Turbo - Polska 2026
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: TURBO: Polska 2018
Mam ogromną nadzieję, że nie zrobią wstydu i przyjadą do miasta niesłusznie i na wyrost nazywanego stolicą z taką specjalną imprezą, jaką zaplanowali na 1 grudnia w Krakowie (i że nie wybiorą na to np. 3 grudnia, kiedy to MTV Headbanger's Ball Tour jest we Wrocławiu). 
Nie mam nic przeciwko plenerówkom w wakacje, ale ostatnia trasa też zahaczała o dzikie miejscowości pomijając często te większe. Nie wiem czy to kwestia managera czy mentalności członków zespołu, ale to dziwna dla mnie droga.
A szkoda, bo dwie ostatnie płyty studyjne to naprawdę zajebisty heavy metal na wysokim poziomie.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Powtórka z krakowskiego 1 grudnia w innych miastach, w szczególności w Warszawie, jest możliwa w przyszłym roku, będzie zależeć od finalnej sprzedaży Krakowa (a ta ponoć już idzie przyzwoicie).
Byłoby świetnie, bo do Krakowa strasznie nie chce mi się jechać, a chętnie bym zobaczył/posłuchał tego materiału.Zakkahletz pisze: ↑wt lip 31, 2018 6:57 pm Powtórka z krakowskiego 1 grudnia w innych miastach, w szczególności w Warszawie, jest możliwa w przyszłym roku, będzie zależeć od finalnej sprzedaży Krakowa (a ta ponoć już idzie przyzwoicie).
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Na myśl Kraków pewnie plecy zaczynają boleć?
Ja bym się przejechał właśnie, że jest to Kraków, miasto które bardzo lubię
Night Mistress Fan Club Łódź
A ja właśnie nie bardzo, z ostatnich dwóch wyjazdów wróciłem poobijany. A na dodatek słaba trasa.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Jubileusz p. Henryka Tomczaka przekształca się w koncert NON IRON
https://www.facebook.com/events/816718485384137/
https://www.facebook.com/events/816718485384137/
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Jan Kusiciel
- -#Prodigal son

Dłużej sobie poczekamy na nowy LP Turbo. Ale za to nie będzie w stylu AVATAR. Bogu dzięki !! Wojtkowi jeszcze bardziej dzięki 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- blackcocker
- -#Moderator

Skąd takie info? I mniej więcej wiadomo ile?
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Osobowych źródeł informacji (tzw. informatorów) nigdy się nie dekonspiruje. Mogę ujawnić jedynie jego kryptonim operacyjny - "Bolek"

Przeciąganie premiery płyty to już jakaś tradycja u polskich kapel metalowych?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
To chyba wreszcie ta moja okazja by zobaczyć Turbo bo kilka razy mi przechodziło obok nosa
Klub na minus
To ta trasa z Wojownikiem i Kawalerią?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Na to wygląda ...
Napisz, czemu klub na minus?
Napisz, czemu klub na minus?
Jest strasznie duszno i ścisk, szczególnie na metalowych koncertach gdy jest pogo i zabiera dużo miejsca (na Lady Pank aż tak źle nie było).
Mam wrażenie, że klub jest przeładowywany.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Data dopisana do kalendarza
Katowice zawsze spoko 
Night Mistress Fan Club Łódź
Piątek to słaby dzień na jeżdżenie. A Turbo mogliby to jakoś porządnie ogarnąć i dogadać i ogłosić całą trasę od razu, a nie po jednej sztuce.
Mnie też kusi, by pojechać. Zwłaszcza, że i Kruk pokracze. No i miałbym sobotę wolną od wyjazdu 
Tyle, że ten Kwadrat kojarzę jako fajniejsze miejsce od Megaclubu
Tyle, że ten Kwadrat kojarzę jako fajniejsze miejsce od Megaclubu