Rammstein
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rammstein
Oho, idę po popcorn.
Czyli po prostu Ci się nie podoba. Muzyka i cała otoczka.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dokładnie tak. Oczywiście są bardzo niesmaczni, tego pomijać nie można, chociaż gdyby grali dobrą muzykę...ale skoro nie grają, a chcą na siebie zwrócić uwagę, to cóż poradzić...delegalizacja 
Here we go again 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Rozumiem, że LISTA BEZNADZIEJNYCH ZESPOŁÓW DO ZDELEGALIZOWANIA (TM) będzie określona, że VORGELOWSKĄ NARODOWĄ KOMISJĘ DOBREJ MUZYKI? 
Pracuję nad tym. Jest to zdecydowanie lepszy pomysł niż pisanie sobie na gitarze "Kill Bon Jovi" po czym zatrudnianie producenta Bon Jovi i granie ballad a la Bon Jovi 
Ja to uważam, że należy zdelegalizować tych co chcą delegalizować zespoły ale co ja tam wiem 
Polecam więcej dystansu do komentarzy na forum internetowym.
Mam dystansu na tony - polecam spojrzeć na koniec posta. Raczej kręcę sobie bekę z tego wszystkiego 
- blackcocker
- -#Moderator

Nie wierzę, Vorgel, że ty to napisałeś
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nowy utwór to nic niezwykłego, po prostu brzmi jak Rammstein. Rammstein dziele na utwory dobre, albo takie, których słuchać się nie da. Większości nie słucham, ale Deutschland akurat mi podszedł.
-
Deleted User 4783
Hahahaha!!! Best comment ever xD wracaj Vorgel do piwnicy. Ja wielu zespołów nie lubię, nie słucham, ale umiem to jakoś argumentować. Twoje argumenty są z dupy i nawet nie w odniesieniu do Rammstein, ale w ogóle do muzyki i sztuki szeroko rozumianej.
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja bym tak naprawdę zostawił tylko Manowar, a resztę zespołów zdelegalizował na zawsze. Po co się męczyć 
Wracając jednak do merytorycznej dyskusji, The_Alchemist - zgadzam się z tobą w 100 procentach. Może nie jest to ich najlepsze dzieło w historii (mieli lepsze utwory, zdecydowanie), to teledysk to prawdziwy majstersztyk. Oglądałem już całość kilka razy i cały czas jestem zachwycony. Już nie mogę się doczekać nowego albumu. Czuję, że to będzie petarda
Wracając jednak do merytorycznej dyskusji, The_Alchemist - zgadzam się z tobą w 100 procentach. Może nie jest to ich najlepsze dzieło w historii (mieli lepsze utwory, zdecydowanie), to teledysk to prawdziwy majstersztyk. Oglądałem już całość kilka razy i cały czas jestem zachwycony. Już nie mogę się doczekać nowego albumu. Czuję, że to będzie petarda
To argumentuj, ja nie mam zamiaru robić analizy konsystencji g.wna.
Rammstein powstał dopiero w latach 90, więc musi być skazany na niesławę. #pdk
Nie pomogłoby nawet gdyby powstali w '85. Szajs to szajs a oni są definicją szajsu. I to par excellence.
Wg PWN: szajs pot. «coś bezwartościowego i brzydkiego». Ja tam "Rammstein" nie widzę. Ale szanuję za "wyszukaną" opinię.