Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
Nie dochodzą na maila powiadomienia o nowych postach.
-
Deleted User 2259
Ja mam taki problem, że nie mogę usunąć wysłanych i odebranych wiadomości <pokazuje się komunikat: Wysyłany formularz był nieprawidłowy. Proszę spróbować ponownie. Skrzynka już prawie pełna.
-
Deleted User 804
Może teraz się uda, a jak nie to z nowym limitem przez trochę powinieneś mieć spokój 
-
Deleted User 2259
Dalej to samo, ale jest większy limit, więc spoko. Dopiero 36% zapełnioneDeleted User 804 pisze: ↑czw sie 06, 2020 11:40 am Może teraz się uda, a jak nie to z nowym limitem przez trochę powinieneś mieć spokój![]()
-
Deleted User 5490
Dlaczego jeszcze nie wprowadzono na Oficjalnej sprzedaży kubków menstruacyjnych i lejków dla kobiet do sikania na stojąco z logo Iron Maiden? Świetnie nadają się do picia wódki na wolnym powietrzu i robienia drinków na imprezach pod chmurką w porze urlopowej. Co na to Administracja? Deleted User 804. Zrób coś z tym. Wskazana jakaś petycja.
Użytkownik Andrzej Sienkiewicz to jakiś spamer. Stosunkowo niezła przykrywka, ale do zbanowania.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dzięki za czujność - Andrzej Sienkiewicz zakończył przygodę z Sanatorium 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Wiem, że ostatnio prosiliśmy o odpięcie wszystkich tematów w kawiarni, ale (:)) chciałbym zawnioskować o podpięcie tematu "Twórczość Sanktuarian". Myślę, że jest warty wyróżnienia (przynajmniej ja zawsze do niego zaglądam - i z tego co widzę nie tylko ja - a czasem potrafi być "przysypany" innymi).
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5490
Moje zdanie jest takie, że temat Twórczość Sanatorian stracił sens. No bo co tam mamy? Ostatnio koledzy piszący recenzje lub prowadzący kanały na temat czyjejś twórczości wrzucają tam linki do swoich wywodów. To raczej opiniowanie na temat czyjejś twórczości, niż własna twórczość. Na takie rzeczy powinien być temat - Kącik recenzenta.
No nie tylko. Fakt, że najwięcej jest postów od Zdana i trochę od Gumbyyego ostatnio było, ale były też wrzutki muzyki od Killersa i Geri92. Ja zapoznaję z oboma rodzajami postów.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Deleted User 5490
No ale twórczość to twórczość, a nie wyrażanie opinii o cudzej twórczości. 
W sumie Pierre ma rację co nie zaszkodzi podpięciu tematu "Twórczość Sanktuarian" .
Deleted User 804 ,Budziol - piłka po Waszej stronie (ja nie mam uprawnień).
Deleted User 804 ,Budziol - piłka po Waszej stronie (ja nie mam uprawnień).
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 5490
Nie zaszkodzi założyć nowego tematu np. pt. Opiniotwórczość Sanatorian. 
No i napiszcie, czy wrzucanie swoich "opinii o cudzej twórczości" jest tam na miejscu.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Jeśli wrzucacie recenzje znanych zespołów jako swoją TWÓRCZOŚĆ to nie, bo to są po prostu Wasze opinie. Jeśli opiniujecie jakieś twory literacko, muzyczno, plastyczno ch... wi jakie innych sanktuarian to tak, bo to jest odniesienie się do tej twórczości sanktuarian.
Proste.
Oczywiście pisanie recenzji na siłę można podciągnąć pod słowo twórczość, ale litości Gumbyy... Nie udawaj, że nie rozumiesz o co chodzi. Gdyby temat nosił tytuł Opiniotwórczość Sanatorian, wszystko byłoby na miejscu.
Nie traktujmy recenzji jak jakichś dzieł na miarę nobla, bo są one po prostu zwykłą ludzką reakcją na złe, lub dobre wytwory umysłów i talentów innych ludzi, które gdyby nie powstawały, nie dawałyby powodu do recenzowania.
Oczywiście pisanie recenzji na siłę można podciągnąć pod słowo twórczość, ale litości Gumbyy... Nie udawaj, że nie rozumiesz o co chodzi. Gdyby temat nosił tytuł Opiniotwórczość Sanatorian, wszystko byłoby na miejscu.
Ale po co tworzyć dodatkowy wątek. Wiadomo, że to wątek poświęcony działalności sanktuarian czy to twórczej czy publicystycznej.
Robienie problemu z niczego
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ale ja to kumam i widzę różnicę. Dlatego pytam, czy innym to nie przeszkadza. I tyle.
www.MetalSide.pl