Nie kupuj ee bo nie będziesz mieć barierek tak czy inaczej, wydanie 200zl za nicXardas2309 pisze: ↑pt lis 15, 2019 1:46 pm Patrzę się. Wydzielona strefa Early Entrace.
C, y ktoś wie jak duża jest ta strefa? No i czy to nie jsa czasem jakieś żarty bo w Krakowie też była ta strefa a nie było barierek
24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05/07/2020 - Warszawa, PGE Narodowy
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Byłem w Media Markt i nie mają możliwości sprzedaży biletów na ten konkretny koncert. Wiecie coś na ten temat? Udało się komuś z Was?
prodiża kabel wskazał mi drogę
Od zawsze strefa GCEE (teraz GAEE) była optycznie wydzielona na mapce kreską i ew. innym kolorem, sugerując oddzielny sektor bliżej sceny, co jest oczywistym oszustwem wobec osób nie znających w praktyce działania EE. Nigdy nie było żadnej fizycznej separacji EE od nie-EE.
M.
M.
-
Deleted User 4876
Raz jeden jedyny była fizyczna separacja GCEE od GC - na Gilmourze we Wrockubeaviso pisze: ↑pt lis 15, 2019 3:06 pm Od zawsze strefa GCEE (teraz GAEE) była optycznie wydzielona na mapce kreską i ew. innym kolorem, sugerując oddzielny sektor bliżej sceny, co jest oczywistym oszustwem wobec osób nie znających w praktyce działania EE. Nigdy nie było żadnej fizycznej separacji EE od nie-EE.
M.
Co prawda było już podobne pytanie, ale zapytam - czy są ograniczenia wiekowe dotyczące wejścia dzieci - chodzi mi konkretnie o 7 letniego fana
..oczywiście byłby z rodzicem :-) Ktoś coś wie?...Organizator na razie na maila nie odpowiada.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zawsze można przeczytać regulamin imprezy 
Moje siedmiolatki nigdy nie miały problemu z wejściem na żaden koncert, a chodzą na różne od "kilku" lat w różnych miastach i krajach.
Moje siedmiolatki nigdy nie miały problemu z wejściem na żaden koncert, a chodzą na różne od "kilku" lat w różnych miastach i krajach.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
blood sister
- -#Prowler

Byłam dziś i ten sam problem. Dzwoniłam później do innego MM i babce na infolinii na komputerku ten sam błąd wyskakiwał. Powiedzieli mi, że czasem po kilku dniach dopiero im wchodzi sprzedaż, także trzeba czekać
To tzw. czeski błąd nakazujący wybrać koncert w Pradzeblood sister pisze: ↑pt lis 15, 2019 5:06 pmByłam dziś i ten sam problem. Dzwoniłam później do innego MM i babce na infolinii na komputerku ten sam błąd wyskakiwał. Powiedzieli mi, że czasem po kilku dniach dopiero im wchodzi sprzedaż, także trzeba czekać

O spójrzcie proszę jaką mają wiedzę na temat setlisty xD
prodiża kabel wskazał mi drogę
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To co, za rok reklamacja i żądanie zwrotu kosztów biletów z powodu wprowadzenia w błąd? 
-
blood sister
- -#Prowler

Dokładnie to zrobiłam po powrocie do domu xd Warszawę kupi się przy okazjimikdyb pisze: ↑pt lis 15, 2019 5:22 pmTo tzw. czeski błąd nakazujący wybrać koncert w Pradzeblood sister pisze: ↑pt lis 15, 2019 5:06 pmByłam dziś i ten sam problem. Dzwoniłam później do innego MM i babce na infolinii na komputerku ten sam błąd wyskakiwał. Powiedzieli mi, że czasem po kilku dniach dopiero im wchodzi sprzedaż, także trzeba czekać![]()
No pewnie to było po pierwszych koncertach Legacy. Ale cytowanie tego w reklamie obecnej odsłony, prawie 2 lata po starcie trasy, wprowadza w błąd.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dobra lorneta i opanowanie - to będzie potrzebne na narodowej studni.
Lorneta by coś widzieć.
Opanowanie - by nie ogarnął nas wkurw na walory akustyczne obiektu.
Nie jadę - nie na narodowy - tam nawet podczas żużla silników porządnie nie słychać.
Lorneta by coś widzieć.
Opanowanie - by nie ogarnął nas wkurw na walory akustyczne obiektu.
Nie jadę - nie na narodowy - tam nawet podczas żużla silników porządnie nie słychać.
Ja się na razie wstrzymuję z kupnem.I w dniu koncertu da sie kupić a swoją drogą to liczę na promki w międzyczasie 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja bym na promki nie liczył, sprzedaż będzie dobra. Nie sold out, ale nie będą musieli dopychac.
Nie wiemy jak schodzą, bo mapki LiveNation są nic niewarte. Wyłączają sektory/ fragmenty sektorów/ ba nawet fragmenty rzędów wrzucając w międzyczasie jakieś inne miejsca, po czym znowu coś wyłączają
Na Ticketmasterze komunikat: "To wydarzenie zostało chwilowo wycofane ze sprzedaży w celu aktualizacji". Czyli już coś kombinują ze sprzedażą 
-
Deleted User 5800
Płyta kupiona. Mam nadzieję, że bez FTTB i EE będzie się dało dostać na miejsce z którego coś widać... i słychać