Exactly! Ja byłem bardzo entertained. Album totally spełnił moje oczekiwania - respect. Atmosfera była great na tych gigs, a parę razy byłem na Jethro Tull.
Jethro Tull
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Kolega z USA
- -#Charlotte

Re: Jethro Tull
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Kolega z USA pisze: ↑sob sie 01, 2020 2:44 pmExactly! Ja byłem bardzo entertained. Album totally spełnił moje oczekiwania - respect. Atmosfera była great na tych gigs, a parę razy byłem na Jethro Tull.
-
Deleted User 4876
Też nawet śmiechłem. Ja admire sposób w jaki łączysz amerykańskie words z tymi polish 
-
Deleted User 7916
Jestem ciekaw czy kiedykolwiek się przekonam do The Broadsword and The Beast. Na razie przemawiają do mnie 2 numery z płyty : Flying Colours , Slow Marching Band
Wiadomo, w USA bardzo lubili Dire StraitsKolega z USA pisze: ↑sob sie 01, 2020 2:44 pmExactly! Ja byłem bardzo entertained. Album totally spełnił moje oczekiwania - respect. Atmosfera była great na tych gigs, a parę razy byłem na Jethro Tull.
-
Deleted User 7916
Which Jethro Tull lipe-up did you see live?Kolega z USA pisze: ↑sob sie 01, 2020 2:44 pmExactly! Ja byłem bardzo entertained. Album totally spełnił moje oczekiwania - respect. Atmosfera była great na tych gigs, a parę razy byłem na Jethro Tull.
Ten album zawsze lubiłem, jest tam też Beastie, Clasp (najlepszy), Pussy Willow, Seal Driver. Sporo dobrych kawałków. Na remasterze jest też cała masa bonusów, z których jak dla mnie Down At the End of Your Road jest lepszy niż niektóre utwory na płycie.Sininenpoika pisze: ↑sob sie 01, 2020 8:01 pm
Jestem ciekaw czy kiedykolwiek się przekonam do The Broadsword and The Beast. Na razie przemawiają do mnie 2 numery z płyty : Flying Colours , Slow Marching Band
W USA bycie kopią Dire Straits wystarczyło i dawali za takie pomyłki w dodatku nagrody. W Europie wiekszosc nie dala sie na taki tani chwyt złapać. Dobrze ze mało kto o tej płycie pamięta ,nawet pomimo tego ze ma niezłe momentygeri92 pisze: ↑sob sie 01, 2020 8:34 pmWiadomo, w USA bardzo lubili Dire StraitsKolega z USA pisze: ↑sob sie 01, 2020 2:44 pmExactly! Ja byłem bardzo entertained. Album totally spełnił moje oczekiwania - respect. Atmosfera była great na tych gigs, a parę razy byłem na Jethro Tull.![]()
Co prawda nie mój kolega, ale jego kolega z którym zresztą też konwersowałem podał swoich pięć ulubionych utworów JT.
1. Nothing is Easy
2. Thick as a Brick
3. Velvet Green
4. Farm of the Freeway
5. Minstrel in the Gallery
Fan z lat 70, w 1979 po raz pierwszy widział Tull na żywo.
1. Nothing is Easy
2. Thick as a Brick
3. Velvet Green
4. Farm of the Freeway
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Moim zdaniem to zamyka dyskusję
-
Kolega z USA
- -#Charlotte

Hey, moj kolega thinks the same! Może to same guyVorgel pisze: ↑wt sie 04, 2020 11:53 am Co prawda nie mój kolega, ale jego kolega z którym zresztą też konwersowałem podał swoich pięć ulubionych utworów JT.
1. Nothing is Easy
2. Thick as a Brick
3. Velvet Green
4. Farm of the Freeway
-
Deleted User 7916
Widzieć JT w najlepszym składzie (w mojej opinni) na żywo to prawdziwa uczta muzyczna!Vorgel pisze: ↑wt sie 04, 2020 11:53 am Co prawda nie mój kolega, ale jego kolega z którym zresztą też konwersowałem podał swoich pięć ulubionych utworów JT.
1. Nothing is Easy
2. Thick as a Brick
3. Velvet Green
4. Farm of the Freeway
No tak, ja w tamtym okresie byłem małym dzieckiem mieszkającym w Polsce. Oni się tutaj wtedy nie zapuszczali.
-
Nomaosławski
- -#Prisoner

Gdybym miał wybrać jeden utwór, który mogę słuchać do końca życia i wszystkie inne są skreślone byłby to bezględnie Minstrel in the Gallery ( tytułowyu utwór). Gdy to usłyszałem w 2001 gdy miałem 16 lat to poprostu moje rozumienie muzyki się zmieniło. Dzięki Ian Anderson , dzięki Martin Barre!
GLORY MAN UNITED
ALEX FERGUSSON IS MASTER OF FOOTBALL!!!!
ALEX FERGUSSON IS MASTER OF FOOTBALL!!!!
-
TheMagican
- -#Prisoner

Kocham bezgranicznie 
Najlebsze płyty: Wodny lumpik,Piosenki lasu, ciężkawe koniki i minstrele z galeryjki, gruby jak bela też się załapie
To nie był progrock:) Nie był nic a nic
Najlebsze płyty: Wodny lumpik,Piosenki lasu, ciężkawe koniki i minstrele z galeryjki, gruby jak bela też się załapie
To nie był progrock:) Nie był nic a nic
Along the coast road, by the headland
the early lights of winter glow.
I'll pour a cup to you my darling.
And raise it up say Cheerio.
the early lights of winter glow.
I'll pour a cup to you my darling.
And raise it up say Cheerio.
Nowa płyta Jethro Tull ukaże się 21 kwietnia pod tytułem „RökFlöte”. Album był gotowy już pod koniec zeszłego roku, ale zespół wstrzymał się z premierą ze względu na długie kolejki do tłoczni winylowych.
Ginnungagap
https://www.youtube.com/watch?v=KoBAD-TRxYA
Ginnungagap
https://www.youtube.com/watch?v=KoBAD-TRxYA
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Ma ktoś może rozeznanie, jak aktualnie wypada na żywo Ian z kolegami? Czy warto wbijać na koncert? Rozmyślam nad występem w Bydgoszczy za tydzień, ale nie wiem czy warto za ponad dwie stówy.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Też się zastanawiałem mocno nad tym koncertem, bo do Bydgoszczy daleko nie mam. Ale ostatecznie nie pojechałem, bo kilku znajomych trochę wątpiło w obecną formę Iana z jego dzisiejszą odsłoną Jethro Tull.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.