Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Jak dzieci albo gorzej, bo dzieci przynajmniej by się pobiły i byłby spokój. Powszechnie wiadomo, że Dzosef potrafi być wkurzający i rozumiem, że możecie mieć ochotę dać mu po pysku, ale nie oszukujmy się. Skończy się na napince w necie i tyle, więc skończcie już tą dziecinadę.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Szanuję Ciebie jak i większość użytkowników tego forum. I oczekuję tego samego od innych. Ale wiesz... "nie nauczył ojciec, nie nauczyła matka, nie nauczyła sąsiadka..."
www.MetalSide.pl
Ok boomerpz pisze: ↑pt lis 08, 2019 8:27 am Jak dzieci albo gorzej, bo dzieci przynajmniej by się pobiły i byłby spokój. Powszechnie wiadomo, że Dzosef potrafi być wkurzający i rozumiem, że możecie mieć ochotę dać mu po pysku, ale nie oszukujmy się. Skończy się na napince w necie i tyle, więc skończcie już tą dziecinadę.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- blackcocker
- -#Moderator

Wszyscy jesteśmy boomerami <3
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
To jakiś sposób na przywołanie naszej forumowej maskotki?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5490
Tak. Jestem boomerem. Powiem więcej. Jestem z tego dumny.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dobra, zarty zartami ale serio powinieneś trochę ochlonac, bo nic ci powaznego nie napisalem, a ty ciągniesz temat i się naprawde niepotrzebnie spinasz, nakrecajac się cały czas coraz bardziej wchodzac w klimaty rodem z "szacunek ludzi ulicy". Spojrz z dystansem i się zastanów czy jakies sugestie "uczenia czegoś" bo ktoś ci napisał "xD". A pisze Ci to bo się zdazylismy poznać i nie uważam żebyś był patusem, który odwalałby dziwne akcje irl, wiec proponuję wyluzowac.
- blackcocker
- -#Moderator

Jeszcze odbębnię taniec przywołujący przy Gangland i może wróci
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Dobrze wiesz, że nie chodzi o jedno xD tylko całokształt od pewnego czasu. Ja jestem bardzo spokojnym człowiekiem i nie mam powodu, żeby się nakręcać.Dzosef pisze: ↑pt lis 08, 2019 9:50 amDobra, zarty zartami ale serio powinieneś trochę ochlonac, bo nic ci powaznego nie napisalem, a ty ciągniesz temat i się naprawde niepotrzebnie spinasz, nakrecajac się cały czas coraz bardziej wchodzac w klimaty rodem z "szacunek ludzi ulicy". Spojrz z dystansem i się zastanów czy jakies sugestie "uczenia czegoś" bo ktoś ci napisał "xD". A pisze Ci to bo się zdazylismy poznać i nie uważam żebyś był patusem, który odwalałby dziwne akcje irl, wiec proponuję wyluzowac.
A wyluzuj Ty i zmień swój ton do mojej osoby i będzie ok. Wiele razy Ci to napisałem w ostatnich tygodniach, ale wciaż nie dociera...
Dziękuję za Twoje rady, ale ja życiowo jestem ogarniety i sobie doskonale radzę
www.MetalSide.pl
Sanktuarium MMA 
Przepraszam ale można wiedzieć dlaczego? Nie bardzo kumam jak można być dumnym z czegoś na co nie miało się ŻADNEGO wpływu.Pierre Dolinski pisze: ↑pt lis 08, 2019 9:40 amTak. Jestem boomerem. Powiem więcej. Jestem z tego dumny.
Gdybym sam to skumał to bym się nie pytał nieprawdaż?
-
Deleted User 5490
Najzwyczajniej w świecie nie wstydzę się tego, że tacy ludzie jak np. źle wychowany Józio uważają mnie za wapniaka, starego pierdziela, relikt minionej epoki. Jestem dumny z tego, że pomimo iż żyłem w trudnych czasach to poradziłem sobie, szczęśliwy że byłem świadkiem wielu fajnych zdarzeń, o które młodsi mogą mnie zapytać "a jak to wtedy było", a tego że mogłem czekać na premierę takich płyt jak Piece of Mind, czy Powerslave i mojej radości kiedy już posłuchałem, bo trzeba było ciężko się postarać, żeby zdobyć w tamtych czasach nagrania zachodnich kapel, tego nikt mi już nie odbierze.
Tak. Kiedyś to się działo. Nie to co teraz.
OK. Boomer jestem.

OK. Boomer jestem.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

"Ok boomer" to riposta na argument ad wiekum po prostu. Ja akurat jestem bardzo pluralistyczny i obrażam każde pokolenie po równo, łącznie ze swoim, które uważam za beznadziejne
. A o tobie w sumie nic nie uważam, ale uczciwość nakazuje stwierdzic że chyba za bardzo nie boomerujesz na forum
Kumam. Co prawda nadal nie bardzo czaję jak można być z tego dumnym. Rozumiem dumę z osiągnięć itd. - to dla mnie logiczne. "Kiedyś to się działo" to natomiast po prostu syndrom tego, że kiedyś człowiek był młodszy, życie było proste etc. Nostalgia za starymi czasami - jak najbardziej zrozumiałe.Pierre Dolinski pisze: ↑pt lis 08, 2019 7:30 pm Najzwyczajniej w świecie nie wstydzę się tego, że tacy ludzie jak np. źle wychowany Józio uważają mnie za wapniaka, starego pierdziela, relikt minionej epoki. Jestem dumny z tego, że pomimo iż żyłem w trudnych czasach to poradziłem sobie, szczęśliwy że byłem świadkiem wielu fajnych zdarzeń, o które młodsi mogą mnie zapytać "a jak to wtedy było", a tego że mogłem czekać na premierę takich płyt jak Piece of Mind, czy Powerslave i mojej radości kiedy już posłuchałem, bo trzeba było ciężko się postarać, żeby zdobyć w tamtych czasach nagrania zachodnich kapel, tego nikt mi już nie odbierze.
OK. Boomer jestem.
![]()