https://m.facebook.com/DoroPeschOfficia ... ype=3&_rdr
Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania 2018
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
No trochę ludzi było.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ale te koncerty raczej się im przysłużyły, niż na odwrót. Trochę osób się dowiedziało w ogóle o istnieniu takiego zespołu, a trochę fanów odpuściło ze względu na krótki set. No i gigi miały jednak miejsce półtora roku temu. Chyba na tyle dawno temu, że teraz w sierpniu spokojnie mogli przyjechać.pz pisze: ↑pn sie 20, 2018 7:14 pmA masz rację. Zupełnie zapomniałem o tym koncercie (a to nie był Kraków?). Planowałem się wybrać i mi się nie udało, pewnie dlatego nie wziąłem go pod uwagę. Ale to nie zmienia faktu, że dziwi przede wszystkim brak koncertów Saxona, Acceptu (chociaż tutaj w grę mogą wchodzić te nieszczęsne supporty przed Sabatonem) i Ghosta.
A co do Ghosta...Pewnie organizator boi się rezerwować hali, a jednocześnie kluby są już za małe. Nie wiem, jaką mają rozpiskę, ale może wpadną na jakiś letni festiwal. W sumie obecnie, to na Openera pasują jak ulał
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 4876
Koncert Doro był przemegazaje..sty..w..uj
ale nie wolno zapominać, że miała grać w mega już w grudniu 2007 i wtedy został odwołany.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Pamiętam, ile było zachodu (z TVP, nie z Doro), żeby tam zaśpiewała - a i tak słabiutko to się przełożyło na frekwencję w Progresji, była spora wtopa... 
www.youtube.com/watch?v=WQfPwntKr_o
www.youtube.com/watch?v=WQfPwntKr_o
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A wiadomo co jest przyczyna braku koncertu Ghost w PL? Wiadomo, ze w tym momencie w gre wchodzilby raczej obiekt wielkosci Torwaru. Mysle, ze te 5.000 osob odliczyloby sie bez wiekszego problemu biorac uwage hype na Prequelle.
Zespół nie wziął PL pod uwagę przy robieniu trasy.
W PL jak w PL ale żeby nic w Dojczlandzie nie ogłosili :/WICKER MAN pisze: ↑wt sie 21, 2018 10:03 am A wiadomo co jest przyczyna braku koncertu Ghost w PL? Wiadomo, ze w tym momencie w gre wchodzilby raczej obiekt wielkosci Torwaru. Mysle, ze te 5.000 osob odliczyloby sie bez wiekszego problemu biorac uwage hype na Prequelle.
Przecież dopiero zaczęli ogłaszać daty...Nie skończą na Skandynawii.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
Haken wystapi w Krakowie. 27 luty - kwadrat
Co do Ducha to wiadomo ze na wiosne bedzie trasa po Europie a daty najblizszych koncertow maja byc ogloszone wkrotce i jakos nie chce mi sie wieżyc ze odpuszcza PL tym bardziej ze bez wiekszych problemow taki Torwar raczej by sie sprzedal ,poczekamy , zobaczymy
ciekawi mnie tez przyszloroczna trasa Demons&Wizards ,uwielbiam te dwie plyty i z mila checia bym ich zobaczyl na koncercie.
O, Demons and Wizards, to by był gig !!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
D&W na razie ogłoszone w Niemczech x3 (Wacken - jedyny festiwalowy) i Szwajcaria. Podejrzewam, że nas ominą, ale jakieś Czechy (Zlin?) liczę 
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie wierze w DW w Polsce.
Kto wie, może KO się pochyli nad tym tematem
Zrobili dwa IE, co też wydawało się niemożliwe 
www.MetalSide.pl
jezli ktos ma Domonow i Czarodziei sciagnac to tylko KO,innej agencji raczej nie ma co brac pod uwage....oj ciekawi mnie ta trasa ,ciekawi 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

W przedostatni weekend października Marty Friedman ogłosi światową trasę na 2019 rok. Mam nadzieję, że będzie mu po drodze do Polski. Najchętniej bym go posłuchał w Dolinie Charlotty. 
Trasa Ozzyego z Judasami w Europie w 2019. Niestety bez Polski
Ale Judasi tylko z Ozzem czy poza tym będą grali również samodzielne koncerty?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen