Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Neon
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: Neon »

Nie dochodzą na maila powiadomienia o nowych postach.
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Dzięki za zgłoszenie, powinno być już ok.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Ja mam taki problem, że nie mogę usunąć wysłanych i odebranych wiadomości <pokazuje się komunikat: Wysyłany formularz był nieprawidłowy. Proszę spróbować ponownie. Skrzynka już prawie pełna.
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Może teraz się uda, a jak nie to z nowym limitem przez trochę powinieneś mieć spokój ;)
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Deleted User 804 pisze: czw sie 06, 2020 11:40 am Może teraz się uda, a jak nie to z nowym limitem przez trochę powinieneś mieć spokój ;)
Dalej to samo, ale jest większy limit, więc spoko. Dopiero 36% zapełnione :D :wink:
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Dlaczego jeszcze nie wprowadzono na Oficjalnej sprzedaży kubków menstruacyjnych i lejków dla kobiet do sikania na stojąco z logo Iron Maiden? Świetnie nadają się do picia wódki na wolnym powietrzu i robienia drinków na imprezach pod chmurką w porze urlopowej. Co na to Administracja? Deleted User 804. Zrób coś z tym. Wskazana jakaś petycja.
Awatar użytkownika
Marcioch
-#Invader
-#Invader

Post autor: Marcioch »

bezbek
The X Factor jest niedocenianym dziełem, change my mind
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Użytkownik Andrzej Sienkiewicz to jakiś spamer. Stosunkowo niezła przykrywka, ale do zbanowania.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Dzięki za czujność - Andrzej Sienkiewicz zakończył przygodę z Sanatorium ;)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Wiem, że ostatnio prosiliśmy o odpięcie wszystkich tematów w kawiarni, ale (:)) chciałbym zawnioskować o podpięcie tematu "Twórczość Sanktuarian". Myślę, że jest warty wyróżnienia (przynajmniej ja zawsze do niego zaglądam - i z tego co widzę nie tylko ja - a czasem potrafi być "przysypany" innymi).

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Deleted User 5490

Moje zdanie jest takie, że temat Twórczość Sanatorian stracił sens. No bo co tam mamy? Ostatnio koledzy piszący recenzje lub prowadzący kanały na temat czyjejś twórczości wrzucają tam linki do swoich wywodów. To raczej opiniowanie na temat czyjejś twórczości, niż własna twórczość. Na takie rzeczy powinien być temat - Kącik recenzenta.
pz
-#Administrator
-#Administrator

No nie tylko. Fakt, że najwięcej jest postów od Zdana i trochę od Gumbyyego ostatnio było, ale były też wrzutki muzyki od Killersa i Geri92. Ja zapoznaję z oboma rodzajami postów.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Deleted User 5490

No ale twórczość to twórczość, a nie wyrażanie opinii o cudzej twórczości. ;)
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

W sumie Pierre ma rację co nie zaszkodzi podpięciu tematu "Twórczość Sanktuarian" .
Deleted User 804 ,Budziol - piłka po Waszej stronie (ja nie mam uprawnień).
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Deleted User 5490

Nie zaszkodzi założyć nowego tematu np. pt. Opiniotwórczość Sanatorian. ;)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

mic7 pisze: śr wrz 23, 2020 10:10 pm W sumie Pierre ma rację co nie zaszkodzi podpięciu tematu "Twórczość Sanktuarian" .
Deleted User 804 ,Budziol - piłka po Waszej stronie (ja nie mam uprawnień).
No i napiszcie, czy wrzucanie swoich "opinii o cudzej twórczości" jest tam na miejscu.
www.MetalSide.pl
Deleted User 5490

Jeśli wrzucacie recenzje znanych zespołów jako swoją TWÓRCZOŚĆ to nie, bo to są po prostu Wasze opinie. Jeśli opiniujecie jakieś twory literacko, muzyczno, plastyczno ch... wi jakie innych sanktuarian to tak, bo to jest odniesienie się do tej twórczości sanktuarian. ;) Proste.
Oczywiście pisanie recenzji na siłę można podciągnąć pod słowo twórczość, ale litości Gumbyy... Nie udawaj, że nie rozumiesz o co chodzi. Gdyby temat nosił tytuł Opiniotwórczość Sanatorian, wszystko byłoby na miejscu. ;) Nie traktujmy recenzji jak jakichś dzieł na miarę nobla, bo są one po prostu zwykłą ludzką reakcją na złe, lub dobre wytwory umysłów i talentów innych ludzi, które gdyby nie powstawały, nie dawałyby powodu do recenzowania.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Ale po co tworzyć dodatkowy wątek. Wiadomo, że to wątek poświęcony działalności sanktuarian czy to twórczej czy publicystycznej.

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Robienie problemu z niczego

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Pierre Dolinski pisze: czw wrz 24, 2020 7:36 am ale litości Gumbyy...
Ale ja to kumam i widzę różnicę. Dlatego pytam, czy innym to nie przeszkadza. I tyle.
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ