05/03/2020 - Bruce Dickinson "What Does This Button Do" - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05/03/2020 - Bruce Dickinson "What Does This Button Do" - Warszawa
Lochinvar, jesteś? Chcemy tylko pogadać 
prodiża kabel wskazał mi drogę
Bardzo dobre pytaniadostoevsky pisze: ↑czw mar 05, 2020 10:03 pm Też jestem, pytam o premierę solowego albumu i czy pojawi się na nim If Eternity...
Nergal odmawia jak chce się szybko zwinąć czyli tak jak go spotkałem po maidenach to wychodził już na rtth tak jak ja
Na kreatorze kręcił się pod sceną to robił z każdym z kim chciał
Peter z Vadera zawsze się zgadza
Kilka razy go spotkałem i nigdy nie odmówił, bardzo miły facet
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Brus!
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Bardzo fajny event, spodziewałem się sredniawki a te 3 godziny zleciały w moment. Show w zasadzie nie zawierało nic o Maiden, natomiast samo w sobie jak najbardziej się obroniło. Genialny gawedziarz z Brusa, świetnie przechodził od śmieszków do poważniejszych tematów. Dużo pytań od ludzi było banalne i nudne, ale Brus wyciągał z nich ciekawe historie. Wieczór zdecydowanie na plus, świetna formuła no i bardzo dobra organizacja.
offtopik:
https://pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82odzimierz_Brus
Włodzimierz Brus, właściwie Beniamin Zylberberg(er) - Autor propagandowych broszur, m.in. Urojenia i rzeczywistość. Prawda o ZSRR i Polska 1918–1926, wychwalających sowiecką demokrację i gospodarkę i określających przedwojenne władze polskie jako bezwzględną faszystowską dyktaturę sanacji
najczystsza żydokomuna, dziś byłby na lewym skrzydle KODu
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Nergal jak chce być incognito to odmawia. Na Hellfeście jak go spotkalem i chwilę gadaliśmy to nawet poprosił, żeby troszkę sie z widoku usunąć, bo nie chciał żeby ludzie się zlecieli.Michał pisze: ↑czw mar 05, 2020 10:40 pmBardzo dobre pytaniadostoevsky pisze: ↑czw mar 05, 2020 10:03 pm Też jestem, pytam o premierę solowego albumu i czy pojawi się na nim If Eternity...
Nergal odmawia jak chce się szybko zwinąć czyli tak jak go spotkałem po maidenach to wychodził już na rtth tak jak ja
Na kreatorze kręcił się pod sceną to robił z każdym z kim chciał
Peter z Vadera zawsze się zgadza
Kilka razy go spotkałem i nigdy nie odmówił, bardzo miły facet
Peter jak najbardziej. Czy na swoim, czy innej kapeli koncercie zawsze ma chwilę dla fanów. Raz tylko widziałem jak odmówił gostkowi nakręcenia filmiku na backstage. No ale to raczej normalne skoro tam wszyscy już mocno po % byli
Takie tam ploteczki wieczorową porą
www.MetalSide.pl
- dostoevsky
- -#Assassin

No i moje pytanie nie zostało przeczytane. Ale zacny event. Tylko fatalna lokalizacja. Więcej przemyśleń wrzucę wkrótce.
- Metalophil
- -#Moonchild

Fajnie było. W zasadzie kabaret
Mojego też nie odczytał 
Brus! Brus! Brus! 
Fajne show, dobrze wydane pieniądze. Zaśpiewał Alexandra, Trumpets, Taking The Queen i Tears Of The Dragon.
Dwa moje pytania przeczytał, ale jedno z błędem
Fajne show, dobrze wydane pieniądze. Zaśpiewał Alexandra, Trumpets, Taking The Queen i Tears Of The Dragon.
Dwa moje pytania przeczytał, ale jedno z błędem
Ostatnio zmieniony pt mar 06, 2020 1:36 am przez Geri666, łącznie zmieniany 1 raz.
Bronek Bronkiem, świetnie się go słucha.
Fajnie było spotkać tych z Was, których twarze kojarzę.
Fajnie było spotkać tych z Was, których twarze kojarzę.
Bardzo udany event. Miło mi, że przeczytał wszystkie moje 3 pytania, pytanie mojego kumpla również
musieliśmy po prostu mieć fart najwyraźniej. Szkoda że, zgodnie z przewidywaniami, nie dało rady zdobyć autografu ani zdjęcia.
Tears of the Dragon na końcu - petarda!
Więcej napiszę na spokojnie z domu w niedzielę.
Tears of the Dragon na końcu - petarda!
Więcej napiszę na spokojnie z domu w niedzielę.
Dobrze widziałem, że Bruce Żywca pił?
Pogratulował mojej żonie doktoratu ;p nie spodziewałem się, że to przeczyta. Super pamiątka. 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Pytania z sali były mocno takie sobie, dobrze że Brus je wyciągał
Drugi raz krytykujesz pytania z sali. Może:
1. Podasz jakieś przykłady słabych pytań z uzasadnieniem czemu je za takie uważasz
2. Pochwalisz się jakie pytania Ty zadałeś
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nergal siedział w 5 rzędzie, po evencie jakieś małolaty go oblepiły ale nie chciał robić fotek.blackmailer pisze: ↑czw mar 05, 2020 9:57 pmSpytaj potem o fote. Ciekawe czy sobie zrobi. Z nami pod Tauronem przed Maidenami nie chciał![]()