Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Wywiady i newsy
Czysto teoretycznie mogli by , aczkolwiek troszkę by mnie tym faktem wku**ili 
LOTB zima 2020, po niej zapowiedź płyty + singiel na wiosnę i w lecie płyta. Chociaż czasu mają coraz mniej, więc może darują sobie LOTB w Azji i Oceaniisekcjazwlok pisze: ↑śr cze 05, 2019 11:48 pm Wszystko zależy od tego czy album faktycznie powstał no i kiedy zostanie wydany. Bo przecież jeśli będzie miał premierę pod koniec roku, to chyba nie będą ciągnąć się z LOTB.
Jak usłuszałem Wildest Dreams w 2003, a w 2010 czy 2009 El Dorado, to wcale nie paliłem się do odkrycia nowego LP
W lutym leci na rejs po Karaibach, taki sam jak w 2018. Wówczas było to pojedyncze zdarzenie, teraz może być tak samo, ewentualnie parę gigów w USA. Europę obstawiam raczej na listopad, jak w 2016.MaidenFan pisze: Steve jedzie z BL w trasę w lutym, więc LOTB musi zostać zakończona do tego czasu.
M.
Oj no dobra
A płyta lato 2020? Nie ma szans. Za późno - chyba, że naprawdę teraz w Paryżu nagrali tylko kilka kawałków ale znając Maidenów i patrząc ile zajęło im nagrywanie TFF czy TBoS - wszystko wskazuje na to, że nowy krążek jest już gotowy. Rok na miksowanie to raczej zdecydowanie za dużo. Na moje, wszystko wskazuje na to, że nowa płyta pojawi się jeszcze w tym roku, a najpóźniej - na samym początku 2020.
...Invader pisze: ↑pt maja 31, 2019 12:05 pm Oct. 26 - Lisinski, Zagreb, Croatia
Oct. 27 - Vienna Stadhalle F, Vienna, Austria
Nov. 02 - Congress Centre, Budapest, Hungary
Nov. 04 - Pallas Theatre, Athens, Greece
Nov. 13 - Madetoja Hall, Oulu, Finland
Nov. 29 - Cartuja Centre, Seville, Spain
Dec. 01 - Hotel Catalonia, Barcelona, Spain
Dec. 07 - Teatro Principal, Alicante, Spain
Dec. 08 - Alua Magna, Lisbon, Portugal
Dec. 13 - National Stadium, Dublin, Ireland
2020
Feb. 08 - Sala Radio, Bucharest, Romania
Do tego ogłoszenia z 31.05 doszła kolejna data j.w. i wielokropek przed nią. Warto obserwować, bo to nie jest nowy anons, tylko update istniejącego. Raczej na pewno dojdą kolejne daty.
M.
-
Deleted User 2259
25th October 2019 - O2 Universum, Prague, Czech Republic
-
Deleted User 2259
Myślicie, że można wziąc jakąś płytę do podpisania, czy tylko książki?
-
Deleted User 357
Pytanie bardziej czy tam w ogóle na tej trasie przewidziane jest jakieś m&g czy tylko pogadanka i q&a?
- Saimon1995
- -#Moderator

Jak są Czechy, to Polska... no, kurczę. Bez jaj. Mam nadzieję, że niebawem pojawi się wpis na stronie, że Bronek odwiedzi także nas.
-
Deleted User 2259
Nie robiłabym takich planów na chwilę obecną, tylko łapała bilety na Bronka.beaviso pisze: ↑czw cze 06, 2019 9:57 amW lutym leci na rejs po Karaibach, taki sam jak w 2018. Wówczas było to pojedyncze zdarzenie, teraz może być tak samo, ewentualnie parę gigów w USA. Europę obstawiam raczej na listopad, jak w 2016.MaidenFan pisze: Steve jedzie z BL w trasę w lutym, więc LOTB musi zostać zakończona do tego czasu.
M.
- dostoevsky
- -#Assassin

Bylem na spotkaniu z Brucem w Edynburgu w pazdzierniku 2017. W cenie wejsciowki byla podpisanka ksiazka i butelka zimnego Troopera. Pogadanka, Q&A i to wszystko. Kazdy uczestnik moze zapisac swoje pytanie, kartki z pytaniami przekazywane sa w trakcie przerwy, a Bruce stara sie odpowiedziec na wszystkie pytania. W zaleznosci od pytania udziela dluzszych lub krotkich odpowiedzi na odwal sie.
Tymczasem ogloszono MYSTIC na 2020 jako open air.
Czyzby gwiazda byl IRON MAIDEN?
Historia zatoczylaby kolo?
Czyzby gwiazda byl IRON MAIDEN?
Historia zatoczylaby kolo?
Nie, proszę nie. Wszystko tylko nie IM na festiwalu open air...
I znowu w 40 stopniach z wodą po 20zł za kubeczek 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Mystic odbywa sie wlasnie w 40stopniowy upal.
Niby za rok 2tyg wczesniej, ale pamietny mystic z woda po 20zl byl pod koniec maja a skwar niesamowity
Niby za rok 2tyg wczesniej, ale pamietny mystic z woda po 20zl byl pod koniec maja a skwar niesamowity
Chyba wciąż za duży kaliber. Poza tym - jak duży jest ten teren Muzeum Lotnictwa? Na IM nawet w pesymistycznych prognozach te 25k ludzi powinno się odliczyć, a może i więcej, w zależności od tego z jaką trasą przyjadą 
- Metalophil
- -#Moonchild

Będą co-headlinerzy: Sortilege & Heavy Load 
Nie mogłem się powstrzymać, bo właśnie oglądam koncert tych pierwszych

Nie mogłem się powstrzymać, bo właśnie oglądam koncert tych pierwszych
-
Deleted User 1499
No w przyszłym roku to chyba już z nowym materiałem. Ale tego wolał bym słuchać na hali.