A, i na praskim bilecie nie ma danych osobowych.
Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2020 - trasa
W ramach presale kupiłem stani u podia do Pragi. Skasowało mnie na równe 306,66 zł
W ogóle Praga i Petersburg wychodzą zdecydowanie najtaniej. I ten Petersburg kusi, chętnie bym pozwiedzał. Z eurowych Portugalia, ale nie sprawdzałem jak tam się ceny na poszczególne sektory kształtują. Nad Berlinem jeszcze pomyślę, chociaż kusi mnie jeszcze Wiedeń z postojem w Gliwicach na Kiss. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Bilet na Petersburg to jedno, ale dojechać tampz pisze: ↑pn lis 11, 2019 9:54 pm W ramach presale kupiłem stani u podia do Pragi. Skasowało mnie na równe 306,66 złW ogóle Praga i Petersburg wychodzą zdecydowanie najtaniej. I ten Petersburg kusi, chętnie bym pozwiedzał. Z eurowych Portugalia, ale nie sprawdzałem jak tam się ceny na poszczególne sektory kształtują. Nad Berlinem jeszcze pomyślę, chociaż kusi mnie jeszcze Wiedeń z postojem w Gliwicach na Kiss.
jakby ktoś miał jakieś informacje nt jak dolecieć to błagam o PW. Samolotem nigdy nie leciale, nie wiem gdzie szukać, a 1700zł nie wydam na dojazd na koncert Maiden
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Poza tym wg tego co pisał Krusejder powinny być darmowe wizy do Petersburga, a to raczej zadziała tylko przy samolocie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Faktycznie, przecież to ponad 1000 km
emocje mnie poniosły 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak na Rosję to kawałek 
wstępnie taki plan:
29. Izrael, Tel Awiw - 30.5.2020
30. Niemcy, Brema - 9.6.2020
31. Niemcy, Berlin - 23.6.2020
32. Szwecja, Goteborg - 27.6.2020
33. Polska, Warszawa - 5.7.2020
34. Czechy, Praga - 7.7.2020
35. Francja, Paryż - 11.7.2020
36. Niemcy, Stuttgart - 18.7.2020
37. Portugalia, Lizbona - 23.7.2020
38. Hiszpania, Barcelona - 25.7.2020

29. Izrael, Tel Awiw - 30.5.2020
30. Niemcy, Brema - 9.6.2020
31. Niemcy, Berlin - 23.6.2020
32. Szwecja, Goteborg - 27.6.2020
33. Polska, Warszawa - 5.7.2020
34. Czechy, Praga - 7.7.2020
35. Francja, Paryż - 11.7.2020
36. Niemcy, Stuttgart - 18.7.2020
37. Portugalia, Lizbona - 23.7.2020
38. Hiszpania, Barcelona - 25.7.2020
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W Tokio w sprzedaży są tylko miejsca siedzące, na planie obiektu też tylko siedzenia. Aż nie chce mi się wierzyć, że miałby być siedzący Maiden
Mnie to trochę... Przeraża?
-
Francois I
- -#Prisoner

Wstępnie planuję zrobić Petersburg, Berlin, Pragę, Warszawe
Wszystkie płyta lub gc jesli jest. Jak myślicie które w pierwszej kolejności kupić? Co najszybciej zejdzie?
Chyba Berlin prawda?
Wszystkie płyta lub gc jesli jest. Jak myślicie które w pierwszej kolejności kupić? Co najszybciej zejdzie?
Chyba Berlin prawda?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ogladalem filmiki z TBOS w Tokyo to raczej był normalny tłum
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Praga GC moze w miare sprawnie zejsc, w Wwie pewnie beda wylaczac co jakis czas poszczegolne sektory. Berlin juz kupilem bo tez moze zejsc
Berlin nie zejdzie. W 2016 wyprzedał się chyba w lutym, a w 2018 do samego końca można było kupić bilety
Japonia jest mega. Koncerty w 2016 mega. Wszystko mega
Płyta byla siedząca, ale każdy stał oczywiście. Najlepiej mieli ci w pierwszym rzędzie bo byli automatycznie na barierce
Natomiast wracając do Japonii, jako ze była to hala sumo, to konstrukcja jej była całkiem inna niż wszystkim nam znane hale. Na trybunach były takie platformy bez krzesełek. Można było w nich siąść na podłodze, lub stać zwyczajnie. A co najważniejsze trzeba było zdjąć buty przed wejściem na platformę. Całkiem inny klimat na koncercie, ale naprawdę MEGA i warte polecenia
W takim razie mam nadzieję, że nasz wyjazd wypali, bo mnie uspokoiłeś i nakręciłeś.wydra77 pisze: ↑wt lis 12, 2019 6:43 pmJaponia jest mega. Koncerty w 2016 mega. Wszystko mega![]()
Płyta byla siedząca, ale każdy stał oczywiście. Najlepiej mieli ci w pierwszym rzędzie bo byli automatycznie na barierceNa suporcie każdy mógł być na barierce. Natomiast przed Maiden wysyłali wszystkich już na miejsca. Taka sama sytuacja była w Chinach. Na koncercie w Szanghaju byliśmy ze Spartanem na barierce podczas TRA i potem jak szła ochrona i sprawdzała bilety jakoś udało nam się tak namieszać ze niby wychodząc z tej barierki zostaliśmy na niej i była to najbardziej lajtowa barierka podczas koncertu Maiden. Żadnego tłoku, żadnego napierania z tylu, bo kolejni ludzie stali w drugim rzędzie za krzesełkami z rzędu pierwszego
MEGA KONCERT!!!
Natomiast wracając do Japonii, jako ze była to hala sumo, to konstrukcja jej była całkiem inna niż wszystkim nam znane hale. Na trybunach były takie platformy bez krzesełek. Można było w nich siąść na podłodze, lub stać zwyczajnie. A co najważniejsze trzeba było zdjąć buty przed wejściem na platformę. Całkiem inny klimat na koncercie, ale naprawdę MEGA i warte polecenia
Na Paryż jestem 400 w kolejce, a wszedłem na przedsprzedaż fanclubową 3 minuty wcześniej 
79.60 € PIT razem za 2 bilety wyszło 160,65€
79.60 € PIT razem za 2 bilety wyszło 160,65€
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Paryż kupiony
347 złotych, taniej niż Berlin i Barcelona
No ja też kupiłem, całkiem "tani" Paryż (trybuny 50% tańsze niż w NYC) 
Trybuny przy samej scenie były poblokowane, ale w trakcie Churchilla się przejdzie na front
Trybuny przy samej scenie były poblokowane, ale w trakcie Churchilla się przejdzie na front
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jakby co to są bardzo tanie loty z Bolonii do Lizbony i Lizbony do Barcelony, właśnie zakupiłem