Turbo - Polska 2026

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: TURBO: Polska 2018

Post autor: Zakkahletz »

Mam ogromną nadzieję, że nie zrobią wstydu i przyjadą do miasta niesłusznie i na wyrost nazywanego stolicą z taką specjalną imprezą, jaką zaplanowali na 1 grudnia w Krakowie (i że nie wybiorą na to np. 3 grudnia, kiedy to MTV Headbanger's Ball Tour jest we Wrocławiu). :)
Awatar użytkownika
pucha
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: pucha »

krusejder pisze: ndz lip 01, 2018 5:34 pm Trasa jest zaplanowana na jesień. W lato jest kilka plenerówek na zasadzie: jeśli można zarobić, to się zarabia. I ogrywa 2 gitarę
Nie mam nic przeciwko plenerówkom w wakacje, ale ostatnia trasa też zahaczała o dzikie miejscowości pomijając często te większe. Nie wiem czy to kwestia managera czy mentalności członków zespołu, ale to dziwna dla mnie droga.

A szkoda, bo dwie ostatnie płyty studyjne to naprawdę zajebisty heavy metal na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

pucha pisze: ndz lip 01, 2018 9:14 pmostatnia trasa też zahaczała o dzikie miejscowości pomijając często te większe. Nie wiem czy to kwestia managera czy mentalności członków zespołu, ale to dziwna dla mnie droga.
Gra się tam, gdzie są chętni zapłacić za występ ;)
www.MetalSide.pl
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Powtórka z krakowskiego 1 grudnia w innych miastach, w szczególności w Warszawie, jest możliwa w przyszłym roku, będzie zależeć od finalnej sprzedaży Krakowa (a ta ponoć już idzie przyzwoicie).
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Zakkahletz pisze: wt lip 31, 2018 6:57 pm Powtórka z krakowskiego 1 grudnia w innych miastach, w szczególności w Warszawie, jest możliwa w przyszłym roku, będzie zależeć od finalnej sprzedaży Krakowa (a ta ponoć już idzie przyzwoicie).
Byłoby świetnie, bo do Krakowa strasznie nie chce mi się jechać, a chętnie bym zobaczył/posłuchał tego materiału.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

pz pisze: wt lip 31, 2018 7:05 pm Byłoby świetnie, bo do Krakowa strasznie nie chce mi się jechać, a chętnie bym zobaczył/posłuchał tego materiału.
Na myśl Kraków pewnie plecy zaczynają boleć? :P

Ja bym się przejechał właśnie, że jest to Kraków, miasto które bardzo lubię :) Ale jak będą inne miasto (bliżej) to też rozważę :)
Night Mistress Fan Club Łódź
pz
-#Administrator
-#Administrator

Lando pisze: wt lip 31, 2018 8:01 pm
pz pisze: wt lip 31, 2018 7:05 pm Byłoby świetnie, bo do Krakowa strasznie nie chce mi się jechać, a chętnie bym zobaczył/posłuchał tego materiału.
Na myśl Kraków pewnie plecy zaczynają boleć? :P

Ja bym się przejechał właśnie, że jest to Kraków, miasto które bardzo lubię :) Ale jak będą inne miasto (bliżej) to też rozważę :)
A ja właśnie nie bardzo, z ostatnich dwóch wyjazdów wróciłem poobijany. A na dodatek słaba trasa.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Jubileusz p. Henryka Tomczaka przekształca się w koncert NON IRON
https://www.facebook.com/events/816718485384137/
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Jan Kusiciel
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Jan Kusiciel »

no tudno ;)
https://www.last.fm/user/jankusiciel
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Dłużej sobie poczekamy na nowy LP Turbo. Ale za to nie będzie w stylu AVATAR. Bogu dzięki !! Wojtkowi jeszcze bardziej dzięki :)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

krusejder pisze: wt wrz 11, 2018 2:55 pm Dłużej sobie poczekamy na nowy LP Turbo.
Skąd takie info? I mniej więcej wiadomo ile? :D
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Osobowych źródeł informacji (tzw. informatorów) nigdy się nie dekonspiruje. Mogę ujawnić jedynie jego kryptonim operacyjny - "Bolek"
;)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Obrazek
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

krusejder pisze: wt wrz 11, 2018 2:55 pm Dłużej sobie poczekamy na nowy LP Turbo. Ale za to nie będzie w stylu AVATAR. Bogu dzięki !! Wojtkowi jeszcze bardziej dzięki :)
Przeciąganie premiery płyty to już jakaś tradycja u polskich kapel metalowych?

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

krusejder pisze: wt wrz 11, 2018 11:06 pm Obrazek
To chyba wreszcie ta moja okazja by zobaczyć Turbo bo kilka razy mi przechodziło obok nosa :facepalm:
Klub na minus :?

To ta trasa z Wojownikiem i Kawalerią?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Na to wygląda ...

Napisz, czemu klub na minus?
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

krusejder pisze: śr wrz 12, 2018 12:04 am Na to wygląda ...

Napisz, czemu klub na minus?
Jest strasznie duszno i ścisk, szczególnie na metalowych koncertach gdy jest pogo i zabiera dużo miejsca (na Lady Pank aż tak źle nie było).
Mam wrażenie, że klub jest przeładowywany.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Data dopisana do kalendarza :) Katowice zawsze spoko :)
Night Mistress Fan Club Łódź
pz
-#Administrator
-#Administrator

Piątek to słaby dzień na jeżdżenie. A Turbo mogliby to jakoś porządnie ogarnąć i dogadać i ogłosić całą trasę od razu, a nie po jednej sztuce.

Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Mnie też kusi, by pojechać. Zwłaszcza, że i Kruk pokracze. No i miałbym sobotę wolną od wyjazdu :)
Tyle, że ten Kwadrat kojarzę jako fajniejsze miejsce od Megaclubu
ODPOWIEDZ