24/07/2019 - Rammstein - Chorzów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Francois I
- -#Prisoner

24/07/2019 - Rammstein - Chorzów
Org. Live Nation
Re: 24/07/2019 - Rammstein - Chorzów
No i to jest super infoBilety w cenie od 198 zł dostępne będą w ogólnej sprzedaży od czwartku, 8 listopada od 10.00 na LiveNation.pl.
Ktoś wie jak akustyka na Śląskim?
LiveNation po wpadce z Knopflerem dmucha na zimne i nawet na Eventimie uruchamia sprzedaż.
Bardziej chodzi o rozmiar obiektu - bilety nie sprzedadzą sie od ręki, tylko będą schodzić dłuższy czas więc lepiej trafic do jak największego grona odbiorców.
Tak czy inaczej nowa płyta, dopiero na wiosnę. Zobaczymy co na niej będzie, wszak podczas tras robionych po płycie bardzo dużą część sertu stanowi u nich z reguły nowa płyta.
Tak czy inaczej nowa płyta, dopiero na wiosnę. Zobaczymy co na niej będzie, wszak podczas tras robionych po płycie bardzo dużą część sertu stanowi u nich z reguły nowa płyta.
-
Deleted User 4876
Poza tym na Eventimie będą Fan-Tickety bez dopłaty za plastik
Mi się wydaje, że ta mała trasa stadionowa po Europie to nie do końca będzie trasa promująca nowy album. Bardziej rozgrzewka, podczas której zagrają ze 2-3 nowe kawałki, a pełnoprawna trasa od jesieni/zimy. Tym bardziej, że swoje możliwości pirotechniczne itp. najlepiej wykorzystują w halach.
Jaką wpadkę masz na myśli?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
No właśnie w tym rzecz, że to otwarte/pół-otwarte obiekty dają im większe pole do popisu. Choćby takie fajerwerki we wstępie do Ich Tu Dir Weh, czy dodatkowe płomienie zza soundboardu podczas Du Hast - przecież tego nie odpalą w mniejszym obiekcie z dachem.Sadek pisze: ↑pt lis 02, 2018 12:26 pm Mi się wydaje, że ta mała trasa stadionowa po Europie to nie do końca będzie trasa promująca nowy album. Bardziej rozgrzewka, podczas której zagrają ze 2-3 nowe kawałki, a pełnoprawna trasa od jesieni/zimy. Tym bardziej, że swoje możliwości pirotechniczne itp. najlepiej wykorzystują w halach.
Co do fajerwerków to zgoda, ale na stadionach nie zrobią takich rzeczy jak np. dwie sceny połączone mostem, jak na trasie Made in Germany. A kto wie, może szykują coś równie ciekawego, albo i jeszcze bardziej.SOBER1Z pisze: ↑pt lis 02, 2018 1:31 pmNo właśnie w tym rzecz, że to otwarte/pół-otwarte obiekty dają im większe pole do popisu. Choćby takie fajerwerki we wstępie do Ich Tu Dir Weh, czy dodatkowe płomienie zza soundboardu podczas Du Hast - przecież tego nie odpalą w mniejszym obiekcie z dachem.Sadek pisze: ↑pt lis 02, 2018 12:26 pm Mi się wydaje, że ta mała trasa stadionowa po Europie to nie do końca będzie trasa promująca nowy album. Bardziej rozgrzewka, podczas której zagrają ze 2-3 nowe kawałki, a pełnoprawna trasa od jesieni/zimy. Tym bardziej, że swoje możliwości pirotechniczne itp. najlepiej wykorzystują w halach.
- Saimon1995
- -#Moderator

Świetna informacja. Oczywiście jadę (autobusem). Tyle razy grali w Polsce, a ja na nich jeszcze nie byłem. Wstyd się przyznać
I ja być może się wybiorę na trybuny, przynajmniej raz wypada zobaczyć R+. Ciekawe w jakich cenach jakieś rozsądne trybuny będą.
Ceny z przedsprzedaży dla członków LIFAD. Bilety imienne, jedna płyta (nie ma GC, czy też podziału na GA1, GA2).

- Saimon1995
- -#Moderator

Ceny całkiem przyzwoite, tragedii nie ma - to tak w skrócie. Będę w czwartek popołudniu (mam nadzieję, że oblężenia nie będzie!) polował na miejsca stojące. 
Eden Arena z GC pewnie wypadnie podobnie jak u nas zwykła płyta, a dużo mniejszy stadion 
Na Rammsteinie w sumie gdzie nie usiądziesz to widać "łogień" 
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Nie bój się, - jak pójdzie dobrze sprzedaż, podnosią cenę na następny występ.FaithNoMore pisze: ↑pn lis 05, 2018 2:30 pm Ceny całkiem przyzwoite, tragedii nie ma - to tak w skrócie. Będę w czwartek popołudniu (mam nadzieję, że oblężenia nie będzie!) polował na miejsca stojące.![]()
A jeśli osobiście uważasz, że tak nie jest drogo, to miłej zabawy.
Nie można wybierać miejsc samemu