Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Megadeth
Przecietny album, ale raczej na 4/10 niż 2.
Strona już się nie wyświetla. Ocena 2/10 jest adekwatna, może dałbym 3. To najgorsza płyta Megadeth, bez szacunku dla inteligencji fanów. Coś jak ostatnie DT.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Risk jest najgorszy bo to gowno, a Hero jest po prostu nieudany
Risk to odważna i dobra płyta. Po latach sprawdza się lepiej niż prawie wszystko po niej.
Każdy ma swoją skalę ocen. Mnie się Risk podoba, World nie.
-
Deleted User 2259
Ja też wolę Risk, od tych późniejszych krążków, jak dla mnie ta płyta ma charakter, może System Has Failed mi się jeszcze tak podoba.
World faktycznie jest słabą, anemiczną płytą. Z tym nie będę dyskutował.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Risk byl odwazny tylko w założeniu żeby zostać zespolem popowym dla pizd. Risk to gowno, nawet jako pop jest gowniany.
Bo pop dla prawdziwym maczo menów to był Ricky Martin.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Chyba Rick Astley
Szkoda, że Motorhead nie nagrał gangsta rapu. To też pewnie byłby "dobry i odważny" krążek 
Risk to rockowy album, co by o nim nie mówić. Zagrywki w Breadline kojarzą się z Almost Honest.
-
Deleted User 2259
No i sporo świetnych kawałków, gdy będę robic ich top 50, to sądzę, że 5-6 spokojnie tam wejdzie z Risk, a z takiego EndGame nie dam nic chyba.
Celtic Frost nagrało "Cold Lake". To zdecydowanie rockowy album. Ciekawe czy jest "odważny" 
Jedyny album Celtic Frost jakiego mogę posłuchać, choć nie bez zastrzeżeń. Ja w ogóle nie przepadam za tym zespołem.
Na Endgame jest kilka fajnych numerów. Najgorsze są World i United Abominations. Chyba nie przez przypadek na pierwszym z nich jest utwór zatytułowany bezczelnie Return to Hangar, a na drugim masakracja własnego przeboju A Tout Le Monde.
Na Endgame jest kilka fajnych numerów. Najgorsze są World i United Abominations. Chyba nie przez przypadek na pierwszym z nich jest utwór zatytułowany bezczelnie Return to Hangar, a na drugim masakracja własnego przeboju A Tout Le Monde.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

United to zajebisty album i masa świetnych zagrywek, a solówki w Burnt Ice to już w ogóle poezja
O! Jest jeszcze Super Collider - nudny, bezjajeczny kloc na którym najlepszy numer to cover Thin Lizzy (bo jest doskonały w oryginale). To jest dopiero szajs. W porównaniu do tego United Abominations to solidny krążek.
A "Cold Lake" to rzecz niegodna nawet skrawka uwagi. Jak to Warrior określił - "błąd młodego idioty" i "totalny konformizm". Nawet w obrębie swojej stylistyki to nie jest dobry album.
A "Cold Lake" to rzecz niegodna nawet skrawka uwagi. Jak to Warrior określił - "błąd młodego idioty" i "totalny konformizm". Nawet w obrębie swojej stylistyki to nie jest dobry album.