Wygrałem wejściówkę to się przeszedłem głównie dla Ceti a hologram zobaczyłem przy okazji.Już na wejściu były tłumy sięgające parkingu,nie spodziewałem się tego ,na szczęście kolejka przesuwała sie szybko.Tak jak napisał Cezi na występie hologramu Dio było około 2/3 sali (myślę ,że z tego 1/4 to zaproszenia i wygrane w konkursach bo listy na bramkach były naprawdę spore),choć wydawało się ,że sala jest pełna to spokojnie można było się przemieszczać.
Każdy z wokalistów czyli Logan,Ripper i "Dio" dostali po 1/3 czasu do śpiewania choć czasami Logan z Ripperem śpiewali wspólnie.
Nie jestem zwolennikiem hologramów i traktuję to jako ciekawostkę ,byłem raz i wystarczy.Gdyby jeszcze mieli do nas przyjechać to na pewno bym odpuścił.I zgadzam się z cezim ,że to jeszcze za słaby poziom i technika żeby bawić się w takie widowiska.Lepsze wrażenie zrobiłby na mnie sam tribute band Dio ,tak jak organizowane Memoriały Dio - kawał świetnej roboty.
Kiepska wersja ale jeden numer nagrałem ,później padła mi bateria
https://www.youtube.com/watch?v=oVDuCV_sdic
Ps 1.Craig Goldy - super gitarzysta,widziałem go drugi raz,pierwszy raz na Budgie w Stodole(2004) ,tak jak wtedy(trochę kg mu przybyło swoja droga

)) potrafi czynić cuda z gitarą!
Ps.2 Na koszulki z Dio Returns było sporo chętnych - cena z tego co pamiętam to chyba 100zł.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12