych na któryś z koncertów i wtedy po wynajęciu busa wyszłoby nam za przejazd ~120 zł na osobę.
Lub może ktoś podpowie mi, gdzie jeszcze mogę znaleźć niedrogi przejazd? Problem w tym, że przede wszystkim i najbardziej mi chodzi o powrót z Berlina do Szczecina w nocy po koncercie, bo do samego rana za bardzo nie możemy czekać (praca itp., szkoda urlop marnować). Może ktoś z Was się wybiera z jakąś firmą lub wie gdzie mogę poszukać?? Pisałem np. do Wyjazdowni na Facebooku, ale nawet mi nie odpisali :/
szukam 3 chętnych osób na wspólny przejazd na koncert (jestem ze Szczecina). Niestety firma z którą jeździłem do tej pory nie organizuje już takich wyjazdów, a bus na 7 osób to koszt około 850 zł. Jedzie nas 4, bo ja z kumplem na Ironów, a dwie osoby na Roda Stewarta, który jest w ten sam dzień w Mercedes-Benz Arenie w Berlinie. Szukam trzech chętnych na któryś z koncertów i wtedy po wynajęciu busa wyszłoby nam za przejazd ~120 zł na osobę.
Lub może ktoś podpowie mi, gdzie jeszcze mogę znaleźć niedrogi przejazd? Problem w tym, że przede wszystkim i najbardziej mi chodzi o powrót z Berlina do Szczecina w nocy po koncercie, bo do samego rana za bardzo nie możemy czekać (praca itp., szkoda urlop marnować). Może ktoś z Was się wybiera z jakąś firmą lub wie gdzie mogę poszukać?? Pisałem np. do Wyjazdowni na Facebooku, ale nawet mi nie odpisali :/