No, to Panie i Panowie - na koncert zostały literalnie ostatnie bilety. Kto się nie zdecydował do tej pory, lepiej niech się decyduje, bo za tydzień - dwa, może obejść się smakiem.
RALF pisze: ↑wt sty 02, 2018 10:47 am
No, to Panie i Panowie - na koncert zostały literalnie ostatnie bilety. Kto się nie zdecydował do tej pory, lepiej niech się decyduje, bo za tydzień - dwa, może obejść się smakiem.
Pół godziny temu byłem w Empiku - na trybuny było 10 biletów dostępnych. Płyty ciężko mi ocenić bo wiadomo, tam ilości nie widać. Nie mniej - ja zakupiłem
I mam pytanie do osób, które kupowały w Empiku - czy tez płaciliście opłatę serwisową? Mnie naliczyło ok 17 zł za 2 bilety... Wkurzające, bo rozumiem jak jest wysyłka itd ale opłata od zakupu w punkcie ?????
Beny82 pisze: ↑wt sty 02, 2018 10:53 am
Od miesiąca piszesz o tych ostatnich biletach:)
W stosunku do pojemności hali (18k) czy 666 czy 66 to są "ostatnie" bilety, zatem jestem na prawie. Gdyby nie nagromadzenie atrakcyjnych imprez w tym czasie, to już dawno by IM nie było w sprzedaży. Oczywiście co pewien czas będą dokładać płytę i trybuny... 27 lipca poczujemy się jak w puszce na szproty
Beny82 pisze: ↑wt sty 02, 2018 10:53 am
Od miesiąca piszesz o tych ostatnich biletach:)
W stosunku do pojemności hali (18k) czy 666 czy 66 to są "ostatnie" bilety, zatem jestem na prawie. Gdyby nie nagromadzenie atrakcyjnych imprez w tym czasie, to już dawno by IM nie było w sprzedaży. Oczywiście co pewien czas będą dokładać płytę i trybuny... 27 lipca poczujemy się jak w puszce na szproty
Właśnie dlatego odpuszczam ten koncert. LN nie umie nic uczciwie zrobić.