Koncertowe przewidywania

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Koncertowe przewidywania 2018

Post autor: pz »

Ja też na nich nie liczę. Wiosnę mają rozpisaną i nas niestety ominęli. Ciekawe czy to pokłosie trasy z Sabatonem. I zdecydowanie chciałbym Accept w klubie, a nie że grają jako support. Niestety ich daty w najbliższej okolicy zupełnie mi nie pasują.

W Saxon też nie wierzę, ale ich przynajmniej zobaczę w Niemczech.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Nie wierzę w to, że trasa z Sabatonem wykluczyła własne koncerty Accept. Przecież te koncerty trwały jakoś nieco ponad 50 minut, a fani chcą zobaczyć kapelę z pełnym setem. Zaryzykuję nawet, że po tej trasie popularność Acceptu w Polsce nieco wzrosła, w końcu część fanów Sabatonu na pewno polubiła ich muzykę. A ostatnia płyta dobrze się sprzedawała...Naprawdę nie wiem, dlaczego nikt ich tu nie ściągnął.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

Portal "Dzisiaj w Gliwicach" obwiescil, ze w pazdzierniku U2 w Gliwicach ;) zobaczymy, harmonogram hali mial sie wkrotce pokazac
Awatar użytkownika
phenom
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: phenom »

Kusy, wiem, że Airbourne nie lubisz, ale może coś wiesz, czy Europa 2018 w planach?
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

U2 w Gliwicach? Bardzo dobra opcja. Mam nadzieję, że 2x - pierwszy koncert w PL po 9 latach wyprzeda się szybciej niż Meta.
Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Kusy »

phenom pisze: Kusy, wiem, że Airbourne nie lubisz, ale może coś wiesz, czy Europa 2018 w planach?
Niestety, nic o nich nie słyszałem żeby byli brani pod uwagę

Za to Baroness, At the drive-in i Greta van fleet już tak :)
Python
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Python »

phenom pisze: sob sty 13, 2018 1:01 am Kusy, wiem, że Airbourne nie lubisz, ale może coś wiesz, czy Europa 2018 w planach?
Chłopaki chyba sobie zrobią w tym roku przerwę. Dawno w US nie byli, więc stawiam że jeśli już, to tam.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Kusy pisze: sob sty 13, 2018 12:42 pm
phenom pisze: Kusy, wiem, że Airbourne nie lubisz, ale może coś wiesz, czy Europa 2018 w planach?
Niestety, nic o nich nie słyszałem żeby byli brani pod uwagę

Za to Baroness, At the drive-in i Greta van fleet już tak :)
Chodzi o klubowy Grety, czy ten w Trójce?

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

.
Ostatnio zmieniony pt maja 11, 2018 7:17 pm przez Kusy, łącznie zmieniany 2 razy.
GrzegorzCantara
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: GrzegorzCantara »

FaithNoMore pisze: sob sty 13, 2018 10:15 am U2 w Gliwicach? Bardzo dobra opcja. Mam nadzieję, że 2x - pierwszy koncert w PL po 9 latach wyprzeda się szybciej niż Meta.
Może coś pokręciłem, ale o ile dobrze pamiętam to pierwszeństwo w zakupie biletów będą miały osoby które kupiły nową płytę na CD. Tam był jakiś kod podany do kupna biletów. Może ktoś z forumowego koleżeństwa lepiej się orientuje? Tak czy siak obstawiam, że po kilku godzinach nie będzie biletów.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Pytanie do braci Ślązaków, logistyczne ;) Czy z Gliwic da się dojechać po nocy choćby do Katowic? Ile taki autobus nocny może jechać?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

GrzegorzCantara pisze: ndz sty 14, 2018 11:10 am
FaithNoMore pisze: sob sty 13, 2018 10:15 am U2 w Gliwicach? Bardzo dobra opcja. Mam nadzieję, że 2x - pierwszy koncert w PL po 9 latach wyprzeda się szybciej niż Meta.
Może coś pokręciłem, ale o ile dobrze pamiętam to pierwszeństwo w zakupie biletów będą miały osoby które kupiły nową płytę na CD. Tam był jakiś kod podany do kupna biletów. Może ktoś z forumowego koleżeństwa lepiej się orientuje? Tak czy siak obstawiam, że po kilku godzinach nie będzie biletów.
Będzie presale dla członków fanklubu i, oby, dla osób, które kupiły nowe CD w przedsprzedaży - o ile empik przyśle kody - bo jeszcze ich nei ma. chociaż regulamin podawał, że będą wysłane po ogłoszeniu trasy, więc może nie będzie faila.
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

Ja wciąż liczę na 2 koncerty. Nie kupowałem płyty w Empiku w pre-orderze, więc muszę chyba liczyć na cud, że uda mi się kupić bilet (jeśli będzie tylko 1 występ w Gliwicach/w innej miejscowości).
Ostatnio zmieniony ndz sty 14, 2018 11:37 am przez Saimon1995, łącznie zmieniany 1 raz.
filip
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: filip »

krusejder pisze: ndz sty 14, 2018 11:21 am Pytanie do braci Ślązaków, logistyczne ;) Czy z Gliwic da się dojechać po nocy choćby do Katowic? Ile taki autobus nocny może jechać?
PKP 0,5 h.
paulek
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: paulek »

jest pkp komunikacja miejska tzn autobus i tramwaj oraz busy prywatnych firm przewozowych... spod hali - o ile nie uruchomią dodatkowych połączeń dojedziesz do Zabrza i stamtąd jeszcze więcej połączeń autobusowo - tramwajowych...
Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

U2 w PL - 50/50

Ponoć jest kraj, który miał przedsprzedaż albumu ale nie dostanie koncertu osobnego.
Trzeba będzie znowu na Berlin...
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

Kusy pisze: pn sty 15, 2018 1:03 pm U2 w PL - 50/50

Ponoć jest kraj, który miał przedsprzedaż albumu ale nie dostanie koncertu osobnego.
Trzeba będzie znowu na Berlin...
Jak tak będzie to .... :mryellow:
Osobiście znam z pięć osób które specjalnie płytę kupowały
GrzegorzCantara
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Nie będzie koncertu U2 w Polsce: http://www.u2.com/tour
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

GrzegorzCantara pisze: wt sty 16, 2018 9:49 am Nie będzie koncertu U2 w Polsce: http://www.u2.com/tour
To samo będzie ze stonsami ...
Jak zwykle.
GrzegorzCantara
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Te całe Gliwice to była jedna wielka plotka od samego początku jak się okazało: http://www.dziennikzachodni.pl/wiadomos ... ,12850415/
ODPOWIEDZ