Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Legacy of the Beast World Tour 2020 - trasa

Post autor: pz »

W ramach presale kupiłem stani u podia do Pragi. Skasowało mnie na równe 306,66:) W ogóle Praga i Petersburg wychodzą zdecydowanie najtaniej. I ten Petersburg kusi, chętnie bym pozwiedzał. Z eurowych Portugalia, ale nie sprawdzałem jak tam się ceny na poszczególne sektory kształtują. Nad Berlinem jeszcze pomyślę, chociaż kusi mnie jeszcze Wiedeń z postojem w Gliwicach na Kiss. :)

A, i na praskim bilecie nie ma danych osobowych.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

pz pisze: pn lis 11, 2019 9:54 pm W ramach presale kupiłem stani u podia do Pragi. Skasowało mnie na równe 306,66:) W ogóle Praga i Petersburg wychodzą zdecydowanie najtaniej. I ten Petersburg kusi, chętnie bym pozwiedzał. Z eurowych Portugalia, ale nie sprawdzałem jak tam się ceny na poszczególne sektory kształtują. Nad Berlinem jeszcze pomyślę, chociaż kusi mnie jeszcze Wiedeń z postojem w Gliwicach na Kiss. :)

A, i na praskim bilecie nie ma danych osobowych.
Bilet na Petersburg to jedno, ale dojechać tam :D
jakby ktoś miał jakieś informacje nt jak dolecieć to błagam o PW. Samolotem nigdy nie leciale, nie wiem gdzie szukać, a 1700zł nie wydam na dojazd na koncert Maiden :lol:
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

MaidenFan pisze: pn lis 11, 2019 9:52 pm
Michał pisze: pn lis 11, 2019 6:44 pm
krusejder pisze: pn lis 11, 2019 5:33 pm Z pomocą kolegi forumowego płyta na Pitera kupiona. Cena z opłatami poniżej 320 zł.

Dzięki za pomoc :)
Czyli Petersburg wychodzi około 320zl?
To chyba w tym tygodniu kupuje bilet :D

Kto jeszcze robi Sankt Petersburg?
Kurde, ja chce też :D
Może uda się zorganizować jakiegoś busa?
Po wycieczce busem do Tallina napisze tylko, że nigdy więcej. Przecież to nawet dalej.

@pz - dobry wybór :mryellow:
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Poza tym wg tego co pisał Krusejder powinny być darmowe wizy do Petersburga, a to raczej zadziała tylko przy samolocie.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Faktycznie, przecież to ponad 1000 km :mryellow: emocje mnie poniosły :D
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Jak na Rosję to kawałek :mrgreen:
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
kolczasty
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: kolczasty »

wstępnie taki plan:

29. Izrael, Tel Awiw - 30.5.2020
30. Niemcy, Brema - 9.6.2020
31. Niemcy, Berlin - 23.6.2020
32. Szwecja, Goteborg - 27.6.2020
33. Polska, Warszawa - 5.7.2020
34. Czechy, Praga - 7.7.2020
35. Francja, Paryż - 11.7.2020
36. Niemcy, Stuttgart - 18.7.2020
37. Portugalia, Lizbona - 23.7.2020
38. Hiszpania, Barcelona - 25.7.2020

:dance: :dance: :pijak: :pijak:
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

W Tokio w sprzedaży są tylko miejsca siedzące, na planie obiektu też tylko siedzenia. Aż nie chce mi się wierzyć, że miałby być siedzący Maiden

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Pati

Post autor: Pati »

Dzosef pisze: wt lis 12, 2019 1:08 pm W Tokio w sprzedaży są tylko miejsca siedzące, na planie obiektu też tylko siedzenia. Aż nie chce mi się wierzyć, że miałby być siedzący Maiden
Mnie to trochę... Przeraża? :wink: ale podobno wszyscy stoją na koncercie. Przy swoim krzesełku, ale stoją. :mryellow: kicha trochę, że nie można sobie tego miejsca wybrać w taki sposób, do jakiego jesteśmy przyzwyczajeni.... :|
Francois I
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Francois I »

Dzosef pisze: wt lis 12, 2019 1:08 pm W Tokio w sprzedaży są tylko miejsca siedzące, na planie obiektu też tylko siedzenia. Aż nie chce mi się wierzyć, że miałby być siedzący Maiden
Norma w Japonii
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Wstępnie planuję zrobić Petersburg, Berlin, Pragę, Warszawe
Wszystkie płyta lub gc jesli jest. Jak myślicie które w pierwszej kolejności kupić? Co najszybciej zejdzie?
Chyba Berlin prawda?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Francois I pisze: wt lis 12, 2019 2:01 pm
Norma w Japonii
Ogladalem filmiki z TBOS w Tokyo to raczej był normalny tłum

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Michał pisze: wt lis 12, 2019 2:10 pm Wstępnie planuję zrobić Petersburg, Berlin, Pragę, Warszawe
Wszystkie płyta lub gc jesli jest. Jak myślicie które w pierwszej kolejności kupić? Co najszybciej zejdzie?
Chyba Berlin prawda?
Praga GC moze w miare sprawnie zejsc, w Wwie pewnie beda wylaczac co jakis czas poszczegolne sektory. Berlin juz kupilem bo tez moze zejsc

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
mikdyb
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: mikdyb »

Michał pisze: wt lis 12, 2019 2:10 pm Wstępnie planuję zrobić Petersburg, Berlin, Pragę, Warszawe
Chyba Berlin prawda?
Berlin nie zejdzie. W 2016 wyprzedał się chyba w lutym, a w 2018 do samego końca można było kupić bilety
Awatar użytkownika
wydra77
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wydra77 »

Pati pisze: wt lis 12, 2019 1:45 pm
Mnie to trochę... Przeraża? :wink: ale podobno wszyscy stoją na koncercie. Przy swoim krzesełku, ale stoją. :mryellow: kicha trochę, że nie można sobie tego miejsca wybrać w taki sposób, do jakiego jesteśmy przyzwyczajeni.... :|
Japonia jest mega. Koncerty w 2016 mega. Wszystko mega :)
Płyta byla siedząca, ale każdy stał oczywiście. Najlepiej mieli ci w pierwszym rzędzie bo byli automatycznie na barierce :D Na suporcie każdy mógł być na barierce. Natomiast przed Maiden wysyłali wszystkich już na miejsca. Taka sama sytuacja była w Chinach. Na koncercie w Szanghaju byliśmy ze Spartanem na barierce podczas TRA i potem jak szła ochrona i sprawdzała bilety jakoś udało nam się tak namieszać ze niby wychodząc z tej barierki zostaliśmy na niej i była to najbardziej lajtowa barierka podczas koncertu Maiden. Żadnego tłoku, żadnego napierania z tylu, bo kolejni ludzie stali w drugim rzędzie za krzesełkami z rzędu pierwszego :D MEGA KONCERT!!!
Natomiast wracając do Japonii, jako ze była to hala sumo, to konstrukcja jej była całkiem inna niż wszystkim nam znane hale. Na trybunach były takie platformy bez krzesełek. Można było w nich siąść na podłodze, lub stać zwyczajnie. A co najważniejsze trzeba było zdjąć buty przed wejściem na platformę. Całkiem inny klimat na koncercie, ale naprawdę MEGA i warte polecenia
Załączniki
E898B6A3-BC0D-433B-A7F7-0EEF58759D5F.jpeg
B8ECCEA6-0DC0-438C-B43E-7544B8F99540.jpeg
Awatar użytkownika
Pati

Post autor: Pati »

wydra77 pisze: wt lis 12, 2019 6:43 pm
Pati pisze: wt lis 12, 2019 1:45 pm
Japonia jest mega. Koncerty w 2016 mega. Wszystko mega :)
Płyta byla siedząca, ale każdy stał oczywiście. Najlepiej mieli ci w pierwszym rzędzie bo byli automatycznie na barierce :D Na suporcie każdy mógł być na barierce. Natomiast przed Maiden wysyłali wszystkich już na miejsca. Taka sama sytuacja była w Chinach. Na koncercie w Szanghaju byliśmy ze Spartanem na barierce podczas TRA i potem jak szła ochrona i sprawdzała bilety jakoś udało nam się tak namieszać ze niby wychodząc z tej barierki zostaliśmy na niej i była to najbardziej lajtowa barierka podczas koncertu Maiden. Żadnego tłoku, żadnego napierania z tylu, bo kolejni ludzie stali w drugim rzędzie za krzesełkami z rzędu pierwszego :D MEGA KONCERT!!!
Natomiast wracając do Japonii, jako ze była to hala sumo, to konstrukcja jej była całkiem inna niż wszystkim nam znane hale. Na trybunach były takie platformy bez krzesełek. Można było w nich siąść na podłodze, lub stać zwyczajnie. A co najważniejsze trzeba było zdjąć buty przed wejściem na platformę. Całkiem inny klimat na koncercie, ale naprawdę MEGA i warte polecenia
W takim razie mam nadzieję, że nasz wyjazd wypali, bo mnie uspokoiłeś i nakręciłeś. :D no i ważne przesłanie - czyste skarpetki, bez dziur to podstawa. ;)
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Na Paryż jestem 400 w kolejce, a wszedłem na przedsprzedaż fanclubową 3 minuty wcześniej :D
79.60 € PIT razem za 2 bilety wyszło 160,65€
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Paryż kupiony :) 347 złotych, taniej niż Berlin i Barcelona

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

No ja też kupiłem, całkiem "tani" Paryż (trybuny 50% tańsze niż w NYC) :P
Trybuny przy samej scenie były poblokowane, ale w trakcie Churchilla się przejdzie na front :twisted:
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Jakby co to są bardzo tanie loty z Bolonii do Lizbony i Lizbony do Barcelony, właśnie zakupiłem :)

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
ODPOWIEDZ