W ogóle co to za głupia idea rozkręcania pogo pod sceną. Przecież jeśli jesteś w pogo to i tak nie oglądasz koncertu, więc można spokojnie gdzieś z tyłu.sekcjazwlok pisze: ↑śr cze 06, 2018 2:54 pmDokładnie.
Legacy Of The Beast World Tour 2018 - Setlista spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy Of The Beast World Tour 2018 - Setlista spekulacje
-
Deleted User 1499
I to robili ludzie płacący więcej kasy za Golden Cirlca 
Kto bogatemu zabroni?
Temat był wałkowany bezpośrednio po koncercie we Wrocławiu. Ja osobiście stałem bardzo blisko sceny, trochę z boku tak na wysokości Dave'a i jak dla mnie było bardzo o.k. Spory ścisk, to prawda, ale kulturka. Ja komuś przeszkadzało pogo trzeba było odejść kilka metrów w bok i byłoby o.k. Najlepiej napierdalać środkiem pod samą scenę a potem lament, że ciasno, że śmierdzi, że komuś nowe białe Lacosty podeptali
taki żarcik na koniec dla rozluźnienia tematu 
Ja pamietam, że we Wrocku na Speed of Light musiałem odejść do tyłu bo w tym młynie wystać nie mogłem...
-
Deleted User 4783
Wrocław to w ogóle była walka o życie co niejednokrotnie było wałkowane. Miejmy nadzieję, że w tym roku janusze trochę odpuszczą...
- hipcio_stg
- -#Moonchild

W tym roku Janusze są na całej płycie... Będzie większy naciskThe_Alchemist pisze: ↑ndz cze 10, 2018 9:51 pm Wrocław to w ogóle była walka o życie co niejednokrotnie było wałkowane. Miejmy nadzieję, że w tym roku janusze trochę odpuszczą...
Niestety bez fttb jest ciezko jak ladujesz powiedzmy w okolicy 5tego rzędu bo nie ma czego sie zlapac, a tlum faluje bo to jest chyba najgorsze w utrzymaniu rownowagi. O dobrym odbiorze koncertu mozna pomarzyc bo czesto jestes tylem do sceny nawet badz na dole 
-
Deleted User 4876
Jest nadzieja, że Janusze kupiły na piątek a w sobotę będą już normalni fani hehehe
Iron Maiden w Polsce ma wystarczającą liczbę januszy. Będą tu i tu ;D
ECH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJE ZE WEJDZIE W ŻYCIE TA NOWELIZACJA USTAWY I NA KONCERT IRON MAIDEN BĘDZIE MOŻNA PÓJŚĆ TYLKO Z LICENCJA BO NIEKTÓRZY LUDZIE NIE MAJA NAPRAWDĘ ANI ROZUMU ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD ZACZYNAJĄ POGOWAĆ POD SCENĄ

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale pogo na Ironach to akurat jest bezmyslnosc, ta muzyka do tego nie pasuje.
Ustawą to należy zakazać takich bezeceństw jak koncerty takich szatanistów.Mr. M pisze: ↑pn cze 11, 2018 4:07 pm ECH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJE ZE WEJDZIE W ŻYCIE TA NOWELIZACJA USTAWY I NA KONCERT IRON MAIDEN BĘDZIE MOŻNA PÓJŚĆ TYLKO Z LICENCJA BO NIEKTÓRZY LUDZIE NIE MAJA NAPRAWDĘ ANI ROZUMU ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD ZACZYNAJĄ POGOWAĆ POD SCENĄ
![]()
Dzosef pisze: Ale pogo na Ironach to akurat jest bezmyslnosc, ta muzyka do tego nie pasuje.
W naszym kraju pogo pasuje do wszystkich rodzajów muzyki. Myślę, że już się do tego przyzwyczaiłeś.
I nie liczyłbym na to, że w sobotę będzie "spokojniej".
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4783
O jakiej Wy licencji gadacie?
To jest lekko zmieniony fragment copypasty xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
W nowym numerze magazynu fc jest dokładnie objaśniony witraż
Każdy rysunek. jest odniesienie m.in do Heaven Can Wait i o dziwo nie jest to pergamin i brama do nieba z kłódką (to jest jako Book of Life - The Evil That Men Do), a ta śmierć ze skrzydłami (Angel of Death - Heaven Can Wait). Te trzy kolory pod nią, to kolor "ogona" samolotów RAF.
Butelka wina to Run to the Hills "selling them whiskey and taking their gold", to co uważaliśmy za kompas to syrena (Aces High). Cyrkiel jest z Clairvoyanta.
Czyli pewnie na próbach grali jeszcze Clairvoyant i Heaven Can Wait. Nie ma nigdzie odniesienia do Wicker Mana, więc Wicker musiał wejść za jeden z tych utworów.
Butelka wina to Run to the Hills "selling them whiskey and taking their gold", to co uważaliśmy za kompas to syrena (Aces High). Cyrkiel jest z Clairvoyanta.
Czyli pewnie na próbach grali jeszcze Clairvoyant i Heaven Can Wait. Nie ma nigdzie odniesienia do Wicker Mana, więc Wicker musiał wejść za jeden z tych utworów.
A może te utwory wpadną do setu za rok? 
Nie mam teraz siły myśleć, za co by wleciały, ale chyba nie byłyby to pozytywne zmiany.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Akurat z Clairvoyanta bym się cieszył, bo to jeden z moich ulubionych utworów Iron Maiden. Heaven Can Wait na koniec za Run to the Hills