Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Legacy of the Beast tour 2018 ???
Jeśli popatrzycie na ten plakat, to to jest po prostu zlepek rzeczy, które ogłoszono na Forta Rock, Copenhell, Barcelona Rock Fescie i paru innych. Już rok temu były takie fejk plakaty z ogłoszonym na Hellfescie Aerosmith. Także spokojnie, temat mam rozkminiony.
A faktycznie, pomyliło mi się z Bloodstockiem.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Saimon1995
- -#Moderator

Oj i to dużo, dyskutowałem dziś ze znajomymi, według nich ten skład Graspop może się okazać prawdziwy, może ktoś już wiedział...?
- Saimon1995
- -#Moderator

Oczywiście, pewnie powstał w oparciu o ogłoszenia innych festiwali, ale niewątpliwie jest bardzo prawdopodobny.
IMO raczej fejk, jak co roku. Jak komuś się chce, to może napisać na FB z pytaniem do Tony'ego Dolana z Venom Inc (piszę o nim, bo odpowiada na wiadomości), czy gra na Graspop w tym roku
Jeśli nie, to wniosek wiadomy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ralf, jeżdżę na Graspop od 2 lat i śledzę. Oni nigdy nie ogłaszają się tak szybko, w zeszłym roku bardzo długo fest był sprzedawany jedynie Rammsteinem. W zeszłym roku też było pełno fake plakatów. Skład powstał w oparciu o to co ogłosiły sąsiednie festy, żeby być bardziej wiarygodnym i nie ma sensu się do tego przywiązywać. Tym bardziej, że dla Ghosta i Maiden to byłby powrót po zaledwie dwóch latach. Możliwe, jasne, ale nie nazywałbym tego pewniakiem.
Może IM wcale w Belgii nie wystąpią... wiecie, już mnie tak mierzi, że mijają kolejne tygodnie a ty nawet JEDNEJ daty nie ogłosili! mam tylko nadzieję, iz z początkiem grudnia już w końcu coś będzie wiadomo, bo jak nie.... śmierć!!!
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Zaparz sobie rumianek i zjedz snickersa.
-
Deleted User 1499
Niech oni zjedzą Snickersa.
No raczej nie moja...
Bruce powiedział wyraźnie, żeby poczekać do grudnia, ale widzę, że niektórzy wciąż zamiast posłuchać wolą się głupio denerwować 
Musisz dopracowac plan bo jak zabijesz to nie ogłoszą nie tylko w grudniu, ale i w ogóle
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ej czasem posty w tym temacie są tak abstrakcyjne że te fejkowe plakaty przy tym to jest pikuś 
Im bliżej grudnia i prawdopodobnego ogłoszenia dat, tym bardziej poziom absurdu będzie się podnosił. Wyobrażam sobie co będzie, jeśli nadejdzie grudzień, powiedzmy pierwszy albo piąty grudnia a dat jeszcze nie będzie. Wtedy dopiero zobaczysz abstrakcję w tym temacie 
Np. odwołali tę trasę 
Nie znam się, ale się wypowiem...
The Legacy tour.. hm.. powtórka z Ed huntera i Give me ed.. ok jestem w stanie to zaakceptować pod warunkiem, że zagrają set zbliżony do ed huntera (marzenia). Wg mnie set z Ed huntera był świetny. A patrząc bardziej przyziemnie. Średnio mi to wygląda jeśli po raz setny mają zagrać 6 - 8 kawałków, które słyszymy średnio co 3-4 lata i 2 kawałki grane raz na 15 lat. Po trasie 7th sona straciłem nadzieję, że usłyszę killers, infinite i strangera na żywo. To był idealny moment kiedy mogli je zagrać i wielu fanom szczęki by opadły.
Wszyscy wiemy, że potencjał jest tylko chęci zespołowi brak. A szkoda. Fajerwerków po trasie The Legacy się nie spodziewam. Na koncert chętnie pojadę, ale z pewnością nie będę miał podjarania "grają kawałek który zawsze chciałem usłyszeć na żywo".
Jest jeszcze 2 opcja, w mojej subiektywnej opinie mniej prawdopodobna - nowa płyta. Dave w którymś z wywiadów mówił, że po nowym roku szykują kilka niespodzianek dla fanów. Zakładam, że trochę się pomylił w czasie i te niespodzianki to koncertówka i stream z TBOS i ogłoszenie przyszłorocznej trasy. Ale kto wie. W wywiadach wspominali, że nowotwór Bruce'a był dla nich szokiem i myślę, że nie chodzi tu tylko i wyłącznie o aspekt zdrowotny, bo to jak najbardziej zrozumiałe, ale też o wiek. Bruce jest najmłodszy w zespole i pewnie każdemu przez moment przeleciała przez głowę myśl co będzie jak jego coś dopadnie. Może to ich zmobilizuje do przyspieszenia tempa nagrywania nowego materiału, którego z pewnością im nie brakuje o rok, dwa.
Poczekamy do grudnia
Obym się pozytywnie zdziwił w swoim marudzeniu 
Up the Irons!
The Legacy tour.. hm.. powtórka z Ed huntera i Give me ed.. ok jestem w stanie to zaakceptować pod warunkiem, że zagrają set zbliżony do ed huntera (marzenia). Wg mnie set z Ed huntera był świetny. A patrząc bardziej przyziemnie. Średnio mi to wygląda jeśli po raz setny mają zagrać 6 - 8 kawałków, które słyszymy średnio co 3-4 lata i 2 kawałki grane raz na 15 lat. Po trasie 7th sona straciłem nadzieję, że usłyszę killers, infinite i strangera na żywo. To był idealny moment kiedy mogli je zagrać i wielu fanom szczęki by opadły.
Wszyscy wiemy, że potencjał jest tylko chęci zespołowi brak. A szkoda. Fajerwerków po trasie The Legacy się nie spodziewam. Na koncert chętnie pojadę, ale z pewnością nie będę miał podjarania "grają kawałek który zawsze chciałem usłyszeć na żywo".
Jest jeszcze 2 opcja, w mojej subiektywnej opinie mniej prawdopodobna - nowa płyta. Dave w którymś z wywiadów mówił, że po nowym roku szykują kilka niespodzianek dla fanów. Zakładam, że trochę się pomylił w czasie i te niespodzianki to koncertówka i stream z TBOS i ogłoszenie przyszłorocznej trasy. Ale kto wie. W wywiadach wspominali, że nowotwór Bruce'a był dla nich szokiem i myślę, że nie chodzi tu tylko i wyłącznie o aspekt zdrowotny, bo to jak najbardziej zrozumiałe, ale też o wiek. Bruce jest najmłodszy w zespole i pewnie każdemu przez moment przeleciała przez głowę myśl co będzie jak jego coś dopadnie. Może to ich zmobilizuje do przyspieszenia tempa nagrywania nowego materiału, którego z pewnością im nie brakuje o rok, dwa.
Poczekamy do grudnia
Up the Irons!
To ride the storm to an empire of the clouds...
15 maja Bruce prelegentem w Sao Paulo... 10 dni przed startem tournee