Helloween
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Helloween
Bilety na koncerty w Ravensburgu, Bambergu i Hamburgu są dostępne przez niemiecki eventim. Na Bamberg dostępne są w wersji print-at-home. Na pozostałe niestety tylko wysyłka po tych złodziejskich stawkach.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
To są wszystko daty grudniowe, XII 2018 ?? No to póki co nie warto się nimi interesować
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Na stronie Helloween mozna kupić print at home'y.
No na Berlin mieliśmy 3 print-at-homy ze strony Helloween. Pamiętasz kolejkę do odbioru biletów i całe zamieszanie z tym związane? Nie chcę tego powtarzać.
Mnie interesuje ostatni koncert na trasie. Jak się nadarzy okazji, żeby kupić bilet bez dodatkowych 35 ojro za przesyłkę, to mam zamiar kupić. Niemcy co prawda się nie rzucają na bilety jak u nas, że po godzinie jest udawany soldout, ale wolę nie ryzykować.krusejder pisze: To są wszystko daty grudniowe, XII 2018 ?? No to póki co nie warto się nimi interesować
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
No to chłopaki udanego dyniowania dzisiaj w Kijowie :-) Czekamy na relację 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

ROZPIERDOOOOL
Najlepszy set na tej trasie. March of Time i Pumpkins United, w miejsce Tale i I Can! Grali bite 3h, koncert byl bardzo dlugi. Naglosnienie dobre, co jest pewnym regresem bo Berlin, Praga, Wwa i Madryt były naglosnione celujaco. Publika fajna, dosyc zywiolowa ale bardzo kulturalna. Gdzieś w oddali widziałem wojny kostkowe. Chlopaki w mega formie, Kai rozgadany, Weikath się do mnie uśmiechnął (!!!!!), trio moich stalych kumpli Kai-Kiske-Andi takze poznali i zbili piatki. Niestety nie mam cyckow, więc w przeciwieństwie do dziewczyn pare osób obok nie dostałem ani kostki ani zaproszenia na after show
.
Dynie jak zwykle 11/10, gdybym nie byl tak zmęczony to bym skakal ze szczescia. Byle do czerwca i Florencji
Najlepszy set na tej trasie. March of Time i Pumpkins United, w miejsce Tale i I Can! Grali bite 3h, koncert byl bardzo dlugi. Naglosnienie dobre, co jest pewnym regresem bo Berlin, Praga, Wwa i Madryt były naglosnione celujaco. Publika fajna, dosyc zywiolowa ale bardzo kulturalna. Gdzieś w oddali widziałem wojny kostkowe. Chlopaki w mega formie, Kai rozgadany, Weikath się do mnie uśmiechnął (!!!!!), trio moich stalych kumpli Kai-Kiske-Andi takze poznali i zbili piatki. Niestety nie mam cyckow, więc w przeciwieństwie do dziewczyn pare osób obok nie dostałem ani kostki ani zaproszenia na after show
Dynie jak zwykle 11/10, gdybym nie byl tak zmęczony to bym skakal ze szczescia. Byle do czerwca i Florencji
Dzięki Dzosef za relację
Widziałeś może merch? Były może jakieś nowe koszulki czy to samo co w zeszłym roku?
Widziałeś może merch? Były może jakieś nowe koszulki czy to samo co w zeszłym roku?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie wystawili w ogole merchu
. Może Japońce wszystko wymietli.
Też szukałem merchu jak głupi i odszedłem z kwitkiem.
Kwit(ek) to po ukraińsku bilet.
Kwit(ek) to po ukraińsku bilet.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Dla jednych kwitek dla innych listek.
Skoro sam Weikath obdarzył Cię uśmiechem, to powinieneś jednak dostać zaproszenie na backstage.Dzosef pisze: Weikath się do mnie uśmiechnął (!!!!!),
Dobrze, że Cię o stalking nie oskarżyliDzosef pisze: trio moich stalych kumpli Kai-Kiske-Andi takze poznali i zbili piatki.
A na poważnie, cieszę się, że "chłopaki" trzymają poziom. Zmiany w secie, o których pisałeś na plus, ale z tego wynika, że jakieś pojedyncze zmiany mogą się pojawiać.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No niestety, biorąc pod uwagę, że zgadałem sie z jedna z wybranek i jej relacje z hotelu, to ja jednak wolę brak aftershow, brak kostek i zwykłe piąteczki ze sceny
. Nawet moje uwielbienie ma granice
.
Tymczasem mój Dyniowy plan wygląda tak:
16.06 Firenze (Helloween + Maiden) Florencja
06.07 Rock Fest Barcelona
25.07 Fezen Fest, Węgry
04.08 Wacken, Niemcy
A potem po Europie jesienią i zimą ile tylko da radę
.
Tymczasem mój Dyniowy plan wygląda tak:
16.06 Firenze (Helloween + Maiden) Florencja
06.07 Rock Fest Barcelona
25.07 Fezen Fest, Węgry
04.08 Wacken, Niemcy
A potem po Europie jesienią i zimą ile tylko da radę
Aż tak ostro na backstage'u?
Koszulki z trasa na 2018 nie wskazuja na mnóstwo gigów na jesieni
Ale może coś dorzuca jeszcze
Koszulki z trasa na 2018 nie wskazuja na mnóstwo gigów na jesieni
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jeszcze nie, ale mysle czy nie probowac jeszcze ruszyc sie na Maiden do Newcastle i leciec z UK.
A masz gdzies fotkę tej koszulki?
Nie mam, widzialem na koncercie kijowskim na ludziu
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Pumpkins United to najlepsze co przydarzyło się tej kapeli. Oglądam sobie niektóre nagrania z ostatnich lat i to aż straszne... https://www.youtube.com/watch?v=A9d807qnGlM
To co robili z kawałkami typu I'm Alive i March of Time to była masakra i to nie tylko wokalna, Sasha zupełnie się nie nadaje a i Weikath swoje partie grał jakoś tak ch..owo.
To co robili z kawałkami typu I'm Alive i March of Time to była masakra i to nie tylko wokalna, Sasha zupełnie się nie nadaje a i Weikath swoje partie grał jakoś tak ch..owo.
Jezu... byłem na tym koncercie... Deris pobił wszelkie rekordy nieprzygotowaniaDzosef pisze: ↑czw kwie 12, 2018 2:27 am Pumpkins United to najlepsze co przydarzyło się tej kapeli. Oglądam sobie niektóre nagrania z ostatnich lat i to aż straszne... https://www.youtube.com/watch?v=A9d807qnGlM
www.MetalSide.pl
Dokładnie, ja byłem dzień później na Woodstocku i brzmiało to chyba jeszcze gorzej
https://www.youtube.com/watch?v=L3kRggOdvJc
https://www.youtube.com/watch?v=L3kRggOdvJc
Swoją drogą, ciekawie się losy odmieniają - albo naprawdę bardzo różne czynniki wpływają na poziom wykonawczy człowieka. Przed warszawskim koncertem myślałem, że Kiske totalnie przyćmi Derisa, a okazało się odwrotnie. Andi świetnie śpiewał, był wyluzowany i charyzmatyczny, natomiast Kiske dostarczał porządnie, ale bez rewelacji. Słyszałem, że ponoć nie do końca zdrowy był, ale czuć też było coś, co odbieram jako nieobycie z dużą sceną, w każdym razie, nie był na niej swobodny.
Widziałem go w Unisonic i Hansen & Friends na WOA i tam spokojnie sobie radził na dużej scenie
www.MetalSide.pl