05/03/2020 - Bruce Dickinson "What Does This Button Do" - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
RedDevil161
- -#Prowler

Re: 05/03/2020 - Bruce Dickinson "What Does This Button Do" - Warszawa
Cześć, jak już tu wpadłem to zapytam, a nóż ktoś odpowie. Jedzie ktoś może na występ Bruce'a przez Skarżysko-Kamienną/Kielce? Bo jestem ze Skarżyska i jestem nieletni i na ten moment nie mam jak się dostać do Warszawy a bardzo chciałbym zobaczyć to show. Pozdro
BlaBla car poszukajRedDevil161 pisze: ↑wt lut 25, 2020 5:35 pm Cześć, jak już tu wpadłem to zapytam, a nóż ktoś odpowie. Jedzie ktoś może na występ Bruce'a przez Skarżysko-Kamienną/Kielce? Bo jestem ze Skarżyska i jestem nieletni i na ten moment nie mam jak się dostać do Warszawy a bardzo chciałbym zobaczyć to show. Pozdro
polonusy jeżdżą na pewno przez skarżyskoRedDevil161 pisze: ↑wt lut 25, 2020 5:35 pm Cześć, jak już tu wpadłem to zapytam, a nóż ktoś odpowie. Jedzie ktoś może na występ Bruce'a przez Skarżysko-Kamienną/Kielce? Bo jestem ze Skarżyska i jestem nieletni i na ten moment nie mam jak się dostać do Warszawy a bardzo chciałbym zobaczyć to show. Pozdro
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Dojechać do Warszawy to pewnie dla większości nie problem. Gorzej z powrotami, jeżeli nie chce się nocować...Sardi pisze: ↑wt lut 25, 2020 7:27 pmpolonusy jeżdżą na pewno przez skarżyskoRedDevil161 pisze: ↑wt lut 25, 2020 5:35 pm Cześć, jak już tu wpadłem to zapytam, a nóż ktoś odpowie. Jedzie ktoś może na występ Bruce'a przez Skarżysko-Kamienną/Kielce? Bo jestem ze Skarżyska i jestem nieletni i na ten moment nie mam jak się dostać do Warszawy a bardzo chciałbym zobaczyć to show. Pozdro
Nie jedzie może ktoś z 3city?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jakbyście się potrzebowali zatrzymać w Wwie to zapraszamPati pisze: ↑czw lut 27, 2020 8:35 amDojechać do Warszawy to pewnie dla większości nie problem. Gorzej z powrotami, jeżeli nie chce się nocować...Sardi pisze: ↑wt lut 25, 2020 7:27 pmpolonusy jeżdżą na pewno przez skarżyskoRedDevil161 pisze: ↑wt lut 25, 2020 5:35 pm Cześć, jak już tu wpadłem to zapytam, a nóż ktoś odpowie. Jedzie ktoś może na występ Bruce'a przez Skarżysko-Kamienną/Kielce? Bo jestem ze Skarżyska i jestem nieletni i na ten moment nie mam jak się dostać do Warszawy a bardzo chciałbym zobaczyć to show. Pozdro![]()
Nie jedzie może ktoś z 3city?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jakby co to wiesz gdzie mnie szukać 
Czy ktoś jest zainteresowany biletem w pierwszym rzędzie? Możliwe, że nie dam rady pojechać i wolę już rozpytać. Cena nominalna z biletu, FunTicket. Preferowałbym odbiór osobisty w Krakowie.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ciekawe, czy przypadkiem koronazarazek i hype na niego nie stanie się potężną konkurencją dla tego wydarzenia...
Prędzej przyczyną odwołania...Zakkahletz pisze: ↑pt lut 28, 2020 9:45 pm Ciekawe, czy przypadkiem koronazarazek i hype na niego nie stanie się potężną konkurencją dla tego wydarzenia...
https://www.terazmuzyka.pl/aktualnosci/ ... olsce.html
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Właśnie o to mi chodzi.
- Metalophil
- -#Moonchild

Będę - w koszulce Sortilege. Jakby ktoś chciał powiedzieć "cześć" 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Zostało niewiele ponad 48h do wydarzenia, i jestem przyjemnie zdziwiony brakiem odwołania. Policzyłem kropki (a co, kto choć raz nie zabawił się w RALFa, ten przegrał życie!) i wyszło mi że na tę chwilę sprzedano maksymalnie 519 biletów, czyli niewiele ponad 30%, nie licząc tych od początku wyłączonych. Jak kupowałem bilet pod koniec drugiego dnia sprzedaży, można było kupić piąty rząd; teraz, po paru miesiącach, dostępna jest końcówka dwunastego rzędu. Trochę żenujące... Oczywiście boli że w takim Edynburgu bilety były tańsze, a w cenie książka z autografem i piwo, ale bez przesady. Spodziewałem się że spotkanie z legendą i stand up w jednym przyciągnie dużo więcej osób. Bilety drogie, to fakt, ale tyle sobie liczą największe gwiazdy stand upu za występ w Polsce.
A ile osób przychodzi na spotkanie z nim w innych krajach? Może po prostu przesadzili z ilością miejsc i dlatego wygląda to słabo na tle wolnych miejsc.
prodiża kabel wskazał mi drogę
Ja bym poszedł, ale... wolę pojechać na jeden koncert więcej 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok. 500 osób + zwycięzcy konkursów itp. to standardowa publika. Rzadko kiedy na spotkaniach zjawia się 1000-1500 fanów. Po prostu polski organizator trochę przekombinował z liczbą dostępnych miejsc - mogli zrobić to w jakimś teatrze w centrum i od razu targetować na max. 600-700 os. Zakładam, że w czwartek będzie mniej faktycznie postawionych rzędów krzesełek niż na mapce.
Mnie możecie wypatrywać w Maiden Poland z Poznania 
Pewnie wywalą tę cześć krzesełek co się nie sprzedała za 249zl i będzie tak, że osoba co zapłaciła 249 będzie siedziała 30cm przed tą za 199zl ;p
Z tego co przed chwilą sprawdzałem to tak mniej więcej zrobili, uniemożliwili sprzedaż miejsc na te środkowe rzędy. To dość logiczny krok, zważywszy że pewnie będą chcieli ustawić dużo mniej tych rzędów, niż na mapce