7/6/2016 - Korn, Megadeth, Sixx:A.M - Łódź, Atlas Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 7/6/2016 - Korn, Megadeth, Sixx:A.M - Łódź, Atlas Arena
Ja chyba będę musiał jechać na KoRnA 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Pytanie, czy Megadeth zagra cały swój set. Jeśli tak, to taki skład mi nawet odpowiada, jeśli nie, to pewnie wybiorę się na jakiś koncert Megadeth (o ile będzie) do któregoś z naszych sąsiednich krajów.
Dochodzi Scream Maker(dziś się dowiedziałem).
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Jedyne co dobre w występach tego bandu to dwie lale tańczące niemal jak dobre striptizerki w trakcie jednego z utworów. Przynajmniej pocieszyć oko można, bo ucha niestety nie.mic7 pisze:Dochodzi Scream Maker(dziś się dowiedziałem).
https://www.last.fm/user/kamooo
A w Gdańsku lal nie było 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Rudy nagrał świetną płytę i bardzo bym chciał zobaczyć kolejny raz Megadeth, ale Korn to tragedia i nie wiem co mam zrobić...
-
Deleted User 2259
Korn gra ostatnii z tego co pamiętam, więc ja bym wyszedł po prostu po Megadeth.
No właśnie ja mam tak samo jak Ty, TeoDoor, może i można wyjść przed Kornem ale bulić tyle kasy za jeden zespół to nie wiem...
-
Deleted User 2259
Też nie wiem, ale się nie wybieram w tym roku ostatni raz ich widziałem w Łodzi przed Slayerem, a ci drudzy to też nie do końca moja bajka, ale jednak klasyka więc również obejrzałem i o niebo lepszy występ niż ten podczas wielkiej 4 imo.
Tak sobie myślę, że jakby zrobili promocję tego typu co na IM w Poznaniu czy JP w Gdańsku, np dwa bilety w cenie jednego to chętnie bym z kimś poszedł na układ i wtedy byłaby to uczciwa cena. Tylko nie wiem czy będą do tego zmuszeni - nie wiem jak idzie sprzedaż na ten fest.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

15.07 Dunaujvaros(Węgry), Rockmarathondiego pisze:Pytanie, czy Megadeth zagra cały swój set. Jeśli tak, to taki skład mi nawet odpowiada, jeśli nie, to pewnie wybiorę się na jakiś koncert Megadeth (o ile będzie) do któregoś z naszych sąsiednich krajów.
16.07 Preszov(Słowacja), Harley Festival
17.07 Vizovice(wschód Czech), Masters of Rock
Mam nadzieję, że pomogłem
Korn tragedia, cena tragedia. Cała ta agencja prestige do niczego się nie nadaje. 1,5h Manowaru za 285zł, teraz Megadeth+Korn za 300...
Ktoś będzie? Ja się pojawię. Megadeth wydał zajebistą płytę = trzeba zobaczyć Rudego, Korn zerknę z 30 min i uciekam, a to Sixx:AM to hmmm... na wszystkie takie hardroki glamopodobne reaguję alergicznie ale jakoś przecierpię 
Cenowo ten fest to strzał w genitalia chociaż na allegro hulają bielty i po 90 zł. A w łódzkich empikach podobno promocja i bilet można kupić za 69 zł.
Cenowo ten fest to strzał w genitalia chociaż na allegro hulają bielty i po 90 zł. A w łódzkich empikach podobno promocja i bilet można kupić za 69 zł.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jakby co mam na sprzedaż bilet na płytę, za 100 nawet puszczę bo wygrałem na płytę a i tak mam już GC.
-
Deleted User 2259
łódzkich empikach podobno promocja i bilet można kupić za 69 zł -- serio nie gadaj ?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

"Jak przyznają organizatorzy, zainteresowanie biletami jest bardzo duże." Trzeba być kretynem, żeby tak napisać na swojej stronie, gdy jest się organizatorem.
-
Deleted User 2259
A nie jest ?
Trza zarobić na klocach nie ? ciekawe ile biletów pójdzie, kupiłbym ten bilet mogę z Krakowa do Łodzi jechac w tej chwili tyle, ze juz empiki zamkniete i gdybym był nad ranem to nie wiem czy na pewno beda jeszcze, na piotrkowskiej był empik na pewno, to bym nie musiał szukać przynajmniej.ALe 69 za taki set to ja podziekuje.
Trza zarobić na klocach nie ? ciekawe ile biletów pójdzie, kupiłbym ten bilet mogę z Krakowa do Łodzi jechac w tej chwili tyle, ze juz empiki zamkniete i gdybym był nad ranem to nie wiem czy na pewno beda jeszcze, na piotrkowskiej był empik na pewno, to bym nie musiał szukać przynajmniej.ALe 69 za taki set to ja podziekuje.
Otóz to. Zresztą ten cały Prestige MJM to dziwny twór, no cóż...Zakkahletz pisze:"Jak przyznają organizatorzy, zainteresowanie biletami jest bardzo duże." Trzeba być kretynem, żeby tak napisać na swojej stronie, gdy jest się organizatorem.
Jestem ciekaw frekwencji tego festiwalu. Myślę, że więcej jak 7-8 k ludzi to w Łodzi się nie zbierze.
https://www.last.fm/user/kamooo
To Ty naprawdę wierzysz w cuda? 
Gdybym się wcześniej dowiedział o tej promocji za 69 to bym kupił i poszedł na sam Megadeth, a tak to niestety już było po ptokach żeby ktoś ze znajomych mi bilet kupił:(