Koncertowe przewidywania

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: Koncertowe przewidywania 2018

Post autor: zgo »

kam pisze: śr gru 27, 2017 11:14 am http://www.rp.pl/Muzyka/171229376-The-R ... -roku.html

Ciekawe ile w tym prawdy.
Małoprawdopodobne szczerze....
Ale jakby sie okazało, że to prawda to MEGA
Bilety na Hamburg 800 euro, czy to znaczy, że u nas będą po 3500? :D
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Wydaje mi się, że to może być prawda.
GrzegorzCantara
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: GrzegorzCantara »

Na forum IORR na początku tego roku, w wątku poświęconym tegorocznej trasie po Europie, ktoś napisał, że LN miało/ma podpisaną umowę z Narodowym na organizację koncertu RS. Ale to dotyczyło chyba niedoszłego koncertu w tym roku.
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Podobno Metz w Trójce sprzedał info na antenie, ze RS zagrają w Polsce w przyszłym roku. No, ale on dużo rzeczy już mówił.
https://www.last.fm/user/kamooo
GrzegorzCantara
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Sprzedał info, o którym wszystkie media trąbią od wczoraj na bazie info z Rzepy.
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Żeby się tylko z moim weselem czy innymi gigami nie pokryło...
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

No stary, wesele czy STonsi ;-) Xiondz poczeka ;-)
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

thorgal_30 pisze: pt gru 29, 2017 10:42 am No stary, wesele czy STonsi ;-) Xiondz poczeka ;-)
Panna młoda nie.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

haha, ja tak w tym roku Ten Years After we Wrocku odpuściłem, akurat wypadło w mój ślub xD
GrzegorzCantara
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Coraz więcej poszlak wskazuje, że RS zagrają w drugiej połowie czerwca na Narodowym. Na wspomnianym już forum IORR jakiś gość twierdzi, że Narodowy ma na czerwiec rezerwację na "duży koncert". Jeśli tak to w grę wchodzi jedynie termin po około 17-18 czerwca, gdyż 12 czerwca odbędzie się tam mecz Polska-Litwa.
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Liczę, że ewentualny koncert RS nie nałoży się z A Perfect Circle lub Queens of The Stone Age, bo będę mieć dylemat ;-)
https://www.last.fm/user/kamooo
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

kam pisze: czw sty 04, 2018 11:38 pm Liczę, że ewentualny koncert RS nie nałoży się z A Perfect Circle lub Queens of The Stone Age, bo będę mieć dylemat ;-)
Jaki dylemat?
RS nr 1 ;D
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

To prawda, nawet ja, zatwardziały thrasher muszę oddać Stonesom, że to królowie sceny.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Deleted User 4876

Dzosef pisze: pt sty 05, 2018 3:44 pm To prawda, nawet ja, zatwardziały thrasher muszę oddać Stonesom, że to królowie sceny.
aczkolwiek dla mnie Dynie przyćmiły w 2017 Stonsów...minimalnie bo minimalnie...
wiem, że wątek o dorobku jest gdzie indziej, ale tam się nie udzielam... u mnie top 3 zeszłego roku to właśnie:
1.Phil Collins
2. Dynie
i dopiero na trzecim Stonsi.

Co nie zmienia faktu, że w 2018 Stonsów minimum 2 razy trzeba zobaczyć ;-)

A żeby było w temacie, co raz wyraźniej jest mowa, że tour U2 będzie halowy, czyli powrót na Śląski stoi pod znakiem zapytania, ciekawe czy LN Polska ogarnie zatem dwie halówki do kraju nad Wisłą ( jedna pójdzie szybciej niż Pearl Jam i Meta razem wzięte).
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Ogarnie, dwie albo trzy - sierpień lub wrzesień.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

thorgal_30 pisze: pt sty 05, 2018 4:30 pm A żeby było w temacie, co raz wyraźniej jest mowa, że tour U2 będzie halowy, czyli powrót na Śląski stoi pod znakiem zapytania, ciekawe czy LN Polska ogarnie zatem dwie halówki do kraju nad Wisłą ( jedna pójdzie szybciej niż Pearl Jam i Meta razem wzięte).
Juz gdzies ktos wspominal, ze U2 zagra w Tauron Arenie i to prawdopodobnie 2 sztuki.

Thorgal - widze, ze Ciebie Phil Collins tez wgniotl w ziemie. Nigdy nie myslalem, ze te jego popowe hity zabrzmia tak wspaniale na zywo. Chociaz sam koncert traktowalem raczej jako nostaligczne pozegnanie Phila z widownia... Patrzac na jego stan zdrowia nie zdziwie sie jesli beda to jedne z jego ostatnich wystepow na zywo...
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

thorgal_30 pisze: pt sty 05, 2018 4:30 pm
Dzosef pisze: pt sty 05, 2018 3:44 pm To prawda, nawet ja, zatwardziały thrasher muszę oddać Stonesom, że to królowie sceny.
aczkolwiek dla mnie Dynie przyćmiły w 2017 Stonsów...minimalnie bo minimalnie...
wiem, że wątek o dorobku jest gdzie indziej, ale tam się nie udzielam... u mnie top 3 zeszłego roku to właśnie:
1.Phil Collins
2. Dynie
i dopiero na trzecim Stonsi.
Lekki offtop chyba ok ;) . Dynie fakt, przebiły wszystko. Moja topka to Megadeth (poza konkurencją, ze względów emocjonalnych), 4x Dynie, Manilla Road i wlasnie Stonesi. Absolutna ekstraklasa, niestety Maideni pietro nizej.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Deleted User 4876

Moja ulubiona kapela GNR ( 3 razy ich zrobiłem w 2017, a nawet się na podium nie załapali) i U2 z genialnym drzewkiem Jouzego...a i tak do topu startu nie mają. W każdym razie w 2018 dużo sobie obiecuję po naszym Maiden właśnie, i Roger Waters'ie...bo tak to pozostałe bandy kolejny rok z rzędu się będzie zaliczać...
Wicker - motywację zobaczenia Phila miałem właśnie w związku z tymi jego dolegliwościami ( już i tak nie wybaczę sobie nigdy, że Cockera i Garryego More'a odpuściłem..). Natomiast jeśli chodzi o wgniatanie w ziemie... to jest dokładnie tak jak napisałeś, te numery zabrzmiały potężnie.. no i taki smyk na perkusji...ale cóż, bębnienie w genach ;-)
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

thorgal_30 pisze: pt sty 05, 2018 5:03 pm Moja ulubiona kapela GNR ( 3 razy ich zrobiłem w 2017, a nawet się na podium nie załapali) i U2 z genialnym drzewkiem Jouzego...a i tak do topu startu nie mają. W każdym razie w 2018 dużo sobie obiecuję po naszym Maiden właśnie, i Roger Waters'ie...bo tak to pozostałe bandy kolejny rok z rzędu się będzie zaliczać...
Ja po Maiden sobie wiele nie obiecuję, będzie super, ale do ścisłego topu nie wejdą, bo to taki zespół po prostu ;) .
thorgal_30 pisze: pt sty 05, 2018 5:03 pm ( już i tak nie wybaczę sobie nigdy, że Cockera i Garryego More'a odpuściłem..).
Ja tacie do dzis wypominam, że nie poszlismy

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Zależy, co dla kogo znaczy "top" ? A propos koncertów, nie jest powiedziane, że LN nie doda 28 VII koncertu IM, z bardzo silnym supportem to ma sens,choć na więcej, jak 10 - 12k bym nie liczył, mogą wyłączyć górne trybuny i gotowe.
ODPOWIEDZ