24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Re: 05/07/2020 - Warszawa, PGE Narodowy

Post autor: Sardi »

Xardas2309 pisze: pt lis 15, 2019 1:46 pm Patrzę się. Wydzielona strefa Early Entrace.

C, y ktoś wie jak duża jest ta strefa? No i czy to nie jsa czasem jakieś żarty bo w Krakowie też była ta strefa a nie było barierek
Nie kupuj ee bo nie będziesz mieć barierek tak czy inaczej, wydanie 200zl za nic
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Tweener
-#Invader
-#Invader

Post autor: Tweener »

Byłem w Media Markt i nie mają możliwości sprzedaży biletów na ten konkretny koncert. Wiecie coś na ten temat? Udało się komuś z Was?
prodiża kabel wskazał mi drogę
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Od zawsze strefa GCEE (teraz GAEE) była optycznie wydzielona na mapce kreską i ew. innym kolorem, sugerując oddzielny sektor bliżej sceny, co jest oczywistym oszustwem wobec osób nie znających w praktyce działania EE. Nigdy nie było żadnej fizycznej separacji EE od nie-EE.

M.
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

beaviso pisze: pt lis 15, 2019 3:06 pm Od zawsze strefa GCEE (teraz GAEE) była optycznie wydzielona na mapce kreską i ew. innym kolorem, sugerując oddzielny sektor bliżej sceny, co jest oczywistym oszustwem wobec osób nie znających w praktyce działania EE. Nigdy nie było żadnej fizycznej separacji EE od nie-EE.

M.
Raz jeden jedyny była fizyczna separacja GCEE od GC - na Gilmourze we Wrocku
tusia
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: tusia »

Co prawda było już podobne pytanie, ale zapytam - czy są ograniczenia wiekowe dotyczące wejścia dzieci - chodzi mi konkretnie o 7 letniego fana 8) ..oczywiście byłby z rodzicem :-) Ktoś coś wie?...Organizator na razie na maila nie odpowiada.
Pozdrawiam
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Zawsze można przeczytać regulamin imprezy :)

Moje siedmiolatki nigdy nie miały problemu z wejściem na żaden koncert, a chodzą na różne od "kilku" lat w różnych miastach i krajach.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
blood sister
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: blood sister »

Tweener pisze: pt lis 15, 2019 2:45 pm Byłem w Media Markt i nie mają możliwości sprzedaży biletów na ten konkretny koncert. Wiecie coś na ten temat? Udało się komuś z Was?
Byłam dziś i ten sam problem. Dzwoniłam później do innego MM i babce na infolinii na komputerku ten sam błąd wyskakiwał. Powiedzieli mi, że czasem po kilku dniach dopiero im wchodzi sprzedaż, także trzeba czekać
Awatar użytkownika
mikdyb
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: mikdyb »

blood sister pisze: pt lis 15, 2019 5:06 pm
Tweener pisze: pt lis 15, 2019 2:45 pm Byłem w Media Markt i nie mają możliwości sprzedaży biletów na ten konkretny koncert. Wiecie coś na ten temat? Udało się komuś z Was?
Byłam dziś i ten sam problem. Dzwoniłam później do innego MM i babce na infolinii na komputerku ten sam błąd wyskakiwał. Powiedzieli mi, że czasem po kilku dniach dopiero im wchodzi sprzedaż, także trzeba czekać
To tzw. czeski błąd nakazujący wybrać koncert w Pradze :lol:
Awatar użytkownika
Tweener
-#Invader
-#Invader

Post autor: Tweener »

Obrazek

O spójrzcie proszę jaką mają wiedzę na temat setlisty xD
prodiża kabel wskazał mi drogę
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

To co, za rok reklamacja i żądanie zwrotu kosztów biletów z powodu wprowadzenia w błąd? :mryellow:
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
blood sister
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: blood sister »

mikdyb pisze: pt lis 15, 2019 5:22 pm
blood sister pisze: pt lis 15, 2019 5:06 pm
To tzw. czeski błąd nakazujący wybrać koncert w Pradze :lol:
Dokładnie to zrobiłam po powrocie do domu xd Warszawę kupi się przy okazji
Awatar użytkownika
erosinho
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: erosinho »

Tweener pisze: pt lis 15, 2019 5:48 pm Obrazek

O spójrzcie proszę jaką mają wiedzę na temat setlisty xD
To jakiś cytat ze szwedzkiego dziennika, pewnie sprzed jakiegoś czasu. 2 lata temu to faktycznie była odświeżona setlista :D
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

No pewnie to było po pierwszych koncertach Legacy. Ale cytowanie tego w reklamie obecnej odsłony, prawie 2 lata po starcie trasy, wprowadza w błąd.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
morten
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: morten »

Dobra lorneta i opanowanie - to będzie potrzebne na narodowej studni.
Lorneta by coś widzieć.
Opanowanie - by nie ogarnął nas wkurw na walory akustyczne obiektu.
Nie jadę - nie na narodowy - tam nawet podczas żużla silników porządnie nie słychać.
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Ja się na razie wstrzymuję z kupnem.I w dniu koncertu da sie kupić a swoją drogą to liczę na promki w międzyczasie :)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Ja bym na promki nie liczył, sprzedaż będzie dobra. Nie sold out, ale nie będą musieli dopychac.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
matik
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: matik »

Trybuny schodzą bardzo dobrze .
Who motivates the motivator
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: brezdi »

matik pisze: sob lis 16, 2019 12:32 pm Trybuny schodzą bardzo dobrze .
Nie wiemy jak schodzą, bo mapki LiveNation są nic niewarte. Wyłączają sektory/ fragmenty sektorów/ ba nawet fragmenty rzędów wrzucając w międzyczasie jakieś inne miejsca, po czym znowu coś wyłączają ;) Pamiętam jak kupiłem na trybuny w Tauron Arenie te najdroższe bilety (były chyba po 350 zł) zaraz po tym jak otworzono sprzedaż tylko po to, żeby na miesiąc przed koncertem zobaczyć, że uruchomili kolejne dwie trybuny (chyba A10 w nich była), którą sugerowali ewidentnie, że została wyprzedana na początku. Nie była to cała trybuna, ale dobrych kilka rzędów. Tak właśnie traktuje EvilNation swoich klientów. To jest zwykła zaraza. Jako fan, chciałem kupić najdroższy bilet, który zapewniłby mi widoczność z dobrego miejsca po czym okazuje się, że osoby, które czekały z kupnem biletu do końca miały szansę zobaczyć zespół z lepszej trybuny :) Dramat. Natomiast wtedy dolna część sektorów szła bardzo sprawnie i po prostu założyłem, że te 2 najbliższe dolne sektory boczne zostały wyprzedane. A oni, cyk schowali i zostawili truskawki na torcie na sam koniec.
Awatar użytkownika
mikdyb
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: mikdyb »

Na Ticketmasterze komunikat: "To wydarzenie zostało chwilowo wycofane ze sprzedaży w celu aktualizacji". Czyli już coś kombinują ze sprzedażą :facepalm:
Deleted User 5800

Post autor: Deleted User 5800 »

Płyta kupiona. Mam nadzieję, że bez FTTB i EE będzie się dało dostać na miejsce z którego coś widać... i słychać :wink:
ODPOWIEDZ