Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
KISS - Dynasty
Iron Maiden - Iron Maiden
Zaciekawił mnie Twój wpis, postanowiłem zapoznać sie z twórczością tego zespołu. Przed chwilą przeleciał "Mythical&Magical" i muszę przyznać, że to bardzo dobra i ciekawa muzyka. Muszę poświęcić temu zespołowi więcej czasu.

Nieczęsto sięgam po Death, teraz już pamiętam dlaczego. Wszystko tu jest oczywiście bardzo przemyślane i dopięte na ostatni guzik, w końcu to nie Venom nagrywał ten album, ale brakuje mi w tej muzyce emocji. To jakby słuchać recytacji wiersza w wykonaniu syntezatora mowy Ivona. Z tego, co pamiętam, to te myśli nie dotyczą wszystkich krążków Death, ale Symbolic na pewno.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller

Nocternity - Onyx
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- blackcocker
- -#Moderator

Kvelertak-Kvelertak
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
10: Hallas, Hallas(?), Misthyrming, Wolvennest, She Past Away
11: Messa(?), Messa(?), Carpenter Brut, Imperial Triumphant, Niechęć
12: Lady Pank(?), Psychonauts(?), Lebanon Hanover
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Metal Church - Metal Church
Killing Joke - Killing Joke (1980)
Tak jak zwykle kręcę nosem na remastery tak tutaj to bardzo pasuje. Album nabiera mocy i siły a w takiej muzyce to kluczowe.
Tak jak zwykle kręcę nosem na remastery tak tutaj to bardzo pasuje. Album nabiera mocy i siły a w takiej muzyce to kluczowe.
Kolego, widzę często Twoje wpisy i zazwyczaj się z nimi zgadzam. Ale moim zdaniem tutaj jesteś w wielkim błędzie. Brak emocji to jest ostatnie co zarzuciłbym temu zespołowi (no, może poza techniką oczywiście). Może te utwory są w większości schematyczne, to fakt.Ale ja osobiście słyszę pasję w każdej nucie ich twórczości. I masę genialnych zagrań na każdej z płyt. Kocham Death i z wielką przyjemnością wracam do każdej z ich płyt i żałuję, że Chuckowi nie udało się pod szyldem "Death" nagrać choćby jeszcze jednej.Schizoid pisze: ↑ndz mar 22, 2020 2:45 pm
Nieczęsto sięgam po Death, teraz już pamiętam dlaczego. Wszystko tu jest oczywiście bardzo przemyślane i dopięte na ostatni guzik, w końcu to nie Venom nagrywał ten album, ale brakuje mi w tej muzyce emocji. To jakby słuchać recytacji wiersza w wykonaniu syntezatora mowy Ivona. Z tego, co pamiętam, to te myśli nie dotyczą wszystkich krążków Death, ale Symbolic na pewno.
- blackcocker
- -#Moderator

White Ward - Love Exchange Failure
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Anthrax - Sound of White Noise
Nie uważam, by w takim przypadku którejkolwiek ze stron - Tobie, czy mnie - można było zarzucić bycie w błędzieerosinho pisze: ↑ndz mar 22, 2020 6:54 pm
Kolego, widzę często Twoje wpisy i zazwyczaj się z nimi zgadzam. Ale moim zdaniem tutaj jesteś w wielkim błędzie. Brak emocji to jest ostatnie co zarzuciłbym temu zespołowi (no, może poza techniką oczywiście). Może te utwory są w większości schematyczne, to fakt.Ale ja osobiście słyszę pasję w każdej nucie ich twórczości. I masę genialnych zagrań na każdej z płyt. Kocham Death i z wielką przyjemnością wracam do każdej z ich płyt i żałuję, że Chuckowi nie udało się pod szyldem "Death" nagrać choćby jeszcze jednej.

The Weeknd - After Hours
Ostatnio coś sporo nowości słucham.
Wtrącę się ale była mała szansa na kolejną płytę pod szyldem "Death". Chuck swoją uwagę przeniósł na Control Denied a kolejna płyta pod tą nazwą jest rzekomo prawie gotowa.erosinho pisze: ↑ndz mar 22, 2020 6:54 pmKolego, widzę często Twoje wpisy i zazwyczaj się z nimi zgadzam. Ale moim zdaniem tutaj jesteś w wielkim błędzie. Brak emocji to jest ostatnie co zarzuciłbym temu zespołowi (no, może poza techniką oczywiście). Może te utwory są w większości schematyczne, to fakt.Ale ja osobiście słyszę pasję w każdej nucie ich twórczości. I masę genialnych zagrań na każdej z płyt. Kocham Death i z wielką przyjemnością wracam do każdej z ich płyt i żałuję, że Chuckowi nie udało się pod szyldem "Death" nagrać choćby jeszcze jednej.Schizoid pisze: ↑ndz mar 22, 2020 2:45 pm
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Grond "Howling From The Deep"
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Nomed "Like..."
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.