Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania 2018
Ja też na nich nie liczę. Wiosnę mają rozpisaną i nas niestety ominęli. Ciekawe czy to pokłosie trasy z Sabatonem. I zdecydowanie chciałbym Accept w klubie, a nie że grają jako support. Niestety ich daty w najbliższej okolicy zupełnie mi nie pasują.
W Saxon też nie wierzę, ale ich przynajmniej zobaczę w Niemczech.
W Saxon też nie wierzę, ale ich przynajmniej zobaczę w Niemczech.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie wierzę w to, że trasa z Sabatonem wykluczyła własne koncerty Accept. Przecież te koncerty trwały jakoś nieco ponad 50 minut, a fani chcą zobaczyć kapelę z pełnym setem. Zaryzykuję nawet, że po tej trasie popularność Acceptu w Polsce nieco wzrosła, w końcu część fanów Sabatonu na pewno polubiła ich muzykę. A ostatnia płyta dobrze się sprzedawała...Naprawdę nie wiem, dlaczego nikt ich tu nie ściągnął.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Portal "Dzisiaj w Gliwicach" obwiescil, ze w pazdzierniku U2 w Gliwicach
zobaczymy, harmonogram hali mial sie wkrotce pokazac
Kusy, wiem, że Airbourne nie lubisz, ale może coś wiesz, czy Europa 2018 w planach?
- Saimon1995
- -#Moderator

U2 w Gliwicach? Bardzo dobra opcja. Mam nadzieję, że 2x - pierwszy koncert w PL po 9 latach wyprzeda się szybciej niż Meta.
Niestety, nic o nich nie słyszałem żeby byli brani pod uwagęphenom pisze: Kusy, wiem, że Airbourne nie lubisz, ale może coś wiesz, czy Europa 2018 w planach?
Za to Baroness, At the drive-in i Greta van fleet już tak
Chodzi o klubowy Grety, czy ten w Trójce?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
.
Ostatnio zmieniony pt maja 11, 2018 7:17 pm przez Kusy, łącznie zmieniany 2 razy.
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Może coś pokręciłem, ale o ile dobrze pamiętam to pierwszeństwo w zakupie biletów będą miały osoby które kupiły nową płytę na CD. Tam był jakiś kod podany do kupna biletów. Może ktoś z forumowego koleżeństwa lepiej się orientuje? Tak czy siak obstawiam, że po kilku godzinach nie będzie biletów.FaithNoMore pisze: ↑sob sty 13, 2018 10:15 am U2 w Gliwicach? Bardzo dobra opcja. Mam nadzieję, że 2x - pierwszy koncert w PL po 9 latach wyprzeda się szybciej niż Meta.
Pytanie do braci Ślązaków, logistyczne
Czy z Gliwic da się dojechać po nocy choćby do Katowic? Ile taki autobus nocny może jechać?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Będzie presale dla członków fanklubu i, oby, dla osób, które kupiły nowe CD w przedsprzedaży - o ile empik przyśle kody - bo jeszcze ich nei ma. chociaż regulamin podawał, że będą wysłane po ogłoszeniu trasy, więc może nie będzie faila.GrzegorzCantara pisze: ↑ndz sty 14, 2018 11:10 amMoże coś pokręciłem, ale o ile dobrze pamiętam to pierwszeństwo w zakupie biletów będą miały osoby które kupiły nową płytę na CD. Tam był jakiś kod podany do kupna biletów. Może ktoś z forumowego koleżeństwa lepiej się orientuje? Tak czy siak obstawiam, że po kilku godzinach nie będzie biletów.FaithNoMore pisze: ↑sob sty 13, 2018 10:15 am U2 w Gliwicach? Bardzo dobra opcja. Mam nadzieję, że 2x - pierwszy koncert w PL po 9 latach wyprzeda się szybciej niż Meta.
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja wciąż liczę na 2 koncerty. Nie kupowałem płyty w Empiku w pre-orderze, więc muszę chyba liczyć na cud, że uda mi się kupić bilet (jeśli będzie tylko 1 występ w Gliwicach/w innej miejscowości).
Ostatnio zmieniony ndz sty 14, 2018 11:37 am przez Saimon1995, łącznie zmieniany 1 raz.
-
paulek
- -#Lord of the flies

jest pkp komunikacja miejska tzn autobus i tramwaj oraz busy prywatnych firm przewozowych... spod hali - o ile nie uruchomią dodatkowych połączeń dojedziesz do Zabrza i stamtąd jeszcze więcej połączeń autobusowo - tramwajowych...
U2 w PL - 50/50
Ponoć jest kraj, który miał przedsprzedaż albumu ale nie dostanie koncertu osobnego.
Trzeba będzie znowu na Berlin...
Ponoć jest kraj, który miał przedsprzedaż albumu ale nie dostanie koncertu osobnego.
Trzeba będzie znowu na Berlin...
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Nie będzie koncertu U2 w Polsce: http://www.u2.com/tour
To samo będzie ze stonsami ...GrzegorzCantara pisze: ↑wt sty 16, 2018 9:49 am Nie będzie koncertu U2 w Polsce: http://www.u2.com/tour
Jak zwykle.
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Te całe Gliwice to była jedna wielka plotka od samego początku jak się okazało: http://www.dziennikzachodni.pl/wiadomos ... ,12850415/