Top 50 płyt - WYZWANIE - Krusejder
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Top 50 płyt - WYZWANIE - Krusejder
Lubię Rock the Nations, a Solid Ball of Rock uwielbiam. To jest najlepsze Saxon.
To tylko świadczy o wielkości SAXON, że płyty, które ja uznaję za najsłabsze, innym się podobają 
(dotyczy Rock the Nations)
(dotyczy Rock the Nations)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To już jest brak gustu
Poszukajmy fanów "Lulu" czy jak się nazywało tamto dzieło Metalliki i kogoś jeszcze
)))
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
David Bowie cenił sobie ten album. Szczerze mówiąc, to nigdy go nawet nie słuchałem, ale podejrzewam, że do tego trzeba siadać jak do czegoś, co nie jest płytą Metalliki. Bo w sumie chyba nawet formalnie nie jest, to raczej projekt jej muzyków i Reede'a, o ile się nie mylę.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Różnica między St. Anger a Rock the Nations, pomijając style, jest taka, że album Saxon ma dobrą produkcję, a St. Anger brzmi jak nagrane w klozecie. Zwłaszcza perkusja.
A jednak są apologeci tego albumu i tego brzmienia. Jak wszystkiego. Z opinią jest jak z wiadomo czym.
-
Deleted User 2259
AoB - na 2 miejscu to dla mnie spore zaskoczenie 
Lista zaktualizowana na 1 stronie w 1 poscie
Lista zaktualizowana na 1 stronie w 1 poscie