27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Niby nie, tylko słuchaj, to jest Polska i tyle, wszystko możliwe.
Akcje sponsorowała TV Trwam i Paweł Cho(ó)jecki
Nie no, ludzie weźcie na luz. Wstarczy, że ktoś by tam napisał "LEGIA WARSZAWA" i nigdzie by tego nie wrzucali bo wszędzie bazgrają loga klubów piłkarskich.
Tania sensacja pod publikę rodem Gazety Wyborczej.
Pobiłeś właśnie swój rekordRALF pisze: ↑wt kwie 03, 2018 5:53 pm A cholera wie - już o sprawie głośno się zrobiło, mój znajomy powiadomił LN, jest to zniszczenie mienia. Nawet się podpisali: "Żołnierze Chrystusa". Sprawdziłem - radykalna organizacja chrześcijańsko - narodowa gdzie, Dmowski i Żebrowski są idolami.
To może być podpucha albo rzeczywiście celowe działanie.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Przecież z tymi bohomazami to zyskuje jeszcze większą siłę reklamową! 
M.
M.
Żołnierze Chrystusa zniszczyli Dziedzictwo Bestii.
Trzeba przyznać, że to brzmi nieźle
Trzeba przyznać, że to brzmi nieźle
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
IM nie potrzebują takiej reklamy, tak czy inaczej pod względem prawnym to jest wandalizm. Jeśli nawet na serio to nie jest robota radykalnych sekciarzy religijnych, to i tak przez te napisy ludzie wiążą to z radykałami katolskimi. Poczytajcie sobie komentarze na FB - jest bardzo radykalnie, jacyś obcokrajowcy: To jest Polska, Polacy tak mają... i co, fajnie że tak o nas mówią? Prawda?
Dokładnie, Ironi powinni być wdzięczni tym chuliganom (Jezusa czy nie), w końcu jest lepsza promocja koncertu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
krusejder pisze: ↑wt kwie 03, 2018 6:34 pmRALF pisze: ↑wt kwie 03, 2018 5:53 pm A cholera wie - już o sprawie głośno się zrobiło, mój znajomy powiadomił LN, jest to zniszczenie mienia. Nawet się podpisali: "Żołnierze Chrystusa". Sprawdziłem - radykalna organizacja chrześcijańsko - narodowa gdzie, Dmowski i Żebrowski są idolami.
Pobiłeś właśnie swój rekordGratulacje
Nie obrażaj ludzi, przynajmniej jestem szczery i zaangażowany w temat. Gdzie są inni?
To właśnie ci to takie pierdoły nagłaśniają obrażają katolików oskarżając ich o takie "gówno".RALF pisze: ↑wt kwie 03, 2018 7:00 pmkrusejder pisze: ↑wt kwie 03, 2018 6:34 pmRALF pisze: ↑wt kwie 03, 2018 5:53 pm A cholera wie - już o sprawie głośno się zrobiło, mój znajomy powiadomił LN, jest to zniszczenie mienia. Nawet się podpisali: "Żołnierze Chrystusa". Sprawdziłem - radykalna organizacja chrześcijańsko - narodowa gdzie, Dmowski i Żebrowski są idolami.
Pobiłeś właśnie swój rekordGratulacje
Nie obrażaj ludzi, przynajmniej jestem szczery i zaangażowany w temat. Gdzie są inni?
Cytując wasz post z fb
"Czy chrześcijanom przeszkadzają krakowskie koncerty Iron Maiden?
Choć do 27 i 28 lipca pozostały jeszcze prawie 4 miesiące, są tacy którym koncerty zespołu stają ością w gardle. Jak zwykle problem mają fundamentalistyczne ugrupowania religijne..."
HURR DURR XD PO KOŚCIELE PALIMY PLAKATY MEJDEN!
Już na fb pokolenie michnika utwierdza innych, że u nas "katopato" wszędzie a każdy kto chodzi do kościoła to wróg maiden nr 1 i najchętniej by nie dopuścił do koncertu.
Niektórzy mają za dużo czasu i takimi pierdołami się zajmują...
Mam jutro porobić zdjęcia innych plakatów z logiem śląska wrocław w mieście? Nikt hurr durr na fb czy innych mediach nie robi dymu z tego powodu.
Jak już mówiłem, lewaki mają pożywkę bo jest akcent "chrześcijański".
Jak przejdę się po mieście i pomaluje parę plakatów "RALF - armia sanktuarium!" to znaczy, że Ty to zrobiłeś?
Szkoda mi czasu na takie pierdoły, wracam do pożytecznych rzeczy ale podziwiam zaangażowane w jakże "ważny" temat XD
Ostatnio zmieniony wt kwie 03, 2018 7:12 pm przez zgo, łącznie zmieniany 2 razy.
Tymczasem reklama krakowskich koncertów dziś na Eurosporcie leciała w przerwie wyścigu kolarskiego. Zdębiałem 
Who motivates the motivator
No i bardzo dobrze, z tego co widzę - biletów coraz mniej, sprawdzę na początku maja, powinno być b. dobrze.
Myślę , ze lekka reklama pozwoli dobić do całkiem zacnej liczby . Organizatorzy po cichu myślą o sobotnim sold out zapewne.
Who motivates the motivator
Akurat na forum IM gdyby ktos eLke postawił na plakacie LEGACY TOUR to tez bysmy wrzucali, tak jak teraz na "żołnierzy chr" 
Dobrze, że nie Dziewictwo
Night Mistress Fan Club Łódź
jest spora racja w tym co piszesz, ale strasznie w oczy kole te odwoływanie się do michników, lewaków i zawsze uciemiężonych katolikówzgo pisze: ↑wt kwie 03, 2018 7:10 pm To właśnie ci to takie pierdoły nagłaśniają obrażają katolików oskarżając ich o takie "gówno".
Cytując wasz post z fb
"Czy chrześcijanom przeszkadzają krakowskie koncerty Iron Maiden?
Choć do 27 i 28 lipca pozostały jeszcze prawie 4 miesiące, są tacy którym koncerty zespołu stają ością w gardle. Jak zwykle problem mają fundamentalistyczne ugrupowania religijne..."
HURR DURR XD PO KOŚCIELE PALIMY PLAKATY MEJDEN!
Już na fb pokolenie michnika utwierdza innych, że u nas "katopato" wszędzie a każdy kto chodzi do kościoła to wróg maiden nr 1 i najchętniej by nie dopuścił do koncertu.
Niektórzy mają za dużo czasu i takimi pierdołami się zajmują...
Mam jutro porobić zdjęcia innych plakatów z logiem śląska wrocław w mieście? Nikt hurr durr na fb czy innych mediach nie robi dymu z tego powodu.
Jak już mówiłem, lewaki mają pożywkę bo jest akcent "chrześcijański".
Jak przejdę się po mieście i pomaluje parę plakatów "RALF - armia sanktuarium!" to znaczy, że Ty to zrobiłeś?
Szkoda mi czasu na takie pierdoły, wracam do pożytecznych rzeczy ale podziwiam zaangażowane w jakże "ważny" temat XD
niby jeden z drugim tu pierdołami się zajmują, a chyba sam czas tracisz na swoje "lektury", które robią więcej wody z mózgu, niż pozwalają zdobywać jakieś wartości. chciałbym wierzyć, że te pożyteczne rzeczy, do których wracasz, to nie są prawicowe wiadomości
więcej dystansu, korek z dupy, a wszystkim będzie lżej się żyło
Nie no, to by podpadało pod cudzołóstwo, a to chyba zakazane
Kilku palantów pomazało plakat (i bez różnicy czy byli to "żołnierze", patrioci, lewacy czy zwykłe drechy), jakby mało było pomazanych plakatów i ścian u nas. Zresztą nie tylko u nas.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dokladnie, wiecej luzu.
Mysle, ze to zrobil ktos mniej wiecej z TAKIMI pogladami:
Cytat z fb "Płyta Number of the beast była przykładem jawnego i bezpośredniego czczenia szatana, takie akty wandalizmu mnie nie dziwią. Sam bym napisał" Pan jest moim pasterzem" zamiast nazwy. Odrażające...
...Zresztą co możesz wiedzieć o religii, jak słuchasz Vadera, czy też Testament? Szkoda twojej duszy chłopaku..."
I wszystko w tym temacie
Mysle, ze to zrobil ktos mniej wiecej z TAKIMI pogladami:
Cytat z fb "Płyta Number of the beast była przykładem jawnego i bezpośredniego czczenia szatana, takie akty wandalizmu mnie nie dziwią. Sam bym napisał" Pan jest moim pasterzem" zamiast nazwy. Odrażające...
...Zresztą co możesz wiedzieć o religii, jak słuchasz Vadera, czy też Testament? Szkoda twojej duszy chłopaku..."
I wszystko w tym temacie
Ja słucham wielu death i black metalowych płyt, ze względu na specyficzną atmosferę, jaką kreują niektórzy muzycy. W moim przypadku to nie ma nic wspólnego z deklaracja ideologiczną. Nawet jeśli ktoś "słucha bo w to wierzy" - to bank znajdzie się stadko fanatyków religijnych, którzy uprzykrzą życie takiemu delikwentowi. A te idiotyczne pielgrzymki różańcowe i pikiety przed Behemoth, Vader i innymi tego typu koncertami? To co, niby też przypadkowi ludzie? Jestem ciekaw, czy przed koncertami w Tauron też się pojawią? Jeśli tak, zrobię fajne zdjęcia.
Ahahahahaha... miazgazgo pisze: ↑wt kwie 03, 2018 5:56 pmK*rwa nie wierzę, że w to wierzysz XDRALF pisze: ↑wt kwie 03, 2018 5:53 pm A cholera wie - już o sprawie głośno się zrobiło, mój znajomy powiadomił LN, jest to zniszczenie mienia. Nawet się podpisali: "Żołnierze Chrystusa". Sprawdziłem - radykalna organizacja chrześcijańsko - narodowa gdzie, Dmowski i Żebrowski są idolami.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4783
powiem Wam, że ja osobiście rzygam na odległość całą tą akcją "rycerzykami krystusa", malowaniem bilboardów i wyganianiem zespołów rockowo-metalowych z Polski. Nie wypowiadam się często na tematy polityczno-religijne, ale tak, tym razem to zrobię (chociaż wiem, że to chora sprawa)! Jestem ateistą z przekonania i życiowego doświadczenia, mam swoje poglądy i powiem Wam, że dla mnie akcje w stylu "Iron Maiden to czciciele szatana" mnie wkur.wiają. Dlaczego? Bo żyjemy w Państwie, które chce być bardziej katolickie od Watykanu. Które prawo kościelne stawia wyżej Konstytucji, które odbiera Polakom możliwość podejmowania własnych decyzji, wyznawania własnych przekonań. A mamy ponoć demokrację i każdy ma prawo do swojego zdania. Więc i billboardy Iron Maiden Legacy of the Beast nie powinny być niszczone, bo to mienie publiczne. Ktoś za to zapłacił, zorganizował, postarał się. Już widzę jakby to samo spotkało plakaty z JPII, czy innym przedstawicielem "kościoła". Prokuratura by po nocach nie spała i "zbrodniarzy" ścigała z "urzendu". Rzygać się chce na to jak polityka umie zniszczyć kulturę :/