27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: 27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)

Post autor: RALF »

Niby nie, tylko słuchaj, to jest Polska i tyle, wszystko możliwe.
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

RALF pisze: wt kwie 03, 2018 5:57 pm Niby nie, tylko słuchaj, to jest Polska i tyle, wszystko możliwe.
Akcje sponsorowała TV Trwam i Paweł Cho(ó)jecki :D

Nie no, ludzie weźcie na luz. Wstarczy, że ktoś by tam napisał "LEGIA WARSZAWA" i nigdzie by tego nie wrzucali bo wszędzie bazgrają loga klubów piłkarskich.

Tania sensacja pod publikę rodem Gazety Wyborczej.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

RALF pisze: wt kwie 03, 2018 5:53 pm A cholera wie - już o sprawie głośno się zrobiło, mój znajomy powiadomił LN, jest to zniszczenie mienia. Nawet się podpisali: "Żołnierze Chrystusa". Sprawdziłem - radykalna organizacja chrześcijańsko - narodowa gdzie, Dmowski i Żebrowski są idolami.
To może być podpucha albo rzeczywiście celowe działanie.
Pobiłeś właśnie swój rekord :D Gratulacje
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Przecież z tymi bohomazami to zyskuje jeszcze większą siłę reklamową! :D

M.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Żołnierze Chrystusa zniszczyli Dziedzictwo Bestii.

Trzeba przyznać, że to brzmi nieźle :D

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

IM nie potrzebują takiej reklamy, tak czy inaczej pod względem prawnym to jest wandalizm. Jeśli nawet na serio to nie jest robota radykalnych sekciarzy religijnych, to i tak przez te napisy ludzie wiążą to z radykałami katolskimi. Poczytajcie sobie komentarze na FB - jest bardzo radykalnie, jacyś obcokrajowcy: To jest Polska, Polacy tak mają... i co, fajnie że tak o nas mówią? Prawda?
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Dokładnie, Ironi powinni być wdzięczni tym chuliganom (Jezusa czy nie), w końcu jest lepsza promocja koncertu.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

krusejder pisze: wt kwie 03, 2018 6:34 pm
RALF pisze: wt kwie 03, 2018 5:53 pm A cholera wie - już o sprawie głośno się zrobiło, mój znajomy powiadomił LN, jest to zniszczenie mienia. Nawet się podpisali: "Żołnierze Chrystusa". Sprawdziłem - radykalna organizacja chrześcijańsko - narodowa gdzie, Dmowski i Żebrowski są idolami.

Nie obrażaj ludzi, przynajmniej jestem szczery i zaangażowany w temat. Gdzie są inni?
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

RALF pisze: wt kwie 03, 2018 7:00 pm
krusejder pisze: wt kwie 03, 2018 6:34 pm

Nie obrażaj ludzi, przynajmniej jestem szczery i zaangażowany w temat. Gdzie są inni?
To właśnie ci to takie pierdoły nagłaśniają obrażają katolików oskarżając ich o takie "gówno". :D

Cytując wasz post z fb
"Czy chrześcijanom przeszkadzają krakowskie koncerty Iron Maiden?

Choć do 27 i 28 lipca pozostały jeszcze prawie 4 miesiące, są tacy którym koncerty zespołu stają ością w gardle. Jak zwykle problem mają fundamentalistyczne ugrupowania religijne..."
HURR DURR XD PO KOŚCIELE PALIMY PLAKATY MEJDEN!

Już na fb pokolenie michnika utwierdza innych, że u nas "katopato" wszędzie a każdy kto chodzi do kościoła to wróg maiden nr 1 i najchętniej by nie dopuścił do koncertu.

Niektórzy mają za dużo czasu i takimi pierdołami się zajmują...
Mam jutro porobić zdjęcia innych plakatów z logiem śląska wrocław w mieście? Nikt hurr durr na fb czy innych mediach nie robi dymu z tego powodu.
Jak już mówiłem, lewaki mają pożywkę bo jest akcent "chrześcijański".
Jak przejdę się po mieście i pomaluje parę plakatów "RALF - armia sanktuarium!" to znaczy, że Ty to zrobiłeś?

Szkoda mi czasu na takie pierdoły, wracam do pożytecznych rzeczy ale podziwiam zaangażowane w jakże "ważny" temat XD
Ostatnio zmieniony wt kwie 03, 2018 7:12 pm przez zgo, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
matik
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: matik »

Tymczasem reklama krakowskich koncertów dziś na Eurosporcie leciała w przerwie wyścigu kolarskiego. Zdębiałem :mryellow:
Who motivates the motivator
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No i bardzo dobrze, z tego co widzę - biletów coraz mniej, sprawdzę na początku maja, powinno być b. dobrze.
Awatar użytkownika
matik
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: matik »

Myślę , ze lekka reklama pozwoli dobić do całkiem zacnej liczby . Organizatorzy po cichu myślą o sobotnim sold out zapewne.
Who motivates the motivator
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Akurat na forum IM gdyby ktos eLke postawił na plakacie LEGACY TOUR to tez bysmy wrzucali, tak jak teraz na "żołnierzy chr" :D
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

pz pisze: wt kwie 03, 2018 6:58 pm Żołnierze Chrystusa zniszczyli Dziedzictwo Bestii.

Dobrze, że nie Dziewictwo :mryellow:
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
joseba
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: joseba »

zgo pisze: wt kwie 03, 2018 7:10 pm To właśnie ci to takie pierdoły nagłaśniają obrażają katolików oskarżając ich o takie "gówno". :D

Cytując wasz post z fb
"Czy chrześcijanom przeszkadzają krakowskie koncerty Iron Maiden?

Choć do 27 i 28 lipca pozostały jeszcze prawie 4 miesiące, są tacy którym koncerty zespołu stają ością w gardle. Jak zwykle problem mają fundamentalistyczne ugrupowania religijne..."
HURR DURR XD PO KOŚCIELE PALIMY PLAKATY MEJDEN!

Już na fb pokolenie michnika utwierdza innych, że u nas "katopato" wszędzie a każdy kto chodzi do kościoła to wróg maiden nr 1 i najchętniej by nie dopuścił do koncertu.

Niektórzy mają za dużo czasu i takimi pierdołami się zajmują...
Mam jutro porobić zdjęcia innych plakatów z logiem śląska wrocław w mieście? Nikt hurr durr na fb czy innych mediach nie robi dymu z tego powodu.
Jak już mówiłem, lewaki mają pożywkę bo jest akcent "chrześcijański".
Jak przejdę się po mieście i pomaluje parę plakatów "RALF - armia sanktuarium!" to znaczy, że Ty to zrobiłeś?

Szkoda mi czasu na takie pierdoły, wracam do pożytecznych rzeczy ale podziwiam zaangażowane w jakże "ważny" temat XD
jest spora racja w tym co piszesz, ale strasznie w oczy kole te odwoływanie się do michników, lewaków i zawsze uciemiężonych katolików
niby jeden z drugim tu pierdołami się zajmują, a chyba sam czas tracisz na swoje "lektury", które robią więcej wody z mózgu, niż pozwalają zdobywać jakieś wartości. chciałbym wierzyć, że te pożyteczne rzeczy, do których wracasz, to nie są prawicowe wiadomości
więcej dystansu, korek z dupy, a wszystkim będzie lżej się żyło
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Lando pisze: wt kwie 03, 2018 7:46 pm
pz pisze: wt kwie 03, 2018 6:58 pm Żołnierze Chrystusa zniszczyli Dziedzictwo Bestii.

Dobrze, że nie Dziewictwo :mryellow:
Nie no, to by podpadało pod cudzołóstwo, a to chyba zakazane :P

Kilku palantów pomazało plakat (i bez różnicy czy byli to "żołnierze", patrioci, lewacy czy zwykłe drechy), jakby mało było pomazanych plakatów i ścian u nas. Zresztą nie tylko u nas.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Dokladnie, wiecej luzu.
Mysle, ze to zrobil ktos mniej wiecej z TAKIMI pogladami:

Cytat z fb "Płyta Number of the beast była przykładem jawnego i bezpośredniego czczenia szatana, takie akty wandalizmu mnie nie dziwią. Sam bym napisał" Pan jest moim pasterzem" zamiast nazwy. Odrażające...
...Zresztą co możesz wiedzieć o religii, jak słuchasz Vadera, czy też Testament? Szkoda twojej duszy chłopaku..."
I wszystko w tym temacie :D
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Ja słucham wielu death i black metalowych płyt, ze względu na specyficzną atmosferę, jaką kreują niektórzy muzycy. W moim przypadku to nie ma nic wspólnego z deklaracja ideologiczną. Nawet jeśli ktoś "słucha bo w to wierzy" - to bank znajdzie się stadko fanatyków religijnych, którzy uprzykrzą życie takiemu delikwentowi. A te idiotyczne pielgrzymki różańcowe i pikiety przed Behemoth, Vader i innymi tego typu koncertami? To co, niby też przypadkowi ludzie? Jestem ciekaw, czy przed koncertami w Tauron też się pojawią? Jeśli tak, zrobię fajne zdjęcia.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

zgo pisze: wt kwie 03, 2018 5:56 pm
K*rwa nie wierzę, że w to wierzysz XD
Ahahahahaha... miazga :D
www.MetalSide.pl
Deleted User 4783

Post autor: Deleted User 4783 »

powiem Wam, że ja osobiście rzygam na odległość całą tą akcją "rycerzykami krystusa", malowaniem bilboardów i wyganianiem zespołów rockowo-metalowych z Polski. Nie wypowiadam się często na tematy polityczno-religijne, ale tak, tym razem to zrobię (chociaż wiem, że to chora sprawa)! Jestem ateistą z przekonania i życiowego doświadczenia, mam swoje poglądy i powiem Wam, że dla mnie akcje w stylu "Iron Maiden to czciciele szatana" mnie wkur.wiają. Dlaczego? Bo żyjemy w Państwie, które chce być bardziej katolickie od Watykanu. Które prawo kościelne stawia wyżej Konstytucji, które odbiera Polakom możliwość podejmowania własnych decyzji, wyznawania własnych przekonań. A mamy ponoć demokrację i każdy ma prawo do swojego zdania. Więc i billboardy Iron Maiden Legacy of the Beast nie powinny być niszczone, bo to mienie publiczne. Ktoś za to zapłacił, zorganizował, postarał się. Już widzę jakby to samo spotkało plakaty z JPII, czy innym przedstawicielem "kościoła". Prokuratura by po nocach nie spała i "zbrodniarzy" ścigała z "urzendu". Rzygać się chce na to jak polityka umie zniszczyć kulturę :/
ODPOWIEDZ