We Wrocławiu sprawdzali bilety przed wejściem na FTTB. Głupio by było jakby osoby, które mają bilety GA nie wylosowały, bo zapisały się osoby z trybun...
27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
dream_theater
- -#Charlotte

Re: 27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Witam wszystkich. To mój pierwszy post na forum, ale postanowiłem trochę włączyć się w aktywność forum, które śledzę od jakiegoś czasu. Miałem już kupiony bilet na koncert 27.07 i nie planowałem kolejnego koncertu. Nałóg jednak dał mocno znać o sobie. Dzisiaj chciałem sprawdzić dostępność miejsc na drugi koncert, wybrałem miejsce w sektorze A1 i nie wytrzymałem, bo dostałem dobrą miejscówkę, zadziałałem instyktownie i złożyłem zamówienie. Teraz kombinuję jak wytłumaczyć żonie, że w czerwcu czeka mnie 6 wyjazdowych koncertów, a w sierpniu 4 i że wakacje rozpoczniemy najwcześniej w sierpniu
.
Witaj!dream_theater pisze: ↑czw sty 18, 2018 12:56 pm Witam wszystkich. To mój pierwszy post na forum, ale postanowiłem trochę włączyć się w aktywność forum, które śledzę od jakiegoś czasu. Miałem już kupiony bilet na koncert 27.07 i nie planowałem kolejnego koncertu. Nałóg jednak dał mocno znać o sobie. Dzisiaj chciałem sprawdzić dostępność miejsc na drugi koncert, wybrałem miejsce w sektorze A1 i nie wytrzymałem, bo dostałem dobrą miejscówkę, zadziałałem instyktownie i złożyłem zamówienie. Teraz kombinuję jak wytłumaczyć żonie, że w czerwcu czeka mnie 6 wyjazdowych koncertów, a w sierpniu 4 i że wakacje rozpoczniemy najwcześniej w sierpniu.
No coż, jak to mówi moja kobieta "Będzie wpierdol"
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Babie trzema założyć chomąto. Tak robili do XII wieku polscy chłopi. Nie mozesz tłumaczyc, ze masz 6 wyjazdowych koncertow i wakacje dopiero w sierpniu. Musisz powiedziec, ze masz tylko x koncertow i dzieki temu wakacje juz w sierpniudream_theater pisze: ↑czw sty 18, 2018 12:56 pm Witam wszystkich. To mój pierwszy post na forum, ale postanowiłem trochę włączyć się w aktywność forum, które śledzę od jakiegoś czasu. Miałem już kupiony bilet na koncert 27.07 i nie planowałem kolejnego koncertu. Nałóg jednak dał mocno znać o sobie. Dzisiaj chciałem sprawdzić dostępność miejsc na drugi koncert, wybrałem miejsce w sektorze A1 i nie wytrzymałem, bo dostałem dobrą miejscówkę, zadziałałem instyktownie i złożyłem zamówienie. Teraz kombinuję jak wytłumaczyć żonie, że w czerwcu czeka mnie 6 wyjazdowych koncertów, a w sierpniu 4 i że wakacje rozpoczniemy najwcześniej w sierpniu.
Nie słuchaj ich, młodzi są nie znają się
Po prostu powinieneś kupić od razu bilet dla siebie i żony. Docelowy model, to żona kupuje bilety. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 1499
Raz żonę zabierasz a potem to sama się pyta kiedy jakis wyjazd na koncert. Znane z autopsji.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Żona, posiadająca prawo jazdy to skarb.Najlepiej żona kolegi, jeszcze lepiej gdy nie zna naszej żony. 
Ja moją zabrałem tak na AC/DC. Po 6 h czekania na koncert była już tak wkurwiona, że szok.sekcjazwlok pisze: ↑czw sty 18, 2018 1:22 pm Raz żonę zabierasz a potem to sama się pyta kiedy jakis wyjazd na koncert. Znane z autopsji.
Ale barierki były
...już ze mną nie jeździ
Możesz pisać paski w TVP Info
A sytuacja Kolegi dream theater pokazuje, że chyba ma mniej niż 5 rocznic ślubu za sobą
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
dream_theater
- -#Charlotte

Niestety, ale mam 17 rocznic za sobą i wciąż żyję
Ps. A i tak idę jednak na pewien kompromis bo odpuszczam sierpniowy koncert Rogera Watersa
To włóż jej zatyczki do uszu, niech ogląda scenę - na jeden taki koncert w życiu każdy powinien się wybrać 
-
Deleted User 1499
Haha no to u mnie przeciwnie. Na tegoroczną trasę wymyśliłem 2xKrk, Berlin i Prage i zero protestówzgo pisze: ↑czw sty 18, 2018 2:21 pmJa moją zabrałem tak na AC/DC. Po 6 h czekania na koncert była już tak wkurwiona, że szok.sekcjazwlok pisze: ↑czw sty 18, 2018 1:22 pm Raz żonę zabierasz a potem to sama się pyta kiedy jakis wyjazd na koncert. Znane z autopsji.
Ale barierki były![]()
...już ze mną nie jeździ![]()
Odezwał się "stary"
Night Mistress Fan Club Łódź
Bo on jej nie wziął na koncert tylko na stanie w kolejce. Też bym się na niego wkur... jakby mi kazał stać 6 godzin pod stadionemsekcjazwlok pisze: ↑czw sty 18, 2018 3:34 pmHaha no to u mnie przeciwnie. Na tegoroczną trasę wymyśliłem 2xKrk, Berlin i Prage i zero protestówzgo pisze: ↑czw sty 18, 2018 2:21 pmJa moją zabrałem tak na AC/DC. Po 6 h czekania na koncert była już tak wkurwiona, że szok.sekcjazwlok pisze: ↑czw sty 18, 2018 1:22 pm Raz żonę zabierasz a potem to sama się pyta kiedy jakis wyjazd na koncert. Znane z autopsji.
Ale barierki były![]()
...już ze mną nie jeździ![]()
![]()
U nas to raczej żona wyszukuje koncerty, na które można by się przejść (a w zeszłym roku była na ich większej liczbie niż ja), a Maidenów obejrzymy w Tallinie, Krakowie i na Graspop (to też jej pomysł)
Ta Sandra z Niemiec z lat 80tych? Sam chętnie bym poszedł (30 lat temu). To może najpierw idź z nią na coś dla niej, a potem... na Maidenów. Moja na szczęście zawsze słuchała odpowiedniej muzyki.dream_theater pisze: Oczywiście chętnie zabrałbym ze sobą małżonkę na IM, ale to nie jest możliwe. Taka muzyka ją nie interesuje. Musiałby występować Garou, Andrea Boccelli, Sandra, a z krajowego podwórka Carrantuohill.
PS. I zaraz ktoś tu wpadnie i opier... za offtop o żonach
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No to już oficjalnie, widzimy się na obu koncertach w Krakowie. Nie chciałem czekać do jutra, zarejestrowałem się na LN i mam bilety, tym razem też trybuny, ale przeciwna strona, sam środek, więc ciut lepsze niż na 27 lipca
Więcej koncertów na tej trasie nie planuję, i tak się mega cieszę, że za jednym zamachem dwa ogarnę 
Z zonami juz tak jest 
Zgode na 3x MAIDEN jest wiec bedzie Tallin i 2xKrk
A wakacje w czerwcu
Zgode na 3x MAIDEN jest wiec bedzie Tallin i 2xKrk
A wakacje w czerwcu
Pisałem kiedyś, że jeśli znajdę wspomnianego wcześniej maila na temat zmiany danych, to go tu wrzucę. Nie wiem, czy to ten sam, ale treść się zgadza.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0740763777
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0740763777
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
W Lodzi problem byl tylko taki, ze wpuszczali nas wejsciem EE i EE wpuszczali rownoczesnie z FTTB, ale niestety obsluga przy tym wejsciu miala skanery tylkoakceptujace bilety EE i bylo ze 30 sekund blokady zanim ogarneli temat
cos sie zawsze ogarnie nie pekaj